Den svenska dialogpolisen

Det är väl ändå nog nu?

Polisen har i flera år fått kritik för att de gått för hårt åt förortsligisterna. Det har föranlett polisen att agera mer ”samhällsansvarigt” och man har bjudit in förortskidsen på korvgrillning, ställt upp på fotbollsmatcher och agerat som bästa kompisar. Samtidigt har integrationsminister Myten satsat miljoner och åter miljoner för att hålla förortsligisterna lugna.

Har det hjälpt? Inte ett förbannade dugg!

Miljoner till satsningar och poliser som bjuder på korv hjälper inte mot ligister som tycker det är ballt att jävlas och som vet att nya miljoner satsas i deras kvarter om de eldar bilar och kastar sten. Framför allt finner de ny inspiration när media hela tiden går ut och fokuserar på polisens ingripanden och den sociala utvecklingen i förorterna, istället för att säga som det är. Att en spade är en spade, en bil är en bil och en ligist är en ligist. Bara det att de intar olika former och färger.

Husby i helgen, Tensta förra året och var ligisterna roar sig nästa gång får vi se.

dialogpolis

5 thoughts on “Den svenska dialogpolisen

  1. Härligt att ni måste lägga upp photoshoppade bilder för att försöka få substans i era teorier… Riot dog bilden är från Grekland 2010, dialogpolisen och elden är inklippta.

    Ännu en lögn från Pettersons högerextrema agenda.

  2. Vad som retade mig mest var att en medelålders kvinna tyckte att polisen var för hård mot ”baaarna”. Inte att undra på att ungdomarna blir som de blir med sådan uppfostran.

  3. Tänk att få gå omkring som en stackare med
    detta budskap skrivit på ryggen, finns det möjligen
    något annat land i världen som har poliser som
    går omkring med ordet Dialogpolis på skrivit på Ryggen?
    För att få till stånd en Dialog, fodras det väl att det går
    att kommunicera med vederbörande, som i dom flesta fall
    inte kan språket och för övrigt inte vill heller! Att förstöra
    och bära sig allmänt illa åt, att nonchalera lagar och regler är
    deras sätt att kommunicera!

  4. Men snälla, förstå att det är grillsäsong nu – då vill man väl elda på lite bilar… Och dom kanske bara var deppiga över att Sverige inte vann melodifestivalen eller nåt… Eller att dom inte har nån ”lokaaal” att vara i.

Kommentera