Invandringen ökar

Sveriges befolkning ökade med 40 543 personer under det första halvåret och antalet invandrare ökade med 52 816 stycken.

De flesta som invandrade var svenska medborgare som återvände, men den största procentuella ökningen stod somalierna för. Antalet invandrade somalier ökade med 429% jämfört med samma period förra året.

Uppenbart talade Somalias utrikesminister Fowsiyo Yuusuf Aadan för döva öron när hon besökte Sverige i maj och vädjade till utflyttade somalier att återvända hem. Tyvärr Aadan, lär dina rop inte hörsammas och frågan om vilka som ska hjälpa till att bygga upp ditt land igen, verkar förbli obesvarad. Lilla Sverige lär även fortsättningsvis ta hand om dessa gigantiska familjer, deras krav och alla problem som följer när de ska integreras och anpassa sig efter ett västerländskt samhälle.

Källa: SCB

Skärmklipp

 

10 thoughts on “Invandringen ökar

  1. GE Östbanken och Vasaremsan TILLBAKA till oss Svear och Götar. STOPPA ockupationen av vårt land.

  2. Ja, vi är ett land under ockupation. Vi behöver befria oss, och få ett eget land. Varför ska de s k palestinerna ha ett eget land, och inte vi. Vi KRÄVER Svealand och Götaland befriat. Det är våra ursprungsområden. Vi KRÄVER dom till baka från mångkulturalisternas envälde. BEFRIA Sverige från svenskarna och ge våra områden tillbaka till oss inhemskt härstammande i denna östra remsa av landet Sverige.

  3. Ang. svensk (eller säkert snarare ”svensk”) återinvandring är de inte ”de flesta” (=50%+) men ”den enskilt största gruppen”.

  4. Att man har med ”invandrande svenskar” i statistiken är bara för att förleda. Man invandrar inte till eget land, man återvandrar. Dessutom pratar man om medborgarskap, inte ursprung, vilket innebär att raden Sverige även innehåller ”svenskar”.

    Tar man bort svenska medborgare kan man se att minst hälften av de invandrande är från MENA-länder, i antal fler än 18 000.

  5. ”Rätt använd” så kan ju denna statistik användas till att ”bevisa” att majoriteten av de invandrade är välutbildade…

  6. ”Integreras och anpassa sig till ett västerländskt samhälle” skämtar ni ?? De har inte en tanke på att anpassa sig till nåt annat än islam och sharia.

Kommentera