Ingen elrullstol för Tommy

Tommy Wiemerö i Skövde är MS-sjuk men har tack vare sin elektriska rullstol kunnat leva ett relativt aktivt liv.
Nu är han så sjuk att han inte längre kan köra sin elrullstol och därför ska den tas ifrån honom.
Tommy gråter öppet när han berättar för lokaltidningen om beslutet. Trots att han inte kan köra själv så fyller elrullstolen fortfarande en stor funktion eftersom den hjälper Tommys personliga assistenter att hantera honom under hela dagen tex att köra honom uppför rampen till hans handikappanpassade bil. Men inga argument biter på Primärvården i Skövde. Tommy får inte behålla sin elektriska rullstol.
Det är synd att Tommy inte är en illegal invandrare med akut behov. Då hade han inte bara fått behålla sin elektriska rullstol, han hade dessutom fått den till ett kraftigt subventionerat pris. Nedrustningen av välfärden för etniska svenskar fortsätter. De som vill att det ska ta slut med nedrustningen vet vilka man inte ska rösta på i valet 2014.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

5 thoughts on “Ingen elrullstol för Tommy

  1. Ja jag vet vad en sådan stol kan betyda, sevärda klart att han skall ha vad han behöver.!

  2. Dör vi inte tillräckligt fort av oss själva enligt Mikael-Hjerm-metoden, så ska vi plågas till döds. Det är tydligt det, blir mer och mer uppenbart för varje dag. Man pratar om att det kommer att finnas 26% av de röstberättigade i valet 2014 som är 65+. Gäller för dessa att rösta rätt, INTE rött utan rätt!

Kommentera