Robert Aschberg jagar oliktänkande med basebollsträ

DEMOKRATI. Otto Ruben Svensson var en fiktiv brevskrivare, som i mitten på 1980-talet skrev oförskämda brev till kända personer och sedan publicerade breven och svaren. Bakom pseudonymen Otto Ruben Svensson stod Robert Aschberg.  Bland de kränkande breven kan nämnas ett till krögaren Carl-Jan Granqvist angående middag och eskortservice på Grythyttans gästgiveri, och ett till Carola Häggkvist angående raffsetet Carolas utmaning.

På 1970-talet var Aschberg medlem i Bromma FNL-grupp. Han var också aktiv maoist i Sveriges kommunistiska parti (SKP), där han arbetade på Oktoberförlaget i Göteborg och ansvarade för skivutgivningen.

2013-12-14_0514På senare tid har Aschberg valt att engagera sig politiskt i invandringsfrågan med hjälp av odemokratiska krafter. I Expressen har han bland annat uppmanat människor att inte rösta på Sverigedemokraterna med motiveringen ”en röst på sd är en röst på brottslingar”. Robert Aschberg är ansvarig utgivare för vänsterextremistiska tidskriften Expo, som skriver om ämnen som främlingsfientlighet och homofobi. Enligt Robert startades Expo ”för att få stopp på våldet och de antidemokratiska krafterna”.

Nu är det dags för nästa steg i karriären ”för att få stopp på våldet och de antidemokratiska krafterna” ska kommunisten och mångmiljonären Robert Aschberg jaga oliktänkande med hjälp av basebollträ och olaglig åsiktsregistrering i den nya Tv-serien ”Trolljägarna” som kommer att sändas i TV3.

”I Trolljägarna ger sig Robert Aschberg ut i den vildmark som är internet för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer. Och när han har hittat dem får de öga mot öga med Aschberg förklara varför de beter sig som de gör och de får stå till svars IRL, som det kallas i deras värld. Men Trolljägarna slutar inte där. Har nättrollens kränkningar varit riktigt allvarliga får offren hjälp av Juridikinstitutet för att kräva skadestånd för vad de tvingats gå igenom.

I Trolljägarna möter vi kända och okända ansikten som inte bara ger en bild av nätets mörka baksida, utan som även får upprättelse med hjälp av Robban. Tiden är förbi då man utan konsekvenser kan sprida hat på nätet. Jakten har börjat”

-Pettersson inser att Aschberg, Mattsson och många fler odemokratiska extremister försöker skrämma de med Sverigevänliga åsikter till tystnad, ränderna går tydligen aldrig ur gamla vänsterextremister och maoister. 

TV.nu 

18 thoughts on “Robert Aschberg jagar oliktänkande med basebollsträ

  1. […] HATMEDIA. Vänsterextrema SVT låter Robert Aschberg, som har starka kopplingar till kommunismen, uttala sig om yttrandefrihet. Robert Aschberg har en bakgrund inom extremvänster, han har varit aktiv maoist och medlem i Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna och är djupt involverad i vänsterextrema Expo och kriminella Researchgruppen. Aschberg är även känt för att jaga dem som använder sin yttrandefrihet med basebollträ… […]

  2. Det är falskt att Robert Aschberg begår en handling som är i motsats till demokrati. Varken Robert Aschberg eller det programmet bryter inte per se mot varken svensk lagstiftning eller internationella konventioner eller lagar. Din kritik är ur en juridisk synvinkel invalid.

    Det är heller ur en moralisk synvinkel inte problematiskt att söka upp människor med som uttrycker sina åsikter. Vi har yttrandefrihet i sverige, men vi har däremot ingen rättighet att våra handlingar och yttringar inte får konsekvenser i den verkliga världen: på samma sätt som Aschberg har rätt att söka upp människor och tala med med, har alla journalister och privatpersoner precis samma rättighet. Det finns inget omoraliskt i att plinga på någons dörr eller ställa en person frågor på offentlig plats.

    Sedan måste de goda konsekvenser som Aschbergs agerande ger upphov till mätas. Aschberg besöker i många fall människor som antingen före eller efter programmet har lagförts och fått betala skadestånd för att de brutit mot svensk lagstiftning. Vi talar alltså om kriminella människor som vid flertalet tillfällen brutit mot svensk lagstiftning.

  3. Vänligen, informera det svenska folket om det djupa symbolvärdet i juden RA´s hot mot hederliga svenskar som försvarar sitt land:

  4. Kan någon förklara hur man kan vara kommunist och mångmiljonär på samma gång? Är det ens förenligt med kommunismens grundtanke?

    • N E J !! I detta fall tyder det på någon form av kortslutning längst upp….Inte ens hans förebilder Lenin o. Stalin lät sig berikas trots,att de hade alla möjligheter.

  5. Ännu en som inte lever som han vill lära ut. Jag vet inte var han bor men knappast i en hyresrätt i Rinkeby.

    Har han verkligen blivit så ”stor” att han inte behöver tänka efter innan han ger sig in i sina förmyndarprojekt? Jag uppfattar inte honom som en seriös och objektiv journalist. Han följer inte ens basala uppförandenormer längre.

  6. Att man ska få se den där…

    Bacillen, kan du inte läsa reglerna och kommentera vettigt, kan du hålla dig borta härifrån.// Pettersson

  7. Det trä:t passar han som hand i handske, huligan och buse som han är. Är han månne urfadern till alla skinheads. 🙂

    Skam-tv. Om det inte är som det står. D v s att man jagar nättroll oberoende av var de är och vilka de är pest för, eller vilken politisk hemvist de har. I så fall är det ju ett bra och lovvärt initiativ. Annars Hitlerrike nästa. Då är det ju fruktansvärt. Och att sen göra tv av det. Som Nord-koreas eller gamla Sovjets propagandafilmer mot de regimkritiska ungefär. Absurt och avskyvärt. Jag mistänker det senare.

    Men du Petersson har ju tagit upp skymfare här tidigare från vänstersörjan. De borde verkligen sättas åt.

  8. Det är väl något sådant här som Robert Aschberg har tänkt sig utföra eller låta sina autonoma grupper göra, när han själv är upptagen med sina hembesök. Dessa hembesök måste ju betraktas som hemfridsbrott, men Kling och Klang har kanske fått ledigt när hämnaren Aschberg är i farten?

  9. Att idén med uppsökande verksamhet kommer från denne dumdryge person förvånar inte det minsta. Det som skulle förvåna är om någon tittar på programmet och tycker det helt demokratiskt riktigt.

  10. Robert Arselberg är ju för fan född kriminell, hans far var ju
    kriminell, dessutom är han en tölpaktig översittare, högljudd
    och gapig, kort sagt en obehaglig skitstövel som ingen borde
    ta på allvar!

  11. Angående de senaste dagarnas händelser undrar jag om en polisanmälan mot Aschberg vore det rätt. Brottet ”stämpling till brott”. Helt öppet förklarar han att han och ett team ska trakasera och förfölja privatpersoner i Sverige för att sedan presentera brottet i TV.

  12. Jo men Pettersson. Sveriges värsta näthatare är som bekant en färgad man som representerar sossarna och hatet som sprids på vänstersidor är minst lika grovt som på högersidor.
    Dessutom kan nu en mängd Sverigedemokrater kräva upprättelse med hjälp av Aschberg.
    För Aschberg menar väl att alla typer av anonyma hot ska åskådliggöras?

    http://petterssonsblogg.se/2013/05/29/nathataren/

Kommentera