SD anmäler kommun


Sverigedemokraterna anmäler Trollhättans kommun till JO.

Bakgrunden är nyheten om den muslimska man som vägrade ta en kvinnlig chef i hand.

Mannen fick en praktikplats inom integrationsenheten. Han anlände till arbetsplatsen och hälsades välkommen av arbetsledaren, en kvinna. Av religiösa skäl vägrade mannen att ta henne i hand, men i jobbet som sådant krävs att man tar folk i hand och därför ansåg arbetsgivaren att han inte var lämplig för jobbet. Beslutet accepterades inte av mannen som vände sig till DO, men innan en utredning påbörjades betalade Trollhättans kommun ett skadestånd till mannen på 30 000 kronor.

Läs detta väldigt noga nu. Mannen som vägrade ta en kvinnlig chef i hand fick ett skadestånd på 30 000 kronor och den kvinnliga chefen fick en skriftlig varning för att hon bröt mot kommunens mångfaldsplan. Läs det gärna en gång till.

Källa: Ttela

Nu reagerar Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson, som väljer att anmäla Trollhättans kommun till JO.  ”Dags att sätta ned foten”, skriver SD i ett pressmeddelande och tillägger att jämställdhet måste vara viktigare än mångkultur. Frågan ställs åter: Kan man integrera muslimer i ett västerländskt samhälle, eller ska vi acceptera att gruppen muslimer lever i en form av parallellsamhälle?

Källa: My Newsdesk

Ni minns att detta skett tidigare i Sverige.


10 responses to “SD anmäler kommun

 • Kurt

  Problemet är bara att det bli som ”Mycke ord men ingen verkstad” Det kommer bara att rinna ut i sanden, SD är alldeles för tyst, Bettet ha gått ur.

  De andra partienar kommer inte sammarbeta med SD ingen vits att försöker SD måste gå sin egen väg, Att anpassa sig till de andra kommer att svika sina väljare som ha hjälpt SD in till riksdagen.

  Gilla

 • Tony

  Man har så bråttom i kommunen så att dom till och
  med förekommer det annars så alerta DO när det
  gäller att betala skadestånd till dom lättkränkta!
  Men den som egentligen borde haft skadestånd
  var kvinnan som idioten inte ville ta i hand.
  Muslimer är ohyfsade oförskämda figurer!

  Gilla

 • Ruben

  Det är dags att du sätter ner bägge fötterna Jimmie!

  Gilla

 • Anita Andersson

  Tack SD- ni har min röst i nästa val, nu måste det bli ett slut på dumheterna, kommer man hit så rättar man in sig i ledet, vårt gamla valspråk- ta seden dit du kommer ska väl gälla muslimer också eller……

  Gilla

 • Bengt Lundström

  SD! Om muslimer vill leva i ett parallellsamhälle, så inte mig emot bara det sker i något annat land än här. För vill de det så skall inte en enda krona mer tvingas ut av oss ”otrogna” för alla former av stöd till deras retroaktiva(!) moderskapspenning & barnbidrag (som kan uppgå till 100.000-tals kronor), hyreskostnader, gratismöbler, tv & paraboler och mobiler,(betalar de ens samtalen själva?), tand och sjukvård, obotliga TBC & HIV de fört med sig eller till saneringen för deras medtagna löss & kackerlackor.

  Vad uppgår kostnaderna till för deras kvinnors förstörda underliv p.g.a. alltför många barnafödslar från alltför tidig ålder? Eller de inavlade barnens skolgång med olika tilläggskostnader p.g.a. deras låga IQ? Eller de totala skattekostnaderna till advokater för att få PUT, – samt framförallt för den skapade vansinniga myndigheten DO!, – och ”annat” som jag inte ens orkar räkna upp här. Låt deras oljerika trosfränder svara för allt detta! Hemresa till ”sandlådan” kan vi däremot bestå dem med. Tiden för dem att komma hit för att utan motkrav få fortsätta att odla sin arbetslöshet och kulturella efterblivenhet måste få ett slut!
  / En av många Straffbeskattade och bromsade pensionärer (på sitt 70:e solvarv) som aldrig kostat en enda krona i någon form av bidrag, – inte ens ett barnbidrag.

  Gilla

 • Crilla

  ”mångfaldsplan”? Fy fan vilket snömos!

  Gilla

 • allemand

  Bra, men skippa aborttjafset som bara kommer att användas av PK inför valet.

  Gilla

 • Christer

  EgentligEn borde kvinnan ha skadeståndet.

  Gilla

 • Nisse

  Det är bra Jimmy du måste markera ! det får bli ett slut på att Svenska politiker hela tiden skall foga sig efter bidragsparasiterna. (MUSLIMER) man kräks!!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: