Doudou Ahoka – en lång kriminell karriär

LINKÖPING/LJUNGSBRO. Den misstänkte mördaren Doudou Ahoka har ett långt brottsregister och har varit dömd för mängder av brott.

  • 26 januari 2000. Mannen, som är 20 år gammal, döms av Hovrätten över Skåne och Blekinge för rån och övergrepp i rättssak till skyddstillsyn och fängelse i tre månader.
  • 22 juni – 21 september 2000. Fängelsestraffet verkställs.
  • 26 maj 2000. Mannen döms av Lunds tingsrätt till att betala 800 kronor i böter för förseelse mot trafikförordningen.
  • 4 december 2003. Mannen, som är 23 år gammal, gör sig skyldig till två fall av ringa narkotikabrott. Åklagarkammaren i Malmö utfärdar senare ett strafföreläggande med påföljden 50 dagsböter.
  • 25 april 2006. Mannen, som är 26 år gammal, döms av Ystads tingsrätt för häleri till skyddstillsyn.
  • 16 juni 2006. Mannen meddelas besöksförbud av den 2:a åklagarkammaren i Malmö. Besöksförbudet ska gälla till och med 16 december 2006.
  • 30 juli 2007. Mannen meddelas besöksförbud av den 2:a åklagarkammaren i Malmö. Det är samma offer som tidigare som ska skyddas. Beslutet gäller till och med den 29 juli 2008.
  • 31 augusti 2007. Mannen döms av Ystads tingsrätt till fängelse i sex månader för misshandel, olaga hot, hemfridsbrott, ofredande, narkotikabrott och överträdelse av besöksförbud.
  • 3 september 2007. Verkställigheten av fängelsestraffet påbörjas.
  • 8 december 2007. Mannen blir villkorligt frigiven när två månader av strafftiden återstår.
  • 27 november 2008. Mannen döms av polisdomstolen i Liége, Belgien för flera trafikbrott till två månaders fängelse samt böter motsvarande 825 euro.
  • 19 januari 2009. Mannen, som är 29 år gammal, döms av Malmö tingsrätt för stöld till en månads fängelse. Villkorligt medgiven frihet förklaras, till en tid av en månad, förverkad.
  • 15 juni 2009. Mannen blir villkorligt frigiven när det återstår 20 dagar av strafftiden. Prövotiden utgår till och med den 15 juni 2010.
  • 10 juli 2009. Mannen döms av Ystads tingsrätt för misshandel, olaga hot, ofredande, försök till stöld, olovligt förfogande, hot mot tjänsteman, övergrepp i rättssak, brott mot knivlagen och överträdelse av besöksförbud vid 90 tillfällen, till skyddstillsyn med särskild behandlingsplan. Om fängelse i stället hade valts som påföljd, skulle mannen han suttit fängslad tio månader. Övervakningen skulle pågå till och med den 10 januari 2011.
  • 22 januari 2010. Mannen döms av Hovrätten över Skåne och Blekinge dömer mannen för grov stöld, egenmäktig förfarande och överträdelse av besöksförbud vid 56 tillfällen, till fängelse i ett år och åtta månader.
  • 20 oktober 2010. Mannen blir villkorligt frigiven när det återstår en strafftid av sex månader och 20 dagar. Prövotiden pågår under ett år.
  • 13 oktober 2010. Mannen döms av Malmö tingsrätt för misshandel till en månads fängelse.
  • 1 november 2011. Mannen döms av Linköpings tingsrätt för misshandel, grov fridskränkning, olaga hot och narkotikabrott till fängelse i sex månader.
  • 3 november 2013. Mannen grips, misstänkt för två brutala mord i Ljungsbro och placeras på psykiatrisk klinik…

-Pettersson undrar hur många med en liknande karriär bakom sig som går lösa – visserligen sa Jesus att vi ska förlåta 7 x 70 gånger men det kan väl knappast var aktuellt med sådan som misshandlar, rånar, hotar och mördar…

Corren  Tidigare HÄR 

19 thoughts on “Doudou Ahoka – en lång kriminell karriär

  1. Ca 6 vita svenskar måste betala full skatt på heltid i 20 år bara för n….rns Kriminalvård. Ett exempel på socialdemokratins experiment.

  2. Skrämmande när man läser alla hans domar och påföljder. Vilket satans daltande det varit med detta svin. Och att han fortsatt sin kriminalitet efter varje fängelsebesök betyder ju att han mer skrattat åt svenska rättsystemet. Detta svin hade kunnat få ett rejält fängelse straff och utvisning på livstid för länge sedan!!! Men som vanligt reagerar man när det är försent. Och nu sitter han ångerfull??? Yeah right……

    • Fördelen med dödsstraff är att det går inte att reparera, och ett yxhugg är billigt jämfört med 20 miljoner kr i fakturering av Kriminalvanvården

  3. Ruben:
    Tror att ett sådant meddelande enbart var ägnat,att skada Gustav Wasa ! Vet någon vad denne sedan drygt 550 år, gamle döde man,gjort för ont mot dagens importindustri av MENA-medborgare ?
    Det röda skägget kan det ju inte vara, eftersom dagens ”nya medborgares” Imamer bär denna prydnad !

  4. Palme & Co tog bort tjänsteansvaret samtidigt som 1974 års regeringsform. Två år senare tog man bort kravet på att invandrare skulle behöva anpassa sig till svensk kultur.

    Anledningen, tror jag, till den nya regeringsformen och enkammarriksdagen var att det är en större tröghet i ett tvåkammarsystem med skilda mandatperioder och att man därför skulle hinna montera ner Sverige innan väljarna fattat det.

    Intressant är att båda landsförrädarna Reinfeldt och Palme har baltisk härstamning (Estland respektive Lettland). Jag undrar vad vi gjort balterna för ont som gör att de vill hämnas på oss på detta viset?

  5. När man läst genom denna meritlista,undrar man om inte ”svenskt rättsväsen”,borde stå som medåklagade och ansvariga till de båda senaste morden !
    Hur många sådan tickande bomber,bland bidragstagande
    ”nyberikare” vandrar omkring i landet ?
    Om man så vill ha en opixlad klar bild,hur det svenska rättsväsendet fungerat under 2000-talet !!!!

  6. Han är ett praktexempel på att inga permanenta uppehållstillstånd
    skulle delas ut förrän efter tio års tid, att under denna tid veta att man kan åka ut när man håller på med kriminell verksamhet torde avhålla en del
    av dessa idioter för att begå brott. Man behöver inte besitta Ensteins
    kunskapsgåvor för att räkna ut när man släpper in vad fan som helst okontrollerat över gränserna, så följer det oönskade klientelet med!

  7. Låt oss först titta på dådet som sådant: Besinningslösheten gör att till stor del liknar ett brott begånget av en steroidmissbrukare. Att han, enligt bilderna är ganska grov och har bristande impulskontroll talar också för detta, samt att han tränar MMA, där steroider är vanligt förekommande.
    Dessa faktorer gör att denna person är fullständigt LIVSFARLIG för alla som kommer i hans väg,och förhoppningsvis blir han inlåst under avsevärd tid, och inte bara straffas med 120 dagar samhällstjänst. 20 – 30 år på Säter med prövning innan frisläppande typ.

  8. När skall 7 klövern sluta importera dessa jävla parasiter.Inte nog med detta vi skall stå för advokat kostnader och försörning. Undrar just vad den negern kostat skattebetalarna..

  9. Ställ svenskt rättsväsende inför rätta för grov försummlighet när man inte ser till att dylika svin utvisas på livstid. De är medskyldiga till mord.

Kommentera