SD anmäler kommun

Sverigedemokraterna anmäler Trollhättans kommun till JO.

Bakgrunden är nyheten om den muslimska man som vägrade ta en kvinnlig chef i hand.

Mannen fick en praktikplats inom integrationsenheten. Han anlände till arbetsplatsen och hälsades välkommen av arbetsledaren, en kvinna. Av religiösa skäl vägrade mannen att ta henne i hand, men i jobbet som sådant krävs att man tar folk i hand och därför ansåg arbetsgivaren att han inte var lämplig för jobbet. Beslutet accepterades inte av mannen som vände sig till DO, men innan en utredning påbörjades betalade Trollhättans kommun ett skadestånd till mannen på 30 000 kronor.

Läs detta väldigt noga nu. Mannen som vägrade ta en kvinnlig chef i hand fick ett skadestånd på 30 000 kronor och den kvinnliga chefen fick en skriftlig varning för att hon bröt mot kommunens mångfaldsplan. Läs det gärna en gång till.

Källa: Ttela

Nu reagerar Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson, som väljer att anmäla Trollhättans kommun till JO.  ”Dags att sätta ned foten”, skriver SD i ett pressmeddelande och tillägger att jämställdhet måste vara viktigare än mångkultur. Frågan ställs åter: Kan man integrera muslimer i ett västerländskt samhälle, eller ska vi acceptera att gruppen muslimer lever i en form av parallellsamhälle?

Källa: My Newsdesk

Ni minns att detta skett tidigare i Sverige.

10 thoughts on “SD anmäler kommun

  1. Problemet är bara att det bli som ”Mycke ord men ingen verkstad” Det kommer bara att rinna ut i sanden, SD är alldeles för tyst, Bettet ha gått ur.

    De andra partienar kommer inte sammarbeta med SD ingen vits att försöker SD måste gå sin egen väg, Att anpassa sig till de andra kommer att svika sina väljare som ha hjälpt SD in till riksdagen.

  2. Man har så bråttom i kommunen så att dom till och
    med förekommer det annars så alerta DO när det
    gäller att betala skadestånd till dom lättkränkta!
    Men den som egentligen borde haft skadestånd
    var kvinnan som idioten inte ville ta i hand.
    Muslimer är ohyfsade oförskämda figurer!

  3. Tack SD- ni har min röst i nästa val, nu måste det bli ett slut på dumheterna, kommer man hit så rättar man in sig i ledet, vårt gamla valspråk- ta seden dit du kommer ska väl gälla muslimer också eller……

  4. SD! Om muslimer vill leva i ett parallellsamhälle, så inte mig emot bara det sker i något annat land än här. För vill de det så skall inte en enda krona mer tvingas ut av oss ”otrogna” för alla former av stöd till deras retroaktiva(!) moderskapspenning & barnbidrag (som kan uppgå till 100.000-tals kronor), hyreskostnader, gratismöbler, tv & paraboler och mobiler,(betalar de ens samtalen själva?), tand och sjukvård, obotliga TBC & HIV de fört med sig eller till saneringen för deras medtagna löss & kackerlackor.

    Vad uppgår kostnaderna till för deras kvinnors förstörda underliv p.g.a. alltför många barnafödslar från alltför tidig ålder? Eller de inavlade barnens skolgång med olika tilläggskostnader p.g.a. deras låga IQ? Eller de totala skattekostnaderna till advokater för att få PUT, – samt framförallt för den skapade vansinniga myndigheten DO!, – och ”annat” som jag inte ens orkar räkna upp här. Låt deras oljerika trosfränder svara för allt detta! Hemresa till ”sandlådan” kan vi däremot bestå dem med. Tiden för dem att komma hit för att utan motkrav få fortsätta att odla sin arbetslöshet och kulturella efterblivenhet måste få ett slut!
    / En av många Straffbeskattade och bromsade pensionärer (på sitt 70:e solvarv) som aldrig kostat en enda krona i någon form av bidrag, – inte ens ett barnbidrag.

  5. Det är bra Jimmy du måste markera ! det får bli ett slut på att Svenska politiker hela tiden skall foga sig efter bidragsparasiterna. (MUSLIMER) man kräks!!!!!!!

Kommentera