Om svenskarna var araber

Om svenskarna var araber så hade vi inte fattat att vi fått stryk. Vi skulle fortfarande kriga med hjälp av självmordsbombare och terrorister och krävt att få tillbaka Finland, delar av Ryssland, en bit av Norge, Bornholm av danskarna, städer i Tyskland, Estland och Lettland men vi är inte araber. Därför har vi haft fred i 200 år, vi och våra grannar tillhör jordens rikaste länder ännu så länge. Men nu invaderas vi av araber och andra kulturer och vi betalar själva för ockupationsmakten…

Sverige_1658

6 thoughts on “Om svenskarna var araber

  1. Det här mina vänner är Sveriges Ummah och lite till, då vi hade hela Polen som lydland och några besittningar vid Bremen hade glömts. Det som låg bakom detta var att Sverige på den tiden styrdes från Nyköpingshus. Dock brann detta stora bastanta Wasaslott en tid efter och man började bygga slottet Tre Kronor i Stockholm. Om ni vill se ungefär hur Nyköpingshus såg ut, åk till Kalmar, där finns en mindre kopia av Nyköpingshus.

  2. 200 år av fred?
    Författaren har glömt att vi har en galning i makten i Sverige. Vi har idag krigförande trupp i Afghanistan, Libyen mfl länder.

    200år, sedan fick vi psykfallet Reinfeldt. Värre än Palme.

  3. Skrämmande börjar vi ”vittra blod”, har vi inte nått längre i vår utveckling än att vi med en axelryckning är beredda att ge upp vår kultur, tradition och vårt homogena folk. ”Vittra blod” med det menar jag att vi står inför val för framtiden, ett enat land eller ett sargat och splittrat land ?
    Ett”skadat djur”, är ett lätt byte är vi ”svenskar skadade”?
    Har en annan makt redan börjat att ”vittra blod”?

    • Det kan du slå dig i baken på, Sverige är ett dött kadaver de muslimska gamarna ha slagit näbben och klorna i

  4. Om de här dilettanterna som regerar Svea Rike just nu får fortsatt förtroende efter 2014, så lär det väl inte dröja många decennier innan det är precis så det är. Svensken har blivit Arab.

Kommentera