Muslimska kvinnor beslöjar sig i solidaritet

En kvinna i slöja utsattes för trakasserier i fredags och nu ämnar ett gäng muslimska kvinnor visa sin solidaritet genom att klä sig i slöja.

I morgon tänker några muslimska debattörer och aktivister utlysa ett ”hijabuppror” där man uppmanar Sveriges alla kvinnor att beslöja sig för att visa sin sympati för muslimska kvinnor i slöja.

Kvinnan som trakasserades i fredags uppger själv att hon utsattes för hatbrott p.g.a. sin klädsel. Inga vittnen finns dock och polisen uppger att inga grunder finns för att utreda händelsen. Ni vet vilken kritik som annars framförs när personer med ”förutfattade meningar” anklagar vissa grupper för att begå brottsliga handlingar. I detta fallet är det vita män som anklagas genom de muslimska kvinnornas ”förutfattade meningar”.

Nu ska vi svenskar och inte minst vi svenska män, anklagas för rasism och i vilken gång i ordningen vet jag inte. Frågan artikelförfattarna bör ställa sig är vad sympatin för våldtagna flickor finns, inte minst de unga fickor som gruppvåldtagits av muslimska män? Var finns sympatin för gamla kvinnor som både rånas och misshandlas, inte sällan av muslimska män? Var finns sympatin för de judiska flickor/kvinnor som dagligen kränks av muslimska ungdomar och män?

Jag sympatiserar inte med något våld, oavsett vem det vänder sig mot och vilka som använder sig av det. Dock börjar jag bli jävligt trött på dessa muslimer som med medias hjälp utmålar sig till ständiga offer, utan någon som helst självkritik mot den egna gruppens agerande gentemot andra medmänniskor.

Hur många svenska kvinnor som nu tänker klä sig i slöja och hijab för att visa sina sympatier återstår att se, men säkerligen ställer sig ett antal vänstersocialister upp för att visa sitt stöd. Var dessa kvinnor håller hus när svenska flickor våldtas och äldre kvinnor misshandlas är en ständig fråga. En annan viktig fråga är hur de muslimska kvinnor som flytt undan islams förtryck och äntligen vågat kasta slöjan och hijaben, reagerar när kvinnor nu ska täcka sig med slöja och annan klädsel för att visa solidaritet?

Källa: Aftonbladet

7 thoughts on “Muslimska kvinnor beslöjar sig i solidaritet

  1. Märkligt.
    Och de som uppmanar till att bära huckle är Bilan Osman – Antirasistisk debattör
    Fatima Doubakil – Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén
    Foujan Rouzbeh – Asylrättsaktivist
    Nabila Abdul Fattah – Debattör
    Nachla Libre – Poet

    • Utan att ha en aning om vad /vem dessa personer är eller vill bli…
      Av namnen att döma inget gott !

  2. Jag har följt tråden på flashback och det verkar som om denna kvinna är en svensk konvertit…de brukar vara rätt rabiata. Hon var dessutom ensam ute 23.00! får en muslimsk kvinna vara det? Det osar katt om hela denna händelsen :/

  3. Inga vittnen och inga bevis….. och världens mest lättkränkta folk. För att inte tala om att muslimerna har lärt sig hur en gott en offerkofta värmer. Jag tror inte på häxan för fem öre. Säng ut fanstyget här skall hon inte kläcka sin ormunge.

Kommentera