Ingen elrullstol för Tommy


Tommy Wiemerö i Skövde är MS-sjuk men har tack vare sin elektriska rullstol kunnat leva ett relativt aktivt liv.
Nu är han så sjuk att han inte längre kan köra sin elrullstol och därför ska den tas ifrån honom.
Tommy gråter öppet när han berättar för lokaltidningen om beslutet. Trots att han inte kan köra själv så fyller elrullstolen fortfarande en stor funktion eftersom den hjälper Tommys personliga assistenter att hantera honom under hela dagen tex att köra honom uppför rampen till hans handikappanpassade bil. Men inga argument biter på Primärvården i Skövde. Tommy får inte behålla sin elektriska rullstol.
Det är synd att Tommy inte är en illegal invandrare med akut behov. Då hade han inte bara fått behålla sin elektriska rullstol, han hade dessutom fått den till ett kraftigt subventionerat pris. Nedrustningen av välfärden för etniska svenskar fortsätter. De som vill att det ska ta slut med nedrustningen vet vilka man inte ska rösta på i valet 2014.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


5 responses to “Ingen elrullstol för Tommy

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: