Vänsterextremisten – för fin för att arbeta

Vänsterextremisten är en sådan människa som brukar skrika ”inga rasister på våra gator”, störa lagliga demonstrationer och därmed hindra andra människor att framföra och ta del av olika politiska budskap.

Latrinamerikanen, född i La Paz, Bolivia och vänsterextremisten Magnus Håkan Javier Petersson född 19790327-XXXX är en sådan fin herre, han tycker sig ha rätt att hindra människor att ta del av sina grundlagsskyddade rättigheter, han far land och rike runt tillsammans med andra vänsterextremister och terroriserar andra människor med sitt budskap om fri invandring och högre skatter osv. Han slåss med polisen och är för närvarande åtalat för våld mot tjänsteman och maskeringsförbudet vilket kan ge 4 års fängelse.

Latrinamerikanen är en sådan som PK kallar motdemonstrant när den rätta benämningen borde vara antidemokratisk terrorist.

Nåväl, har han något på fötterna när han skriker ”inga rasister på våra gator” och vad har han bidragit med till samhället?

2007 hade Magnus Petersson från Bolivia en taxerad inkomst på 115 000.

Han har 21 mål hos Kronofogdemyndigheten, obetalda studieskulder, obetalda parkeringsavgifter, obetalt vägtrafikskatt!!! obetald trängselskatt (ändå är gatorna hans!!!) osv.

2011 (2010 år inkomst) deklarerade han för 24 615 kronor i inkomst av tjänst och betalade 2 029 kronor i skatt.

2012 (2011 år inkomst) blev noll och följaktligen noll kronor i skatt. Det är den senast kända deklarationen men konstigt nog har han haft en bil eftersom han har obetald vägtrafikskatt och trängselskatt från 2011.

-Pettersson undrar hur denne man, född i Bolivia anser sig ha rätt till någonting alls i detta land och han tycker dessutom att han kan ge bort det till andra…fy fan han är 34 år och har inte gjort ett skit mer än kostat pengar, varit till besvär för andra och anser sig för fin för att skaffa ett jobb och betala skatt, vilket kräk!

7 thoughts on “Vänsterextremisten – för fin för att arbeta

  1. Han är en typisk repressentant för vänstern, han är en NOLLA,
    och som kommunist enbart stor i truten!

  2. Magnus Håkan Javier Petersson ÄR en antidemokratisk terrorist.

    I naturen kallar vi sådana för parasiter.

  3. Varför har han svenskt namn, är föräldrarna svenska?

    Jag har aldrig tagit dessa gaphalsar på allvar. Att störa andras rätt att föra fram sina budskap utan några diskussioner eller argument, bara vråla och blåsa i en plastmoj? Dessutom har vi faktiskt demokrati här i landet och alla bör respektera den.

    Att sen vid 34 års ålder inte blivit vuxen och självförsörjande är en skam.

  4. Jag hade en liknande mentalitet när jag växte upp. Av olika skäl fick jag för mig för att jag var för fin för att göra en hederlig dags jobb. Det var en lång resa för mig att bli vuxen. Det är SÅÅ viktigt för barn och ungdomar att förstå att det är ok för dem att börja från noll. Att tjäna en krona är tusen gånger bättre än att inte göra det. Att alla arbeten är hedervärda(nåja, alla lågstatusarbeten är det i vart fall).

Kommentera