Israelfobi

Att muhammedanerna från barnsben får lära sig att hata och förakta Israel och judarna  (det enda demokratiska och framgångsrika landet i Mellanöstern) är väl känt, pedofeten var noga med att få in judehatet i hatskriften koranen.

Hatet mot Israel tar sig många mer eller mindre sjuka uttryck, flygplanskapningar, attentat mot Israeliska deltagare i Olympiaden, stenkastning, upplopp, tunnelgrävning , terrorattentat mot skolor och bröllopsfester med fler barbariska handlingar.

Men också i det ”lilla” vill man så gått det går förringa Israeliska prestationer, vid  i helgen avhållen world cup tävling i simning i Qatar huvudstad Doha där man inte kunde utestänga Israel. så visade man namn och flagga för deltagarna på de olika banorna, för några av deltagarna var dock flaggan vit. Gissa viket land de varifrån som man visade en vit flagga för!

Screenshot

Screenshot

Referat från tävlingen kan läsas HÄR 

 

Israels flagga

LÄNK

 

 

3 thoughts on “Israelfobi

  1. Hoppas Israel kvalificerar sig för fotbolls VM 2022 som ju ska gå i bastuvärme. Ytterligare ett skäl att flytta VM därifrån.

    • Det stämmer inte. FIFA har flyttat VM till december (!) för att undvika värmen. Allt för att VM ska kunna spelas i ett arabland! Så för oss svenskar blir det till att se matcherna framför brasan och en varm kopp te – istället för på en uteservering med en kall öl…

  2. Varför går inte alla andra nationer ihop och kräver att Israel inte ska diskrimineras. Sånt har man gjort tidigare, men solidariteten med dem som mobbas verkar ha minskat till noll. Om alla tävlande går mot arrangören, blir det inga tävlingar. Det bör skitnationen Qatar få lära sig.
    De använder ju som jag skrivit om tidigare slavar, med slavkontrakt för att bygga inför att skitnationen ska försöka hålla VM i fotboll 2022. Redan några månader efter byggstart har mer än 40 slavarbetare dött i hettan, en del beroende på att de inte får fri tillgång till vatten i den 50 gradiga hettan och deras 12-timmars skift utan mat. Istället för att fordra att Qatar ser till att arbetsskyddet fungerar, så fordrar man att FIFA ska göra detta. FIFA är internationella fotbollsförbundet och ingen facklig organisation. Med samma takt, så kommer 4 000 slavarbetare att dö, innan Qatars fotbollsanläggningar, hotell och infrastruktur är färdiga.
    T.o.m. Absurdistans fackföreningsledamoter har varit nere och kliat araberna på ryggen, för inte ska någon tro att de har sagt till hur det ska vara, på byggarbetsplatserna. Det är facket för fega för, och även FIFA, som kan lämna ultimatum, om inget händer hos arabpatrasket. En alternativ spelplats för VM-turneringar finns alltid med i beräkningarna. Dessutom deltar ju Qatar i ett anfallskrig mot Syrien, vilket direkt ska innebära att skitlandet Qatar inte får några internationella arrangemang, vara sig i idrott eller något annat. Men där går väl kärringen Adelsson som katten kring het gröt, när det är hennes trosfränder som blir lidande. Slavar är ju numera vanligt hos Nya Arbetspartiet Mauderaterna. Bomba skitlandet Qatar tillbaka till stenåldern!

    http://petterssonsblogg.se/2013/10/05/blatter-korruption-gav-qatar-vm/
    http://petterssonsblogg.se/2013/10/04/oatar-maste-ta-ansvar-for-byggnationen-infor-fotbolls-vm-2022/

Kommentera