Hos hatsajten Avpixlat vilar SD:s sanna själ

”Vet du vilken partiledare som jag har börjat gilla?” frågade min 82-åriga släkting som jag var på middag hos. Hon hade varit obrottsligt lojal med ”sitt” parti i alla år. Urtypen för en gråsosse. Jimmie Åkesson.

”Jo, han är ju duktig”, svarade jag. ”Men hans parti är väldigt otrevligt”.

Jag öppnade min mejlbox och visade henne alla hatmejl och ilskna webbkommentarer som jag samlat på mig som jag fått från sverigedemokrater när jag skrivit om deras parti.

Som: ”Din lilla vidriga lilla skit. Du kommer snart få en sjukdom och dö, hoppas jag, jag kommer skratta och festa, jag kommer dansa på din grav och pissa på dina släktingars…”

Jag berättade att det fanns andra som drabbats mycket värre, som tvingats ta med familjen och flytta mellan olika ställen. På rekommendation från polisen. Och att en person som är Gävlebo HAR dömts för olaga hot mot en journalist i Stockholm.

Ovanstående och mer därtill skriver ledarskribenten David Nyström i Gefle Dagblad. David nämner dock inte att den värste näthataren av alla var en socialdemokrat som bland annat skulle steka Blondin-Bellas bröst i smör men det ingår väl inte i journalisternas uppdrag att vara sanningsenliga. David Nyström håller Sverigedemokraterna 100 % ansvariga för allt som skrivs på Avpixlat, även det som står i kommentarerna. Med den retoriken är David Nyström ansvarig för allt som skrivs bland kommentarerna på Gefle Dagblad så varsågoda, ledaren går att kommentera…

Läs om Näthataren HÄR.  

4 thoughts on “Hos hatsajten Avpixlat vilar SD:s sanna själ

  1. Joo nog jobbar man emot demokrati alltid. Stackars 82-åring som inte får något äldreboende….alla kommer strax att tömmas och säljas till de innovativa entreprenörerna som skapar så mycket mervärde…….hm….de förstås….skattebengar in—-vinster ut—-gärna från Sverige t.o.m. Men röstfisket i sann PK-konform anda pågår för fullt……stackars pensionär som har okritiskt förtroende för sin yngre släkting…..avlönad av PK, undras om det påverkar agerandet…….

  2. Måste vara traumatiskt för PK-nissarna att få mothugg på släktmiddagen. De får väl snart sitta vid barnbordet för att undgå kritik. 😉

Kommentera