Upprinnelsen till morden i Ljungsbro!

14-åringen, femtonåringen och en kamrat till dem som också är 15 år, satt i en busskur i Ljungsbro och pratade, när mördaren kom som från intet. Han verkade stressad, har 14-åringen berättat och påstod att han var efterlyst och måste lämna samhället.

 ”Enligt uppgifter till Aftonbladet ska han även ha sagt att han ville umgås med de två pojkarna innan han skulle åka i väg”. Den tredje pojken lyckades fly och sprang hem, medan mördaren och de båda andra pojkarna lämnade busshållplatsen.

Han verkade påverkad av någonting, säger 14-åringen och han raglade och var aggressiv, vilket också bekräftades på presskonferensen efter häktningen av åklagaren Britt-Louise Viklund.

Efter att ha gått runt en stund i Ljungsbro, ville 14-åringen gå hem, vilket han upprepade flera gånger men mördaren bara skrattade åt honom.

 Britt-Louise Viklund: ” 14-åringen ska ha berättat för polisens utredare att han försökte gå före, så pass långt ifrån mannen att han skulle kunna springa därifrån. Men den vuxne fångade hela tiden in honom, la armen om halsen och tryckte till så hårt att pojken fick svårt att andas”.

 15–åringen som blev ihjälslagen av mördaren ska nästan inte sagt något alls under kvällen, och mördaren tvingade pojkarna att lämna sina telefoner till honom. De bägge barnen var helt i mördarens händer.

Under sin rundvandring kom de fram till huset på Hällestadsvägen. Där på ett bord på tomten låg det stålrör och en rulle silvertejp.

 Ni följer med eller så dödar jag er båda två, säger mördaren utanför huset och tar upp stålröret. Därefter tejpar han pojkarnas händer och ansikten, samt slår ut fönstren och tar sig ner med barnen i källaren. De har då också fått sina egna mössor placerade på deras tejpade huvuden.

 Familjen i huset hörde glas krossas och skrik från källaren då handgemäng uppstod, enligt polisen. Mördaren drog i 14-åringen och slog vilt med sitt stålrör. Kvinnan i familjen blir skadad i bråket  och får senare uppsöka  läkarvård.

 14-åringen har fått bort lite av tejpen under mördarens vilda anfall, och familjen kunde efter en stund frita pojken från mördaren, men Doudou Ahoka får med sig 15-åringen ut på gatan, medan kvinnan i huset ringer polisen.

 Under tiden har 15-åringen inte kommit undan sin baneman nere i källaren, utan fått följa med Doudou Ahoka ut. En närboende kvinna som hört skriken kommer ut och försöker att komma till undsättning, men den stora och kraftiga MMA –fightern har inga problem att slå ihjäl både henne och 15-åringen med stålröret, innan han försvinner bort i mörkret…

Doudou Ahoka
Doudou Ahoka stålrörsmannen och MMA-fightern

 På Petterssons tidigare 1

På Petterssons tidigare  2

På Petterssons tidigare  3

13 thoughts on “Upprinnelsen till morden i Ljungsbro!

  1. Majoriteten av svenskarna har accepterat det grova importerade kriminella våldet tills den dag de själva deras barn eller barnbarn faller offer för kriminaliteten!
    Se till att vakna nu det gäller även ni som fått några hundralappar mer i er plånbok ni har ingen garant för att ni kommer att slippa våldet.

    • Trevligt med lite storfrämmande Berit. Det du skriver här och nu är viktigt. Det är faktiskt bättre att ha sin frihet kvar, än några hundralappar mer i plånboken varje månad. Vad var det nu han skrev igen biskop Thomas. Jo han skrev något som: Frihet är det bästa ting, som finnas på vår Jord omkring.
      Det var inte riktigt rätt det jag skrev men något ditåt. Jag låter mitt felaktiga stå kvar, så behöver jag ju inte kallas besserwisser eller messersmith.
      Här hittar ni den rätta texten.
      http://sv.wikisource.org/wiki/Biskop_Thomas_frihetsvisa

  2. Ytterligare en invandrare som medelst kampsport, i det här fallet MMA. Igen, slagit ihjäl etniska svenskar. Kanske dags att förbjuda dessa våldsamma kampsporter i Sverige.

  3. Kan ni förstå vilken ångest dessa två barn fick uppleva. Jag säger barn, för det är dem ju i 15-årsåldern, och för PK-mobben är alla muslimer barn upp till minst 30-årsåldern.

  4. Politiker, journalister och andra folkförrädare ska ställas till svars för allt skit massinvandringen för med sig. Snart anordnas det säkert manifestationer mot rasism med denna neger i täten, precis som i Bollnäs. Där gick invandrarna som våldtagit en svensk tjej med i demon som pk anordnade efter gruppvåldtäkten. I Ludvika slogs en svensk småbarnförälder ihjäl strax före jul och i media efteråt försvarade bla Greider dom 3 parasiterna. Undras om Jerzy snickesnacki bortförklarar detta dubbelmord med att negern är ett ensamkommande baaarn som i själva verket är orolig inför skoldagen och utförde detta pojkstreck av den anledningen? Den ursäkten körde han med när Husby brann. Otroligt men sant. Sverige är så jävla sjukt att alla resurser går till parasiter och som tack slår eller våldtar parasiterna dom som försörjer dom. Politikerna skiter i om svenska barn blir ihjälslagna av galna negrer, dom fokuserar på hijabuppror och sina egna feta löner innan dom somnar av självgodhet och inbördes beundran. Sen är det även tyst från cirkusnegern när folkvalda politiker attackeras utom om det handlar om 7klövern. Jag spyr på detta hyckleri och jag önskar att PK och varenda jävla parasit kan utvisas efter valet 2014.

  5. Synd att det inte finns livstid, utan som nu får han väl fem år och full ersättning för resten av livet. Enda man kan hoppas på är att han får smaka rör i finkan.

  6. Jag saknar helt ord över dessa vildars dåd, varför i hela fridens namn vaknar inte berörda myndigheter någon gång? Hur många människor skall få sina liv förstörda p.g.a. de här importerade dårarnas illdåd? När skall vi sätta ner foten och sätta stopp för vansinnet?

Kommentera