31 thoughts on “Kärringar ska hållas kort på arabiska

  1. Trots muslimers ivriga tvagande kallar jag inte det för att tvätta (rena sig) alls. T ex får inte tvål användas. Ett snabbt blaskande på vissa kroppsdelar. Och jord är absolut ingen renande produkt. Fråga vilken doktor som helst om det är lämpligt att rena ett sår med jord!

    Möjligen blir de något renare i Sverige men om man betänker det vatten som används i MENA-länder så…..

    • Jo jag har varit tvungen att vid vissa tillfällen nödgats trängas med en hel del av dessa vandrande tält och deras pyjamasklädda herrar.
      Jag lovar, de avsöndrar definitivt inte någon violdoft.

      • Ruben:
        Under mina resor i deras hemländer möttes man redan vid terminalens utgång,av denna exotiska doft..
        Då trodde jag det kom från deras sällskapsdjur åsnorna och kamelerna ! Nu har du lärt mig bättre.:)

  2. Malmömusse:
    Var f-n hittar ni jord mitt i öknen? Har sett många ökenlandskap men aldrig med inslag av jord !Eller menar du att ni ska alla samsas i någon Oas ?
    Trodde faktiskt på din första version,just med tanke på de små grönfläckar som finns.

    • Nja jag kom just på att i en Oas,kan de ju inte utföra sina ritualer.Då förorenas ju dricksvattnet för deras kameler !
      Oavsett vilket material de renar sig med,för er kvinnor måste det vara en plåga,att 5 gånger dagligen behöva utföra denna rening i underlivet! Djäv-a tur att inte vår kristendom har det inskrivit i de tio budorden….

  3. Ruben:
    Ju mer jag hunnit samla mig, ju märkligare blir deras tro…Tänka sig att de sticker pinnen,i en spann med lera under torrperioderna ! 😉

    • Ja, 5 gånger dagligen,tills nästa monsunregn behagar komma !
      Inser nu varför deras kvinnor har solskydd inbyggt i sina tält ! 🙂

  4. Malmöbo..Muslim:
    När det gäller hygien,har det nog som du skriver blivit betydligt bättre,än för 200 år sedan bland oss normala..Det tråkiga är att med er ”ur den nya befolkningen” ökar ohyran katastrofalt på nytt i vårt land !
    Hur ofta tvättar ni(bortsett från fötter)övriga kroppen,står det kvar på samma nivå som på Mohammeds tid ?

    • Lars
      Låter som ni inte tvättar fötterna? Ja, för 1400 sa gud och Mohammed att vi måste tvätta oss (händerna, skölja munnen, näsan, armar till armbågen, bakom nacken, öronen och fötterna) förutom de intima ställen innan bön. Alltså fem gångereller vid behov dagligen när vi utför bönen. Idag vet vi att ingen får komma in i en operationsal om man inte har tvättat händer o armar till armbågen. vi vet till exempel idag att fotsvett, om inte det tvättas ren orsakar många sjukdommar bl.a. fotsvamp och nagelsvamp. Så ja, det för er ”civiliserad” var och är standard för oss sen 1400 år sen tillbaka.

      • Tack för svaret,men själva huvudfrågan förblev obesvarad.
        Använder ni era fötter i samband med era måltider ?
        Sen är jag till viss del förvånad över ditt svar.
        Har sett de lerhyddor(utifrån) som era troende bor i..Inte finns det väl där sådana sanitära inrättningar,att er fanatiska tro kan upprätthållas ?
        Har ju t.o.m. sett med egna ögon,hur man bär vatten i gamla plastdunkar till bostaden…

    • Lars
      Huvudfråga? När ställde du en sån i ditt förra inlägg. Dessutom är den lika dum som du själv så jag säger helt enkelt pass på den. Så länge det handlar om lerhyddor och gamla dunkar så behöver de inte vara smutsiga eller orena. Det må vara byggda av lera eller dunkar i plast men de är rena. O sedan om det skulle vara brist på vatten så står det att man kan ta ren lera och rena sig med. En man för 1400 år säger att om ni inte finner rent vatten att tvätta er med, använd istället ren lera. Och det har idag vetenskapen bevisat att lera är bakteriedödande för bakterier på huden. Det e inte ”fanatisk” tro utan en FANTASTISK tro som jag hoppas att ni inser en dag!

      • Ja personligen t r o r jag,att de som du kan omvända till att bruka lera istället för vatten vid tvagningen,är alla fullt kompetenta att konvertera till din muslimska tro ! Good Luck…

      • Ruben:
        Det tror jag inte vi två skall pröva på vare sig där,eller på andra delar av kroppen ! 🙂

      • @Lars
        Helt korrekt Lars, men ali slipper i vart fall bli öm om ”glädjepinnen”. 🙂

      • Malmöbo..Muslim:
        Den sista meningen i ditt inlägg,har du stulit från Jehovas Vittne,annars använder ni exakt samma vokabulär !
        Precis så sade en gång,en av deras missionärer vid min dörr, innan jag han avvisa honom !

      • En rättelse i texten. Skrev lera för det e är så man säger det, men det rätta ordet är jord. Alltså ren jord.
        Ber om ursäkt för missförståndet.

      • Pedofeten hade alltså den illusionen att han blev RENGJORD på ”glädjepinnen” av jord? 🙂

  5. @Malmöbo, självklart förstår du dig på svin, det är inte många som står sin släkt så nära som just muslimer

  6. petterssons
    alla med svart hår är inte araber, och alla araber är inte muslimer. klippet som du vill att folk ska tro är ”arabisk” är från iran antagligen, då språket är därifrån och inte arabiska. och för övrigt håller jag med vissa av er att det är ett SVINIGT handling.
    MVH

      • Stenbock
        Nej, men däremot kan jag mycket om svin, hur man ska handskas med och ha pli på ;).

    • Kanske rent av en arabisk f y l l e h u n d ?
      När vi nu talar om era abnormiteter…Vi civiliserade tvättar händerna innan vi går till bords och äter ! Varför tvättar ni islamister istället era fötter,eller äter ni med hjälp av dem ?Har på Zoo sett hur era kusiner sitter på ändan,och nyttjar alla fyra !

      • Fylle? sluta förnedra Pettersson. han kan inte hjälpa att han inte kan vara nykter. han blir sååå tråkig annars. och jag behöver inte gå på nån zoo för att se svin, de finns lite här och där.
        på tal om civilisation, så tror jag inte dina förfäder var lika ”civiliserade” för 200 år sen. det bara till att googla på sverige och svenskar för två hundra år sen, så får du veta hur ofta ni tvättade er överhuvudtaget.

        IQ121
        ”du blir vad du äter”.

    • Ifrågasätter du Petterssons läsare ?
      Nog kan vi se skillnad på en vanlig ”svartskalle” och en arab ! Inte enbart på klädselen även om en lång vit pyjamas,och virkad pickaluva mitt på dagen offentligt,gör det hela lättare…
      Tycker du ska be ”Zlatan” om ursäkt.. Kan inte tänka mig förväxla honom, (i fotsid vit dräkt) med er !

    • Malmöbo &stolt muslim
      Jord är det humusrika översta lagret på en åker. Det innehåller maskar, smådjur och bakterier naturligt, vilket behövs för att något ska kunna växa och bli till mat för djur och människor. På mark som odlas sprider man årligen ut gödsel eller som nuförtiden det som våra reningsverk producerar slamgödsel. Om du tvättar dig med det, så är du skitigare och mer bakteriehaltig än om du inte har tvättat dig på veckor. Har ni inget annat än skit i huvudet. Har du kanske tvättat dig för mycket i ren folkskit och svinskit. Bara maskarna och tordyvlarna producerar själva en ansenlig mängd ren skit.

  7. Det måste vara en sk ny Svensk medborgare Ta in dom och tvångsmata dom med fläsk före hemtransport !

  8. Jämför detta med imamernas försök att rättfärdiga mannens rätt att ”uppfostra” sin fru. De brukar då slå lite lätt med ett finger på armen.

    Om han åtminstone hade sjungit vackert…… Vilket svin!

Kommentera