Fickstölder har ökat 1000 %

Vi ser ut att gå mot ett nytt rekord. Affes Statistik-blogg rapporterar om fickstölderna som skenar och halvårsstatistiken januari-juni indikerar att vi går mot ett nytt rekord i år. Ofta är det hitresta utländska ligor som turnerar runt.

Om stölderna skulle ligga på samma nivå som 1975 så skulle Sveriges befolkning vara 94 miljoner. NITTIOFYRA MILJONER.

fickstold_1975_2012

27 thoughts on “Fickstölder har ökat 1000 %

  1. Freja, jag tror knappast att någon ”bara inser” att MP skulle vara ett öppet parti som vill ha en öppnare och humanare invandring. Om din vän inte visste det och vet det nu, då är jag glad att hon bytt parti. Det är viktigt att rösta på det man står för. Obviously stod inte din vän då för antidiskriminering och antirasism. Och vad jag säger och gör är inte Miljöpartiet. Det säger och gör jag som privatperson.

  2. dennisbravsten:
    Med de namn som dyker upp i Tingsrätterna,vad gäller fickstölder krävs ingen etnisk beteckning ! Få svenskar som bär zigenarnamn….ännu färre med sydamerikanska !

    • Jag trodde det var medborgarskapet som betecknar svenskhet. Inte namn? Exempelvis så är inte namn som:
      Lucas, Liam, Charlie, Oliver, Molly, Ella, Alice, svenska namn heller. Alla dessa namn finns på 10-topp listan för givna namn för pojkar och flickor för år 2012. Mohammed är nr. 54, alltså ett väldigt svenskt namn enligt mina öron.

      • Talar inte om dina förnamn utan av äkta efternamn,typ Taikon,Latikia och liknande…
        Sen tycker jag du skall besöka en öronläkare,om du anser att ditt exempel Mohammed klingar svenskt !

      • Ja du Dennis du har precis bevisat att vara miljöpartist är ett sjukdomstillstånd, jag länkade detta till en väninna som har röstat på MP i flera år, tack vare dig så har hon kommit till insikt att MP är INGET för vanliga svenskar.

  3. Förresten Dennis, med alla dessa överfall och våldtäkter som sker mot svenska kvinnor/flickor av just araber så undrar jag med vilken rätt du anser dig ha att äventyra våra väninnors och våra döttrars säkerhet bara för att du vill spela världmästare i godhet? Vore det inte bättre att deklarera sanningen och göra något åt problemet? Eller VILL du att svenska kvinnor/flickor skall bli överfallna? Jag tänker närmast på fallet här där en flicka valde att ta taxi hem på midsommarafton och istället för att bli körd hem så blir hon våldtagen av den arabiske chauffören? Inte konstigt att jag alltid beställer en SVENSK chaufför.

    • Att en vithyad europeisk man mördar 6 miljoner judar, och att en vithyad norsk man mördar tiotals ungdomar på ett politiskt sommarläger, är också för mig ett mysterium. Vi borde lägga etnicitet åt sidan, det handlar inte om ursprung eller utseende. Det handlar om sociala problem.

      • Javisst, MP kan ju fortsätta att skylla på det. Titta på alla de som växte upp på 60-70 talet i miljonprogrammets förorter, nog levde många av dessa i social misär, men det föranledde inga brända bilar eller gruppvåldtäkter, så visst F-N har etnicitet och religion betydelse. Och du har fortfarande inte svarat på med vilken rätt MP äventyrar min, mina väninnors och våra svenska döttrars säkerhet?

      • Lustigt att dennis fördömer Hitler samtidigt som han stöder det ny judehatet och utrensningen av kristna i MENA länderna, jämfört med Barvsten och MP så framstår Hitler som en smekning. Vidare så hävdar MP att de är för jämställdhet mellan könen och för homosexuellas rättigheter, hur kan man då vara för Islam?

      • Så taxibögen som våldtar sina kunder har sociala problem.
        Låt gå för det, men vad står det till buds för behandling av just den typen av kåthet.

      • Undrar om MP vet vilken dynga Barvsten sprider här, jag menar all det svenskhat som han förmedlar här på bloggen skrämmer ju bort eventuella svenskar från att rösta på MP. tror att jag skall maila några ledande miljöpartister och fråga om de står bakom denna svenskfientlighet och detta kvinnohat mot svenska kvinnor, skulle ledande MP politiker ställa sig bakom barvstens floskler här så vet jag med bestämdhet att de kommer att förlora röster, idag vet jag en kvinnlig vän som blev bestört när hon läste hans kommentarer och som definitivt nu inte kommer att lägga sin röst på MP. Duktigt Barvsten! demonteringen av MP kan börja.

  4. Ni kan ju inte veta någonting om ni inte vet hur exakt varje gärningsperson ser ut. Det ni gör är att ”ana”. Att ana är en farlig väg att gå då personer är oskyldiga till motsatsen bevisas.

    • Visserligen mörkar gärna PKmedia, men det är enkelt att gå inomhus i tingsrätten/domstolen och läsa om domarna, där står namnen idel, ädel, arabadel…..

      • Nej men bristen på svenska namn är enorm och Mohammed har aldrig varit ett kristet, buddhistiskt eller hinduistiskt namn, that’s for sure.

      • Förresten Dennis så står det ofta att de hade tolk på arabiska, som pursvensk är det något jag INTE behöver

    • dennis !!
      Missa inte Frejas kommentarer,de om några har verklig substans..
      Om du inte begriper vad sista ordet betyder,kan du ju Googla på det…

Kommentera