Expressen hjälper till

Polisen söker två män, misstänkta för ett brutalt mord på en butiksanställd i Halmstad i måndags kväll.

De två männen, som nu är anhållna i sin frånvaro, är 17 respektive 20 år gamla och hemmahörande i Halmstad. Den 20-årige mannen är sedan tidigare dömd för trafikbrott. Den yngre, 17-åringen, är dömd för misshandel, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel och olovligt brukande. Eftersom han endast var 15 år när brotten begicks blev påföljden bestämde till 20 timmars ungdomstjänst.

Polisen misstänker att de kanske försöker lämna landet, det får ni tolka som ni vill, nåväl nedan Expressens bidrag till polisens arbete med att gripa de misstänkta mördarna och skydda allmänheten…tjockisen till höger är tidigare dömd för vapenbrott, nu misstänks han för skyddande av brottsling.

2013-11-14_0837

 

16 thoughts on “Expressen hjälper till

    • Lugn,lugn ossi !
      Pettersson lär i sinom tid finna dessa ”guldkorn” och även visa upp dem.Nu lär det inte vara precis några skönheter,eller ”Dressboys”.

  1. När jag gick i folkskolan hade jag enklasskamrat som var tjock. Nästan alla retade honom, han blev senare professor . En ilsken och i mitt tycke småsint person.

    • Så du är klasskamrat med Thomas Mattsson? Fast jag tror inte att han blivit utnämnd till professor än men om han håller ut ett tag till så köper säkert Bonnier honom en professur och kanske också en fettsugning.

  2. Ledtråd: polisen gjorde husrannsakan i Laholm, ett ökänt tillhåll för kosovoalbaner och zigenare.

  3. Tragiskt!! De kunde lika gärna ha haft bild på Kalle anka och Musse pigg. Hur i hela friden ska pixlade bilder hjälpa i sökandet, herregud!!!!

Kommentera