En död när bil körde in i busskur

Uppdatering 2013-05-04: Lunds tingsrätt tror inte på historien om en femte person och dömer den åtalade Mousa Kassem till fängelse i ett år och tre månader för att ha kört ihjäl Ove Hansen på Löpargatan.

Det var den åtalade 20-åringen som satt bakom ratten när bilen brakade in i en busskur och dödade Ove Hansen på Löpargatan i juli 2011. Det är tingsrätten övertygad om. Läs mer HÄR.  och HÄR

-Pettersson anser att all fyra svinen bör dömas, de satt i samma bil, körde som idioter, ångrar sig inte utan har ljugit som fan för att slippa stå till svars för sina handlingar. Namnen som ljugmedia inte nämner står längst ned.

För i helvete ett år och tre månader för att ha dödat en människa…

Tidigare: En person avled efter att en bil mejat ner busskuren där denne stod. De fyra som satt i bilen smet från platsen men greps inom kort.

Vid 22.40-tiden på torsdagskvällen körde en bil rakt in i en busskur på Löpargatan i Landskrona. En person stod i busskuren vid tillfället. Denne avled senare. Polisen tror sig veta vem mannen är, men jobbar fortfarande på att helt säkerställa hans identitet. De personer som satt i bilen sprang iväg från platsen efter olyckan. Polisen letade med hundar i området och kunde inom kort gripa fyra misstänkta. De misstänkta männen är i 20-årsåldern, hemmahörande i Landskrona och kända utav polisen sedan tidigare.

− Pettersson får dåliga vibbar. Landskrona, ungdomar kända av polisen, smitning, död, grov vårdslöshet i trafik m.m. Risken att vi inte hamnar där vi brukar är nästan obefintlig. Det är inte fördomar utan erfarenhet.

Uppdatering: Gänget av gärningsmän är riktiga värstingar och mycket välkända av polisen i Nordvästra Skåne. De är tidigare dömda för grova brott, bland annat bankrån, grov misshandel, våldtäkt samt drograttfylleri. Ingen av dem har något körkort, två av dem har fått sina indragna tidigare. Samtliga nekar till att ha kört bilen.

En av de gripna är Mohamad Ajine, född 1992 med ett digert CV från sin kriminella karriär trots sin ungdom. Så vi kan lugnt utgå att de andra tre inte är några lintottar.

─ Pettersson föreslår att om alla fortsätter neka att samtliga döms för olovlig körning, rattonykterhet, smitning, skadegörelse, vårdslöshet i trafik, mord, utvisning och om de är svenska medborgare indragning av medborgarskapet. Det är alla hederliga skåningar värda.

Uppdatering 2: Alla fyra erkänner att de var med i bilen men alla fyra ”tuffingarna” påstår att de var passagerare i bilen. Att stå för vad man gjort är tydligen ingen framstående egenskap i ”hederskulturen”. Åklagaren har beslutat att häkta:

  • Mohamad Imad Ajine 1992-07-18 Landskrona
  • Leutrim Shipshani 1991-08-28 Landskrona
  • Mousa Kassem 1992-11-25 Landskrona
  • Nezir Miroci 1992-01-07 Landskrona

Mannen i busskuren som mördades var Ove Hansen, 74, som var ute på kvällspromenad med barnbarnets hund. I hög fart kom de fyra kriminella värstingarna i en avregistrerad och oförsäkrad bil och mejade ner Ove Hansen. Han dog omedelbart. Mord är ett starkt ord men far man fram som en dåre så är det inte en olycka utan avsikligt.

Sydsvenskan

29 thoughts on “En död när bil körde in i busskur

  1. Hahaha fan va roligt och läsa allas kommentarer , dessa tuffa svensson som blir Sååååå tuffa bakom skärmen på såna hemsidor. Va fan MÄN och säg de framför någon av oss istället. Fega fittor

    • Var är ni anträffbara då? På något häkte kanske? Det skulle ju passa bra. Jag gjorde upp med några invandrade gangsters i örebro om var jag fanns en viss tid. Inte faan kom det någon dit. Så ni är nog lika fega som dom, men stora trutar har ni ju. Men taskigt att ni ser ut som bögar, det är ju inte bra för er islamister. Ni är väl zigenare också, eller hur?

    • Här har tydligen någon ur den högre intelligentian slunkit in mellan raderna. Men har han rätt, lär av honom så får man vad man vill.

    • Hahaha Targets? Man kan alltid försöka 😉 Du är välkommen att gå på någon av dem 🙂

      • Typiskt förr dessa ynkliga svin, man kräver respekt, men visar
        själva på ett enormt förakt, typiskt för dessa mänsklighetens
        avskräde. Vad dkräken skulle ha var en spark i arslet ut ifrån
        landet med förbud att återvända för alltid.

  2. Fyra bushmän från Somalia, utan körkort. Nåt annat kan det inte vara. Har jag fel… Skulle inte tro det, eller hur…

  3. Ni som klagar på straffets längd ska betänka att eftersom gärningsmannen är 20 år så får han per automatik ungdomsrabatt, utan den rabatten skulle han fått minst 2 år och 4 månader.

  4. Ett år och nio månader för att ha dödat en varg:

    Hudiksvalls tingsrätt dömde på fredagseftermiddagen en 52-årig man till fängelse i ett år och nio månader, efter att ha spårat och dödat en varg.

    Brottet anses grovt då det avser särskilt skyddsvärt vilt och utförts med en ”särskilt plågsam jaktmetod”.

    – Jag kommer överklaga för att få straffet skärpt, säger kammaråklagare Åse Schoultz.
    (Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16714969.ab)

    Ove Hansen, 74, ansågs väl inte ”särskilt skyddsvärd”

  5. Fega jävlar som inte vågar stå för vad dem gjort. Jag har ingen som helst respekt för skithögar som dessa….

  6. Omedelbar utvisning för dessa ”människor”. Som skattebetalare vägrar jag att betala för deras uppehälle.

    Det kanske är hårda ord, men någon gång får det vara NOG!

  7. Jag och kompisarna satt och slog vad. Jag kan säga att vi alla fick rätt och blev knappast förvånade.

  8. Ja om inte avrättning är ett alternativ, så ställer jag upp på dina krav.

Kommentera