Fler invånare i Falköping

Ett stort grattis till Falköping. Av dagens lokaltidning framgår nämligen att Falköping blivit 114 personer fler på ett år och är nu 31803 enligt statistik från SCB.
Enligt uppgift så är den enskilt största orsaken den pågående anhöriginvandringen som sker till kommunen.
Nu får vi hoppas att ökningen stannar vid befolkningsantalet och att vi inte om ett år eller så kommer att få läsa om Falköpings skenande socialbidragskostnader och se ett fotografi på en bekymrad kommunalchef som måste skära i ett antal budgetar för att få ekonomin att gå ihop.

Falköping har som målsättning att bli 35000 invånare till 2020. En målsättning som det inte är några som helst problem att uppnå om man fortsätter på den inslagna vägen. Det finns hur många ”anhöriga” som helst som väntar på att komma till Sverige och leva på svenska skattebetalare.

Än en gång grattis Falköping till ytterligare en högvinst i invandrarlotteriet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

6 thoughts on “Fler invånare i Falköping

  1. Det verkar som Falköping tävlar med ”Khat-rineholm” , Borlänge och Växjö med att vara nr 1 i somalieimport. Nya väljare till Waberimoderaterna! Vakna svenska folk och rösta SD 2014!

  2. Är det inte konstigt, många kommuner ökar antalet invånare,
    men ekonomin går bara bakåt? Det är något som inte stämmer!

  3. En ny konkurrent till Landskrona ?
    Vet att Norrköping tävlar mot bl.a Helsingborg,om storleksordningen i Absurdistan!

Kommentera