Halal – en smak av terror

”Akta dig! Halalmat finansierar terrorister.” Klistermärken med denna slogan såldes i juli av en kandidat från ett politiskt parti i Australien. Det fördömdes givetvis av landets mångkulturella elit som ett groteskt sätt som syftar till att sprida hat.

Vad etiketten säger är att företag som betalar för halal-certifiering betalar halal-skatt och de organisationer som genomför halal-certifiering kontrolleras av islamister.

Rituell slakt är slakt av djur för livsmedel efter religiösa föreskrifter. Den muslimska metoden att producera halal (”lagligt” eller ”tillåtet”) kött består av skära av halsen på fullt medvetna djur medan namnet på Allah yttras och sedan låta djuren förblöda till döds.

Lagar i västliga länder kräver i allmänhet att djur bedövas innan slakt.

I Storbritannien serveras och säljs halalkött rutinmässigt till icke-muslimer som inte ens vet att de äter det. Skolor, sjukhus, hundratals restauranger och pubar, idrottsarenor som Wembley stadion och kapplöpningsbanan Ascot, alla de stora livsmedelskedjorna – ingen utesluten – snabbmat och pizzakedjor har dragits in i vad som kommersiellt måste se ut som en win-win situation för dem: muslimer klagar och kräver halal, icke-muslimer klagar inte, de anpassar sig och tolererar. Särskilt om de inte är informerade och maten inte är ordentligt märkt.

När fläsk eller annan icke-halal mat upptäckts i skolans menyer, som regelbundet händer, orsakar det stora protester och rubriker. Maten tas omedelbart bort och de ansvariga straffas men det är nästan omöjligt att få bort halal kött-som icke-muslimer inte vill äta från skolor. I ett växande antal skolor är halalmat det enda som serveras.

Vad som händer är att vi i väst upplever islamisering i stor skala fast vi är knappt medvetna om det. Ett stort antal människor tvingas leva efter sharialagar vare sig de vill det eller inte.

Det pågår en öppen kampanj av de islamiska matorganen att integrera halal i mainstream marknaden och att utvidga det till icke-muslimer. World Halal Forum höll sin årliga konferens i London tidigare och har identifierat Storbritannien som ett pilotprojekt för halal i Europa…

Spridningen av halal är en del av det islamiska uppdraget att islamisera icke-muslimska samhällen. Införandet av sharia praxis på icke-muslimer kan tolkas som en handling av islamisk överhöghet.

Att det är en fråga om överlägsenhet och ekonomisk vinst och inte en religiös övertygelse visas av det faktum att Islam uttryckligen undantar troende från skyldigheten att äta halal-mat om ingen annan mat är tillgängliga: Allah ha bara förbjudit icke halal när det finns halal alltså nöden har ingen lag. Om man är tvingad av nödvändighet, utan avsiktlig olydnad, eller gränsöverskridande grund begränsar,-då är han utan skuld. För Allah är ofta förlåtande Barmhärtigast. Koranen (002:173)

Om kvinnor i hijab och burka är den synliga representationen av den muslimska närvaron i väst, är halal en synlig symbol för muslimsk överhöghet.

Vi bevittnar ett muslimskt övertagande av en ökande andel av livsmedelsindustrin och andra branscher, med konsekvenser på arbetsmarknaden i Storbritannien, en nation med en hög nivå av arbetslöshet, särskilt bland unga. Halalprodukter inkluderar inte bara kött, utan också en lång lista med varor – från påskägg till kattmat – kosmetika, toalettartiklar, läkemedel och andra produkter.

Det är en mångmiljarders industri och den växer.

Principen om ”zakat” i islamisk lag gör det obligatoriskt för alla muslimer att ge 2,5 % av sin inkomst till välgörenhet – naturligtvis bara till religionsfränder. Zakat måste fördelas mellan 8 kategorier av mottagare, varav en är jihadister som strider för Allah.

Enligt islamisk lag är det inte tillåtet för islamiska organisationer som tillhandahåller halal-certifiering att inte betala zakat, vilka enligt islamisk lag är obligatorisk för alla muslimer.

När du köper en av de många halal-certifierade produkterna som finns i våra västerländska länder, bidrar du mot din vetskap och troligen mot din vilja, indirekt till islamiska terrorister, mördare av kristna i Mellanöstern, al-Qaida-länkade grupper och så vidare. Köp halal och du är med och finansiera jihad mot väst.

Många islamiska ”välgörenhetsorganisationer” har kända kopplingar till terrorism och islamisk extremism. Islamic Relief Worldwide, IRW, består av femton biståndsorgan som officiellt syftar till att lindra lidandet för världens fattigaste människor men välgörenhet är en extremistisk organisation som arbetar med ett stort antal organisationer kopplade till terrorismen.

Dessa organisationer och grupper, har genom åren inkluderat Hamas och organ med anknytning till Hamas som Al Wafa och Al Tzalah, terrorister i Tjetjenien. Al-Qaida, den jemenitiska Al-Eslah organisationen, Muslimska brödraskapet grupper verksamma i olika europeiska länder och många fler.

Det gör IRW, som är en av världens största och mest inflytelserika muslimska välgörenhetsorganisationer, än farligare är att man har förvärvat legitimitet bland västerländska politiker och offentliga personer. Även arvtagare till den brittiska tronen Prince Charles har uttryckt stöd och uppträtt på IRW händelser. Men har man mycket lite granskning av IRW och dess grenar.

Sammanfattningsvis är halal på yta en form av djurplågeri, men halal är också ett avgörande område i konflikten mellan västvärlden och de som vill tvinga islam på oss. Det ger också muslimer kulturellt, ideologiskt, politiskt och sist men inte minst ekonomisk fördel på ett skrämmande sätt.

Alla halalprodukter kräver certifiering av en Muslimsk organisation och de ska ha betalt.

Frontpagmag 

18 thoughts on “Halal – en smak av terror

  1. Kan lägga till att dessa halalcertifieringsföretag tar betalt av dem de ska ”certifiera” för att bli certifierade. I Sverige är det ganska nytt vad jag förstår så en slaktare som av nån anledning vill stödja irrationella sedvänjor får första året först betala 500kr bara för själva ansökan. Sen ska nån halalsnubbe komma och inspektera lokaler, transporter osv. och säga vad företagaren ska göra, och det är då företagaren som måste betala eventuella förändringar

    + anställa nån muslim som säger ”bismillah” medan han skär av halsen på djuret, men bara så mycket att djuret fortfarande lever och vet att det ska dö, för de skär inte sönder nerverna till hjärnan.
    Nästa år blir det ny inspektion som företagaren får betala. Dessa kostnader lägger han naturligtvis på, om inte allt kött så det som är ”halal” och eftersom svenska samhället böjer sig för vidskepelse så vill t.ex. skolor, affärer och restauranger köpa in det, så du blir tvungen att betala för skiten i slutändan. Så har då muslimer fått andra att betala deras vidskepelse.

    Jag skrev om detta igår och kan rekommendera en video från australien där en kvinna undersökt dessa muslimska certifieringsföretag och kommit fram att det handlar om miljarder i intäkter för dem.

  2. Djurskyddet Sverige är starka motståndare till halaslakt! info@djurskyddet.se
    http://www.tidningen.djurskyddet.se
    Och dom gör mycket annat också för att värna om djurens bästa! En bra organisation som jag personligen har god erfarenhet av och som jag varmt rekommenderar!
    Och genom medlemskap kan vi alla vara med och påverka i den riktning som vi själva vill och inte minst när det gäller dessa tortyrliknande slaktmetoder som halaskalt innebär!
    Tyvärr är halaslakt tillåtet i väldigt många EU-länder, Sverige är här ett undantag. Men tyvärr finns det många virrpannor i politiken som vurmar för halaslakt och vill ta bort det svenska förbudet, Fredrik Malm är en av dom, Fredrik Rainfeldt är en annan av extremisterna!
    MVH
    Janne

  3. Att läsa och ta till sig ovanstående artikel är första steget.

    Än viktigare är att AKTIVT PRAKTISERA BOJKOTT av skiten:
    http://www.d-intl.com/halal-restauranger-att-undvika/

    Kopiera och sprid den växande listan av kulturella infiltratörer; utanför de berörda restaurangerna, på jobbet, till vänner, grannar och bekanta!

    Halal är bara ett litet steg i avvecklingen av vår kultur, krav på inskränkning av yttrandefriheten, förbud mot hädelse, särskild klädedräkt för kvinnor, könsåtskiljande, mansdominans, månggifte och rätten att ta sexslavar – det vill säga det som vi brukade kalla våldtäkt, är några andra…

    VÄGRA delta i Din egen (& Dina anhörigas) undergång, utan isolera dessa grymheter inom sekten, tills de är repatrierade till sina ursprungsländer.

  4. Vidrigt som det mesta annat där islam har ett finger med. Här om ni vill 30 minuters video på engelska som förklarar ingående vad vi utsätts för, de flesta av oss ovetande. Muslimer luras och tjänar pengar på allt, kort sagt de kräver betalt av producenter för halalcertifiering och det är stora summor, de kräver certifieringen på grung av sin tokiga ideologi,politik och religion och det värsta är de är 1,3 miljarder, samt förökar sig som…………!
    http://vladtepesblog.com/2013/08/30/q-society-the-long-awaited-video-on-halal-foods-being-slipped-to-us/

  5. Jag hoppas att allt fler får upp ögonen för den här absolut mest vedervärdiga och fruktansvärda metoden att slakta djur på. Verkar som om en majoritet av befolkningen inte har en susning om vad Menaslöddret fört med sig. Men tyvärr är det åter än en gång Mammon som styr. Upplysning och åter upplysning är vad som gäller.

Kommentera