Gravid kvinna brutalt misshandlad på flyktingsmottagning – bar inte slöja


TYSKLAND. Ett äkta par från Tjetjenien har attackerats av muslimska fanatiker i den tyska staden Eisenhüttenstadt. Den gravida kvinnan blev så grovt misshandlad så hon förlorade barnet, hennes man behövde sjukhusvård.

Muslimska misshandlare

Incidenten inträffade på en flyktingsmottagning. Cirka tio personer, också från Tjetjenien, trängde sig in i rummet där makarna bodde och misshandlade dem grovt.

Orsaken var att kvinnan inte använde slöjor och bar jeans, vilket påstods strida mot de muslimska traditionerna.

Enligt den tyska pressen har islamister redan försökt att skapa en traditionell muslimsk ordning på flyktingmottagningen där det bor 700 personer.

Rysslands röst


6 responses to “Gravid kvinna brutalt misshandlad på flyktingsmottagning – bar inte slöja

 • Two Different Shoes On

  Islam är världen farligaste sjukdom

  Gilla

 • Ulf Lind

  Vilket svineri. De måste lära sig, att de inte är de enda som räknas och har rätt att finnas till som de vill. De borde vara tacksamma, för de som inte är som dom här i väst. För vore vi som dom på vårt sätt, skulle inga moskéer tillåtas här i väst. Och i så fall skulle de bli inspärrade bara de sa ”Muh..”. Då skulle de få spöstraff, om de talade mot den heliga yttrandefriheten och demokratin. För det är så de pestråttorna behandlar oss som vill leva i frihet från dogmatism och terror, av deras skit. De MÅSTE kväsas medan tid är, och lära sig veta hut de asen.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Till min kommentar skulle jag kanske nämna,att de nyheter som strålas ut flera gånger dagligen,har minst ett inslag för judar,och ett för islamister,under cirka 25 % av sändningstiden.
  I regel får det intressanta vika undan bortsett från vädret..
  I kväll fanns förstås ett bidrag om hur man åter slagit till mot de öststatsligor som stjäl lyxbilar,i våra båda länder.Visade hur de demonterade dem i närheten av Eisenhüttenstadt,för att sedan föras vidare i delar mot öst !

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Tänk att man måste få nyheter från Berlin med omgivning, via Rysslands röst,och med Petterssons hjälp.
  Jag som dagligen följer nyheterna på RBB (lokal-TV Berlin/Brandenburg) Inte ett knyst har nämnts om detta,lika lite som i BZ,den stora boulevardtidningen för Berlin.Detta bekräftar tyvärr mina misstankar,att även Tyskland långsamt går under för Islamister…EU har väl även här ett finger med i spelet !

  Gilla

  • Lena99

   Hej Lars : Det råder inte längre någon tvekan, avundsjukan är den största sjukdomen och för att bota den finns inga botemedel. Helt enkelt sagt , – vi hade det för bra och nu är det slut.
   Inte att förglömma i sammanhanget det finns en del som inte tyckte att de hade tillräckligt bra de önskade mer, det är de som nu täljer guld i invällarnas spår. Invällarsmugglare, asylboendeägare, batiktanter,advokater, migrationsfunktionärer och fler skrupulösa.

   Gilla

 • Pica pica

  Den toleranta religionen islam visar sitt fula tryne.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: