10 thoughts on “Flicka i Afghanistan

  1. Ulf Lind:
    Betr. dina teorier om ett rent skådespel framför västliga TV-team kan jag också bekräfta detta.
    Samma politolog som avslöjade människohandeln förklarade att de ”slöjklädda” kvinnor,(f.ö första gång i historien som dessa får närvara vid upploppen)som ställes längts fram står där av rena propagandaskäl.
    Likaså de plakat och bilder(Pro-Mursi) man visar upp för TV.Hon gav också exempel på en MB-kvinna som bar ett plakat med västerländsk text och därtill ett ritat KORS !
    Så fort TV var borta suddades hennes text och symbol bort !Naturligtvis får västvärlden på detta sätt,en helt annan bild av Egyptens radikala än dagens verklighet…

  2. Bortsett från Afghanistan kan jag förmedla en färskt nyhet.En Egyptisk kvinnlig politolog i går kväll avslöjade.
    Syriska flickor säljes till äldre egypter och deras harem,för ett pris motsvarande 40 Euro ! Och detta sker öppet 2013 i ett land,många åker på semester till….

  3. Det verkar ju otroligt att det kan få förekomma. Men en sak. Man ser ingen endaste annan på bilden. Så öde kan det väl inte vara. Det verkar misstänkt. Kan det vara så att det är en muslimsk propagandabild för väst. ”Se så här fritt och bra är det i ett muslimskt land.”

  4. Pettersson:
    Har din oäkta hustru slagit upp T V Å idag ?
    Bortsett från vad bilden föreställer,och envis som jag är,står jag fast vid min version.Kan du bevisa motsatsen så v.s.god !

  5. Låt er inte duperas..Detta är troligen en filmsekvens från en engelsk film.Bilden skall visa hur väl de brittiska soldaterna lyckats ”befria”,och reformera det muslimska landet..
    Liknande filmer göres av Tyskland för att i efterhand kunna visa upp att alla miljarder Euro,och alla dödade tyska soldater inte varit förgäves !!
    Sanningen lär vi aldrig få se på film..
    Natotrupperna lämnar över 2014,sedan återvänder det hela till medeltiden.Även i de områden som nu varit Nato- välbevakade oaser, mitt i Talibanernas terrorzoner.
    Som jag med flera skrev,redan vid Västmakternas inblandning,och det som ryska Generaler förutsåg av egen erfarenhet,kommer av naturliga skäl åter att råda 2015 i Afghanistan !!

    • Nej, Månsson det är inte en filmsekvens från någon brittisk film. Utan visar precis vad det ser ut. En flicka med fladdrande hår. Om flickan var lycklig vet jag inte, men jag tror att hon mår mycket bättre än sina medsystrar i vandrande tält.

    • Nej, Månsson det är precis vad det ser ut som och ingen engelsk film. Om flickan är lycklig vet jag inte men hon mår säkert bättre än sina systrar i tält.

      Meningen med bilderna som jag ska försöka lägga ut en varje morgon ska vara att sprida lite glädje och de har inga politiska budskap, jag känner dock till lite om bakgrunden till samtliga fotot. I morgon kommer grodan tillbaks.

    • Ser ut att vara på någon bakgata, inga andra människor i närheten. Kanske hemma på hennes gård?

Kommentera