14 saknade svenska barnIbland brukar vi visa listor på ”svenska brottslingar” som söks av Interpol, senast blev det 27 – 1 till borta laget.

Idag gick jag igenom Interpols listor på saknade svenska medborgare. Det är en tragisk läsning, det är fjorton saknade barn men barnen har en sak gemensam sak med de efterlysta brottslingarna – de verkar ha namn som påminner, ja, ja…ni fattar. Gör du Myten?

Detta bildspel kräver JavaScript.


3 responses to “14 saknade svenska barn

 • Eva

  Två av dessa barn David och Elisabeth var inte kidnappad – deras mamma vann HAAG konventions ärendet i rätten Då det visade sig att den Svensk pappan misshandlade och sexuellt misshandlade barnen !

  Gilla

 • suck

  Idioter. Majoriteten av dessa barn har svenska föräldrar och är svenskfödda. Att ens yppa något i stil med ”Glädjande, 14 st färre att försörja för skattebetalarna!” är ju bortom efterblivet.

  Gilla

 • Pica pica

  Förvånansvärt många flickor. Har de blivit bortgifta?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: