Mursianerna

Det hände sig på den gamla, men inte så goda tiden för drygt 1400 år sedan. Då kom det en mursian som hette Jibril farande genom rymden och landade på berget Hira straxt utanför staden Mecka. Jibril är den som de otrogna brukar kalla ärkeängeln Gabriel. Jibril hade med sig en påtänd, psykiskt sjuk man som hade rökt på rejält. Han hette Muhammed och några andra lika galna som hade blivit förvisade från planeten Murs, de hade även kvinnliga slavar med sig, de kallade sig mursianer efter sina hemtrakter.

Nåväl, Muhammed, hans drägg och slavkvinnor spred sig från Mekka, de mördade, våldtog och förstörde, på de platser där de slog sig ned utrotade de snart ursprungsbefolkning och det blev mer eller mindre obeboeligt där eftersom ingen arbetade och när de utrotat sina fiender började de mörda varandra.

De struntade i allt för när de dog var de lovade att få åka hem till paradiset, som de kallade planeten Murs och där deras chef Allah fortfarande härskade.

-Pettersson tycker att innan de förstör hela planeten Tellus måste vi hjälpa dem att återvända till Murs som har ett klimat och en natur där mursianerna trivs…

Planeten Murs, mursianernas hem, där de trivs bäst och har gjort miljön som de vill ha den.

4 thoughts on “Mursianerna

  1. Ja, alla araber, främst muslimer, skulle skickas dit, så fick de sin egen planet, och vi fick lugn på jorden. ETT TAG. Men ett långt tag. För vetenskapliga landvinningar, är ju inte precis deras styrka (om de har någon överhuvudtaget). Men om kanske 100 år, eller så, kommer de säkert med sin armada mot jorden. För det är ju sådana de är. De kan aldrig stilla sig, när de har dåren muhammed, avguden Allah och irrläran islam, som rättesnören.

    • Nej då Ulf, om vi skickade dem till en annan planet så skulle vi få lugn och ro och efter ett par generationer till av månggifte så kommer muslimerna att vara tillbaks till det stadie när de krälar tillbaks ner i dyngpölarna. (amöbastadiet).

  2. Jag tycker att det är dags att vi hjälper Mursianerna att få komma hem igen, ju fortare desto bättre!

Kommentera