Kvinnor välj inte SD

”Sverigedemokraterna är ett kvinnofientligt parti”, skriver socialdemokratiska kvinnliga företrädare för S-studenter. De borde kanske läsa listan om socialdemokrater vi har på Petterssons blogg och ta itu med de egna i stället för att kritisera andra partier.  

S-kvinnorna ”glömmer” naturligtvis, liksom övriga medlemma i 7-partiet att nämna den egna kvinnofientligheten där de verkligt utsatta kvinnorna i Sverige från kulturer med hedersvåld lämnas utanför samhället för att de politiskt korrekta partierna inte ska underblåsa främlingsfientliga och rasistiska åsikter i vårt land.

-Pettersson anser att vill man göra något åt kvinnoförtryck ska man börja med islam, här hemma och utomlands även om hedersvåld förekommer i andra kulturer också…

Folkbladet

 

 

 

8 thoughts on “Kvinnor välj inte SD

  1. Det märks att vindarna vänder, ett 20-tal kvinnor jag känner byter ut sossarna mot sd 2014, då ska man ha i åtanke att dom har familjer o vänner som också ska rösta…känns riktigt bra!

      • Hörde ni vad deras ev samarbetspartners i oppositionen sa om att samarbeta med FrP? Inga problem där inte. Och ändå har FrP både kallats busar och icke rumsrena.

        Har norrmännen lärt sig mer om demokrati än Fredde & Co?

  2. Det spelar ingen roll om sossekvinnorna eller något annat parti inom 7-klövern, för att inte tala om Gudruuun, ingen har kommit med något förslag som gynnar svenska kvinnor, fy skäms fegisar! Kom med ett förslag själva istället för att slå ned på SD.

    • Svar på att lära sig demokrati av Fredde & co. Vad kan de lära ut?
      Läs f.d. Moderata riksdagsledamotens Ann-Marie Pålssons bok Knapptryckarkompaniet. Det är en skrämmande läsning om hur man behandlar demokratin.

  3. Näst intill hundra procent av kommentarerna läser lusen
    av dessa naivaS-kvinnor, det bådar gott inför 2014

Kommentera