Vad i helvete har de ställt till med?

Insändare

VAD I  HELVETE HAR De STÄLLT TILL?

Hur många  personliga tragedier har vi i Sverige under ett enda år p.g.a. den påtvingade  mångkulturen? Enbart våldtäkterna är för närvarande fler än 20.000 per år,  d.v.s. 55 våldtäkter varje dag året runt, år efter år. Kvinnor flickor och  barn   -samt anhöriga-   får sina liv slagna i spillror p.g.a.  dessa grymma totalt hänsynslösa våldtäkter! Fruktansvärda tragedier som man inte  ens kan föreställa sig hur det känns för dom  drabbade! Det är inte krig i Sverige men  p.g.a. våldet, brutaliteten och grymheterna  så kan man uppfatta situationen mer  eller mindre som ett krigstillstånd!  

Sverige har flera gånger fler våldtäkter per capita än flera afrikanska  länder med inbördeskrig, då kanske man får en liten uppfattning om vidden och  omfattningen om detta oerhörda som händer varje dag runt våra egna husknutar!  Oskyldiga människor som på några minuter fått sina liv totalt förstörda! Och  detta kan inte göras ogjort! Vem tar ansvar för all denna grymhet?

Och hur många  gamla, ensamma, sjuka och handikappade människor har inte fallit offer för den  vidrigt mångkulturella berikningen genom rån, misshandel och mord bara för några  hundringars skull, eller bara för att det är ”roligt” att slå ner och misshandla  värnlösa människor!   Sverige har specialiserat sig på import  av slödder som inga andra länder ens vill ta i med tång och nu ser vi  resultatet! Människor som är ljusår från vår kultur och civilisation släpps in  huller om buller och bringar ond bråd död, omänskligt lidande, vandalisering och  förstörelse överallt där dom drar fram! Ju fler dom är ju större  problem!

Landets  ekonomi urholkas lavinartat, nästan   halva rikets budget slösas bort på massinvandringen allt medan vår  förrädiska regim krampaktigt trycker nya pengar, stjäl från svenska pensionärer,  sjuka och andra  svenskar och  desperat försöker att dölja allvaret och den annalkande katastrofen och totala  kollapsen!  Sverige går mot en  ekonomisk, kulturell och (o)mänsklig härdsmälta!   Äldreboenden skrotas för att dom behövs  för asylturisterna, slott, herrgårdar och lyxhotell specialutrustas och  renoveras till luxuösa bostäder för inkräktarna, Svenskar slängs obehindrat och  ogenerat ut från sina egna hem för att bereda plats åt dom invällande  barbarerna! Dom svenskar som till äventyrs protesterar bestraffas med  rättegångar, höga böter och eller fängelse!

Gårdagens  Sverige var ett mönstersamhälle, en idyll och ett föredöme för andra!   Dagens Sverige, ett mångkulturellt  högkriminellt missfoster och ett skräckexempel på det absolut värsta och mest  fasansfulla som kan drabba ett land!

Jag säger som  Sven Stolpe: ”jag vill inte tala med politikerna, jag vill se dom hänga i fina  galgar på Brunkebergstorg”

Här  katastrofen tonsatt!

Vänligen, Janne

18 thoughts on “Vad i helvete har de ställt till med?

  1. Under 2012 anmäldes 16 900 sexualbrott men mörkertalet är garanterat enormt. Då många skäms eller känner skuld och istället väljer att inte anmäla.

    En rapport från 2011 visade en chockerande ökning av antalet våldtäkter mot barn under 15 år. Antalet steg från lite över 200 under 1995 till omkring 1 400 under 2008. Och kurvan var stigande. Det är tänkbart att en del av detta kan bero på ändringen av den juridiska definitionen av våldtäkt, men ökningen är så häpnadsväckande att den högst sannolikt speglar en mycket reell ökning av antalet våldtäkter i det svenska samhället.

    BRÅ har gjort två stora undersökningar angående våldtäkt och invandrare. Den första blev offentlig, men den andra gömdes undan. Myndigheter och politiker vet hur det ligger till. Men allmänheten ska inte få veta.

    Följande är lite olika länkar med material att läsa om just våldtäkter i Sverige.

    http://www.bra.se/download/18.744c0a913040e4033180001042/1309423185154/2011_6_polisanmalda_valdtkter_barn.pdf

    http://www.bra.se/bra/brott–statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html

    http://affes.wordpress.com/2012/08/05/invandrarna-och-brotten-5-valdtakt/

    http://fof.se/tidning/2013/10/artikel/dramatisk-okning-av-antalet-anmalda-gruppvaldtakter

    • Det finns ju en viss kategori där pedofili är att rekommendera. Det är hjärndöda människor som inte fattar vad de utsätter barn för. Lägg sen till att de saknar empatigenen…..

  2. När man läser vad kärringen Reinfeldt tycker om vita män så förstår man att
    sonen blev som han blev, och att Gubbfan blev alkoholist !
    Det var säkert ingen ingen tillfällighet heller att Filippa tog sitt pick
    och pack och drog där ifrån !

  3. Lasse Löfman!
    Våldtäkterna kommer att minska om vi upphör med massinvandrinen och utvisar vi sedan ½ million av dom importerade grobianerna så får vi som en behaglig sidoeffekt också bukt med större delen av våldtäkterna, åldringsrånen, misshandel, vandalisering, mord, skottlossning, upplopp mm!
    MVH
    Janne

  4. Och det hemska är att samhället inte reagerar, och i dom
    fall där det sker, är det med straff som ytterligare kränker
    offren, när det blir Straff som ett par månader eller som i
    många fall samhällstjänst, för grova brott som åldringsrån,
    misshandel, våldtäkter, Osv. Det verkar alltid att finnas
    förmildrande omständigheter för att begå grova brott, med förklaringar
    som en taskig uppväxt och liknande. Det finns många i landet som
    har haft en jobbig uppväxt utan att för den skull utföra grova brott!

    • Så länge som det inte drabbar en själv så vill inte Svensson tala om det, tacka PK-indoktrineringen för det. Det går tills någon pappa tar upp knytnävarna ur fickorna och ger igen.

    • Regnade det inte en tisdag 2-4 månader innan brottet så att vi kan frikänna honom? Det brukar va på den nivån. Har man haft en taskig uppväxt borde man få hårdare straff för då vet man ju hur jävligt det känns att bli utsatt.

  5. Att tala om våldtäkter i Sverige med mig är som att hälla fotogen på en liten pyrande brasa. Jag skulle vilja ha en diskussion med alla 7-klöverns ledare och fråga om de vet vad de har gjort.

    När jag tänker på den frihet och trygghet jag fick uppleva under mina tonår blir jag heligt förbannad över att de tagit den rättigheten ifrån dagens tjejer.

    Varje gång det står gruppvåldtäkt/utomhus/grovt våld vet vi att det inte är svenskar som är förövarna.

    • Det som förvånar mig e att 90% av dom svenska tjejerna verkar vilja ha det så här genom att rösta på sjuklövern.

  6. Detta låter hemskt. men kan man inte i ett inlägg som detta ha en källa till siffrorna. Är det så jävligt som 55 per dag? (ursäkta min okunnighet).

      • Hej Lasse & Lasse…
        Undersökningen betr. våldtäkter i Sverige gjordes för flera år sedan av professor Christian Diesen och han kom då fram till att det begås minst 20.000 våldtäkter i Sverige varje år. Men, tillade han, detta är förmodligen en klar underdrift!!
        Och som alla vet så har massinvadringen ökat lavinartat bara dom sista åren och därvidlag också våldtäkterna!
        Vi får som vanligt inget veta, media håller kärften, men för att ändå ge sken av att vara ”seriösa” så släpper dom ändå iväg några enstaka nyheter om våldtäkter!
        MVH
        Janne

      • Janne, det där är värt att undersöka vidare, för var siffrorna förvånande höga.
        Jag kommer ihåg att Maud Olofsson sa att våldtäkterna skulle minska om Alliansen kom till makten.

      • Jag förstår inte varför folk röstar ner min fråga om källa. Jag är själv Sverigedemokrat och om detta är ett faktum vill jag ha en källa så att jag kan använda mig av detta i min politik. Jag vet att media mörkar. Men varför mörkar ni åt andra hållet.

  7. Ja Fredrik tillsammans med 7klövern vad har ni ställt till med. Det är bara att se på statistiken våldtäckter mord misshandel bidragsfusk plus allt annat jävulskap. Såg våran kommande statsminister Jimmy Åkesson på swt forum i dag. Jag är mycket stolt att vara Sverige demokrat !!!

  8. Sorgligt nog är det barra att hålla med insändaren. Kom se´n ihåg att Owe skrev denna sanningslåt redan 1982, och då var det trots allt bättre tider än idag….

    • Ja där ser man, och jag som trodde den var nyskriven,
      Ove var tidigt ute med den träffsäkra sanningen, den
      låten borde spelas flera gånger dygnet i alla radiokanaler!

Kommentera