Ännu en blond flicka hittad hos zigenarfamilj

IRLAND. Polisen i Irland har tagit hand om en 7-årig blond flicka från en romsk familj i Dublin. Poliser kallades till ett hus i Tallaght på måndagseftermiddagen. Där fanns ett antal barn, inklusive den sju-åriga flickan som har blont hår och blå ögon.

Föräldrarna berättade polisen att barnet var deras dotter, men tjänstemännen blev inte nöjda med den förklaringen eller med den födelseattest som visades upp.

Det romska paret hävdade att barnet födds på Coombesjukhuset i Dublin 2006 men sjukhuset har inga uppgifter som kan bekräfta parets berättelse.

Barnet togs från familjen och tas nu om hand av de sociala myndigheterna.

-Pettersson säger inget utan väntar på Göran Greiders uttalande…

BBC 

8 thoughts on “Ännu en blond flicka hittad hos zigenarfamilj

  1. När jag läser detta går tankarna allt oftare till Madeleine McCann, den lilla blonda och blåögda brittiska flicka som försvann i Portugal 2007.
    Är hon en av dem som kan finnas i dessa zigenarläger?

  2. Lena:
    Ja det kan man fråga sig ? Nu är det inget ovanligt att det finns öststatsflickor/kvinnor,som ser en möjlighet i väst.Möjligen en av dem som hamnat hos zigenarna !

  3. Skojig du Pettersson. Jag vet att det inte var så du tänkt men komiken ligger i Greider svarar. Han kan lika gärna låta bli eftersom tvättade hjärnor inte förmår tänka självständigt

  4. Förvånad nej verkligen inte, så många foton på saknade blonda barn som finns uppsatta på flygplatser runt om i Europa, så är förvåningen desstu större att de ansvariga i länderna inte har agerat tidigare.

  5. Vilken djädrans otur,att detta just nu kommer i dagen…
    Precis när PK-pressen som bäst driver en PR-drive för zigenarna ! 😉

    • Ja det är nästan så jag tycker lite synd om dem. Men vad i helvete, det var ju dessa snorvalpar som satte igång dreven, på folk som varit imuna mot sånt i över 500 år. De här småttingarna som nu tror att de bestämmer är ju varken torra bakom öronen, eller i byxorna. Kan vi kanske sätta dom i ett Zoo och låta folk få komma och spotta på dem. Det är väl ett bra straff Myten Ullenhagen. Vi kan tänka oss att låta några arbetslösa radikala muslimer få kasta lite sten på dem också

Kommentera