Kommunalråd i Nordmaling utpekas som arbetsmiljöproblem

NORDMALING. Nyss blev en politiker, Liza Jonsson, i Nordmaling misshandlad. Kommunalrådet på orten, Ulla-Maj Andersson, verkar vara en kvinna som det inte är kul att bli osams med. Hon kränker sina medarbetare, och är ett arbetsmiljöproblem. Situationen är allvarlig och åtgärder behöver vidtas. Det var en slutsats i en uppseendeväckande rapport som kom 2011.

Det kontroversiella och i dubbel bemärkelse färgstarka kommunalrådet ifrågasatte olika chefers och tjänstemäns delegation och mandat, förklarade att den nya majoriteten har ett annat sätt att se på vissa frågor, och att det nu skulle bli ordning och reda.

Efter bara någon månad rådde kaos snarare än ordning och reda i kommunhuset.

Det är bara en liten detalj om denna kvinna, på nästa sida kan ni se vad hon ställt till med. Det är inget för känsliga.2013-11-01_1523

Det socialdemokratiska kommunalrådet har en blogg HÄR. 

17 thoughts on “Kommunalråd i Nordmaling utpekas som arbetsmiljöproblem

  1. Påskkärringen ansåg 2011 att hon ABSOLUT måste delta i en kollektivtrafikmässa i DUBAI: ”http://www.vk.se/537893/inte-bara-mitt-ansvar-ulla-maj-andersson-s-bestaller-ny-utredning-av-arbetsmiljon”. För som alla förstår så har ju Nordmaling en otroligt komplex och omfattande kollektivtrafik, och expertisen finns ju bara i Dubai… Och så undrar vi vad våra skattpengar går till 🙂 Närmast åtalbart, men hon kommer säkert undan – ”som vatten på en gås”.

  2. Tycker att hon är en något bedagad version av den där fjantan som anklagade Petterson för att ha använt en bild av någon bro uppåt landet, som hon hade upphovsrätt till, minns inte namnet på kolossen.Tror nästan att de har samma partitillhörighet också. Likadan mentalitet.

    • Hon heter Annie eller något och är släkt med pica pica på långt håll.
      Hon tvättar sig i Storsjön, och därför duger inte Storsjöns vatten till dricksvatten ens.

    • Loppcirkusen. Men sanningen är att hon blev sparkad för hon hade de ilag med kackerlackorna. Men även där blev hon portad då de visade sig att hon hackat loppornas email för att skicka hatmail till kackerlackorna.

      Sciense rules.
      MVH MR J.

  3. Kom att tänka på en gammal schlager,när jag såg bilden på ”rådet”,Pettersson:
    Tror låten hette -”Är det konstigt att man längtar bort nån gång” !

  4. Blev lite skeptisk igår också, när jag såg den välgödda sossen. Hon har nog försett sig en hel del under åren.

Kommentera