Zlatan blir frimärke nästa år

Zlatan Ibrahimovic förevigas som frimärke. Den 27 mars 2014 ger Posten ut fem nya frimärksmotiv med Sveriges ledande fotbollsspelare.

– Vi vet sedan tidigare att många väljer frimärken efter motiv. Jag är mycket stolt och glad att presentera att vi under nästa år kommer att ge ut ett häfte frimärken med Zlatan Ibrahimović. Och om vi med dessa frimärken kan nå helt nya målgrupper, som idag varken skickar eller får brev är det fantastiskt, säger frimärkschef Britt-Inger Hahne.

-Pettersson säger att på fredag den 15 och tisdag den 19 november får vi se om ”Cykeltjuven” är värd det…2013-11-11_1925

5 thoughts on “Zlatan blir frimärke nästa år

  1. Jag är en person som är kritisk mot Sveriges invandrings och flykting politik.

    Men….
    ärligt talat, så tycker jag att det inte är fel att Zlatan kommer på frimärke. Här är faktiskt en stor svensk fotbollsspelare, i dubbel bemärkelse. Väl värd att vara på ett frimärke. Det finns andra svenska idrottsmän och kvinnor på frimärke. Ragnar Skanåker och Carolina Klüft finns ju på frimärke.
    /Per Skrylle

    • Zlatan är en fotbollsspelare i värlsklass, men allt skit han gjorde i sin barn och ungdom har han inte bett om ursäkt för eller sagt att det var fel. Alla har vi gjort tavlor i ungdomens år men i varje fall skulle inte jag säga, spelar ingen roll det är Balkan-stil som Zlatan gör…

  2. Nog har man sett mycket fult i sina dar, men den här bastarden tar då verkligen priset! Hoppas att man inte får mardrömmar nu!
    Och att ha eländet som frimärke är nog inte så lyckat heller, eftersom folk nu kommer att spotta på fel sida för att fästa det!
    MVH
    Janne

  3. Kanske det här är ett lämpligare motiv på Zlattens frimärke?
    http://peripateticbone.files.wordpress.com/2012/09/man-and-building-burn.jpg

    ”I sin nya bok berättar Zlatan Ibrahimovic om att han åkte hem till Malmö för att spränga bomber.
    En kille tillverkade dem illegalt hemma hos sig”, skriver han.
    ”Det var de där airbomberna bland annat. Vi köpte dem av en kille som tillverkade dem illegalt hemma hos sig, det var riktiga kraftpaket och på den tiden hade vi en kompis som ägde en korvkiosk i Malmö, inget ont om honom, tvärtom, skriver Zlatan.
    Men vi kom överens om att vi borde spränga lite hos honom, bara för skojs skull”

    När får Osama bin Laden och Breivik sina egna frimärken?

    • Jag kommer i vart fall inte att köpa några, då jag tycker att det är äckligt att slicka röven på vem som helst, och Zlatan i synnerhet.

Kommentera