1 thoughts on “Den Islamska Slavhandeln lever 2013

  1. En enkel Google-översättning för att belysa omfattningen av Islams ofattbara grymhet (bl.a. 35 000 slavar):

    Slavbefrielse i Sudan
    CSI (Christian Solidarity International) har arbetat på plats i Sudan sedan 1995 för att befria de kristna och andra icke-muslimer som tvingats in i slaveri av islamistiska milismän, beväpnade och regisserade av regimen i Khartoum. Ett lokalt nätverk av afrikaner och araber arbetar tillsammans för att hjälpa till att hämta några av de bortförda till slaveri. CSI: s stöd, denna inhemska underjordiska rörelse växte till ett sofistikerat nätverk som har lyckats befria tiotusentals människor under de senaste 17 åren. Ändå är tusentals kvar i träldom, över 35.000 enligt en sudanesisk regeringstjänsteman.
    Slaveri i Sudan återupplivades 1983, då den arabiska muslimska regeringen i Sudan började använda slavräder som ett vapen i krig för att trycka ner Södra rebellgruppers uppror mot regeringens införande av islamisk lag. Regeringen beväpnade arabiska muslimska milisgrupper, och uppmuntrade dem att plundra rebellgruppers byar, stjäla deras egendom, och ta deras kvinnor och barn som slavar. Tiotusentals människor fångades och förslavades.
    Ett fredsavtal 2005 satte stopp för slavräder, och banade väg för att de södra delarnas ska bli ett självständigt land 2011. Men avtalet innabar ingen väg hem för dem som redan är förslavade – så många som 35.000 personer. Det är nu CSI:s uppgift.

    Och vänsterpatrasket, i intim symbios med Sveriges 600 000 muslimer fortsätter, oblygt påhejade av etablissemanget, att vräka stenar, brand- & slangbomber över oss Svenskar som inte vill ha det likadant här:
    http://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=361

Kommentera