Gravid kvinna brutalt misshandlad på flyktingsmottagning – bar inte slöja

TYSKLAND. Ett äkta par från Tjetjenien har attackerats av muslimska fanatiker i den tyska staden Eisenhüttenstadt. Den gravida kvinnan blev så grovt misshandlad så hon förlorade barnet, hennes man behövde sjukhusvård.

Muslimska misshandlare

Incidenten inträffade på en flyktingsmottagning. Cirka tio personer, också från Tjetjenien, trängde sig in i rummet där makarna bodde och misshandlade dem grovt.

Orsaken var att kvinnan inte använde slöjor och bar jeans, vilket påstods strida mot de muslimska traditionerna.

Enligt den tyska pressen har islamister redan försökt att skapa en traditionell muslimsk ordning på flyktingmottagningen där det bor 700 personer.

Rysslands röst

6 thoughts on “Gravid kvinna brutalt misshandlad på flyktingsmottagning – bar inte slöja

 1. Vilket svineri. De måste lära sig, att de inte är de enda som räknas och har rätt att finnas till som de vill. De borde vara tacksamma, för de som inte är som dom här i väst. För vore vi som dom på vårt sätt, skulle inga moskéer tillåtas här i väst. Och i så fall skulle de bli inspärrade bara de sa “Muh..”. Då skulle de få spöstraff, om de talade mot den heliga yttrandefriheten och demokratin. För det är så de pestråttorna behandlar oss som vill leva i frihet från dogmatism och terror, av deras skit. De MÅSTE kväsas medan tid är, och lära sig veta hut de asen.

 2. Till min kommentar skulle jag kanske nämna,att de nyheter som strålas ut flera gånger dagligen,har minst ett inslag för judar,och ett för islamister,under cirka 25 % av sändningstiden.
  I regel får det intressanta vika undan bortsett från vädret..
  I kväll fanns förstås ett bidrag om hur man åter slagit till mot de öststatsligor som stjäl lyxbilar,i våra båda länder.Visade hur de demonterade dem i närheten av Eisenhüttenstadt,för att sedan föras vidare i delar mot öst !

 3. Tänk att man måste få nyheter från Berlin med omgivning, via Rysslands röst,och med Petterssons hjälp.
  Jag som dagligen följer nyheterna på RBB (lokal-TV Berlin/Brandenburg) Inte ett knyst har nämnts om detta,lika lite som i BZ,den stora boulevardtidningen för Berlin.Detta bekräftar tyvärr mina misstankar,att även Tyskland långsamt går under för Islamister…EU har väl även här ett finger med i spelet !

  • Hej Lars : Det råder inte längre någon tvekan, avundsjukan är den största sjukdomen och för att bota den finns inga botemedel. Helt enkelt sagt , – vi hade det för bra och nu är det slut.
   Inte att förglömma i sammanhanget det finns en del som inte tyckte att de hade tillräckligt bra de önskade mer, det är de som nu täljer guld i invällarnas spår. Invällarsmugglare, asylboendeägare, batiktanter,advokater, migrationsfunktionärer och fler skrupulösa.

Kommentera