Ensam polisman misshandlas – Sverige, Husby 19 maj 2013


Tre uppspelta barn som filmar när en ensam polis misshandlas av ungdomar i Husby.

Hela filmen, polisen springer…


12 responses to “Ensam polisman misshandlas – Sverige, Husby 19 maj 2013

 • Karwan Baker

  Gott folk såhär ligger det till, jag är en uppväxt invandrare som är väldigt trött på att poliserna ska vara maktmissbrukare. Det finns goda poliser det finns onda poliser, men vi ser inte skillnaden på dom, precis som polisen ser alla invandrare som kriminella ser vi dom som fiender och så kommer det förbli. Poliser är grisar och en grupp sv*n med noll i kunskap.
  20/5-13 sköts en 69 årig man ifrån Husby som bar på en kniv, jag menar en sådan person hade ni kunnat storma ner och sätta handbojor på om ni nu såg honom som ett hot, inte f*n skjuter man en sån gammal man.
  Är det så Ni är tränade ? Det finns gränser.

  Respekt till alla förorter,
  Respekt till alla som slagit ner maktmissbrukande poliser.

  Gilla

 • Lena99

  Till redaktionen : såg en länk till detta på en annan site. Idag fick israeler på väg till sitt jobb se denna symbolflagga vaja,saknar ord. http://www.barenakedislam.com/2013/05/20/muslims-flying-the-nazi-flag-in-israel-prove-they-no-longer-feel-the-need-to-hide-their-genocidal-tendencies/

  Gilla

 • Lena99

  Har bott i många andra länder än Sverige. Inte någonstans har jag sett så lite om ens någon respekt vare sig för polis eller föräldrar som i Abzurdistan, Sverige ! Fy tusan vad hemskt !

  Gilla

 • Pica pica

  Jag såg videosnutten där de sex slynglarna sparkade omkull en ensam polis och fortsatte slå och sparka tills han/hon lyckades springa därifrån. Skillnaden på oss svenskar och dessa fega glin är att nu går de runt och kräver respekt och skryter att de var och en ensam lyckats brotta ner en polis. Det ruskiga är att de blir beundrade för det av de sina och fattar inte att vi som sett detta bara ser dem som ouppfostrade fega kräk. Om deras föräldrar hade lärt sig något om hur man uppför sig i civiliserade länder skulle de ta dem i örat och dra dem till polisstationen.

  Gilla

 • Freja

  Och nu brinner det tydligen i Kista, Tensta och Rinkeby också, måste vara fler baaarn som saknar fritidsgårdar?

  Gilla

 • Freja

  Och nu brinner det tydligen i Kista, Rinkeby och Tensta också, måste vara fler baaarn som saknar fritidsgårdar?

  Gilla

 • Pica pica

  Den kvinnliga representanten för Megafonen sa att det var vanligt(normalt?) att bränna bilar vid demonstrationer. Inte i Sverige! Läs Aftenposten så säger de också att det inte är något typiskt svenskt.
  Rami, Megafonen sa att det var de sociala klyftornas fel (som vanligt). Det behövde mer jobb och bättre skolor. Alltså det vanliga urskuldandet för att förstöra och bränna. Hoppas polisen arresterar buset!

  Gilla

 • Argus

  Vad var det nu Malmöpolisen sa under oroligheterna i Rosengård som blev riksbekant? Kommer inte ihåg. 😉

  Gilla

 • Olli Rein

  Det bästa vore givetvis att skjuta så många som möjligt, då kanske vi skulle bli av med resten. Men tyvärr är det ju ingen som törs kröka ett hår på dessa inavlade proselyter.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Och så gnäller de att polisen använder övervåld? Att skjuta i det läget hade naturligvis inte varit övervåld, men jag misstänker att den sorts människor, som i sanning är ”dom” i ”vi och dom”, skulle ha njutit av sin offerroll än mer. Så även om det var helt berättigat att skjuta där och då så valde polisen att tänka efter eftersom denna sortens människor är så förutsägbara.

  Gilla

 • Pica pica

  De har stor underhållning från balkongen mitt i natten med småbarn? Sex slynglar hoppar på en ensam polis och det är jättekul. Bättre och billigare än att gå på cirkus med barnen.

  Jag fattar inte hur polisen står ut i sådana här områden. Hur de än gör får de skulden. Detta visar än en gång att dessa människor aldrig kommer att integreras i Sverige. Skillnaden på svenskars värdegrund och ansvar och MENA-folkets är för stor.

  Gilla

 • Stefan H

  Fy f.n, det är helt j..a sinnessjukt!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: