Konditori förstört i brand

STOCKHOLM. Café Princess i Sundbyberg förstördes natten till fredagen i en brand. Polisen misstänker mordbrand.

Klockan 03.22 på fredagen larmades räddningstjänsten om att det brann i en lokal på Sturegatan i Sundbyberg där det finns ett kafé och konditori.

– Konditoriet låg i botten på ett fyravåningshus så vi evakuerade de boende medan vi släckte elden. De fick komma tillbaka senare, säger Christer Eriksson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

Ingen människa skadades vid branden. Vid 7-tiden på fredagsmorgonen hade brandkåren fortfarande en bil kvar på platsen för att övervaka så att branden inte blossade upp igen. Lokalerna förstördes helt vid branden.

Det är ännu okänt vad som orsakat branden. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

– Våra kriminaltekniker ska dit under förmiddagen, säger Mikael Pettersson, KC-befäl vid polisens länskommunikationscentral.

Café Princess har bara haft öppet i ungefär en månad. Sundbybergsborna välkomnade nyetableringen eftersom allt fler näringsidkare på Sturegatan slagit igen och flyttat.

-Pettersson undrar varför de andra sunkiga arabhaken i Sumpan inte vill ha konkurrens…men mångkultur är ju bra säger Myten.

Mitti 

3 thoughts on “Konditori förstört i brand

  1. Tråkigt när konditori prinsses förstördes i en brand men det var jätteroligt när konditori prinsses åter öppnats upp igen. Det är mycket trevligt där?

  2. Har periodvis följt olika internetforum inifrån (p.g.a järnrörsniggern i Ljungsbro & den interna maffiauppgörelsen även kallad Södertäljeskjutningen), och som bonus fått insyn i Syrianernas, Kurdernas och Tattarnas maktkamp / gängkrig i S-e / Uppsala / Stockholmstrakten.

    Trodde jag var ganska luttrad vid det här laget, men nackhåren reser sig!

    Märsta har den sista tiden blivit extremt berikat (aspirerar till beteckningen ”det nya rosengård”), och där har nämnda maffiaklaner länge slagits om krogbranschen, galnast verkar Tattarsläkten Iskander i nuläget vara, tätt följt av de vapentyngda Kurderna.
    Flertalet krogar och kafeer i Märsta har blivit utsatta för skadegörelser och mordbränder, kriget böljar fram och åter, påhejad av en öronbedövande tystnad från MSM.

    2,5 mil därifrån ligger Sundbyberg, ”Sumpan”,
    ”Café Princess har bara haft öppet i ungefär en månad”.
    Ungefär lika länge efter renovering och ägarbyte, som många av de nedbrunna / vandaliserade krogarna i Märsta…
    Låt mig gissa på att Café Princess i Sundbyberg också nyligen bytt ägare?
    Vid en vadhållning är det lättförtjänta pengar 😉

    Blir förbannad på försäkringsbolagen som inte ser samband och verkan, utan bara dumpar över kostnaden på oss övriga försäkringstagare.
    När kommer blatteföretag att olycksriskkalkyleras???

    Glädjande är att ”Sumpan” bara ligger ett stenkast från Bromma (Helin AB), Djursholm, Danderyd, Lidingö, Östermalm och framförallt Södermalm, med lägst andel SD-röster.

    Snaran dras åt kring sekten med masskultur och Svenskförakt som förhärskande agenda, HÄRLIGT!

Kommentera