Karin läser lusen av Täppas

I dagens Ring P1 fick Täppas Fogelberg ett samtal från Karin Kindblad.

Lyssna på samtalet och hur Täppas stönar, suckar, blir svarslös och börjar svamla om demokratier i skuggan av den arabiska våren. Ägna 7 minuter åt detta. Det är värt det.

35 thoughts on “Karin läser lusen av Täppas

  1. Nu måste Karins profesia lyftas igen och spridas på social media, youtube, etc. Titta på SSU i Malmö vad som händer när muslimer får makt!

  2. Man ska ju inte ägna sej åt lyteskomik men jag kan inte låta bli.så här kommer den. BLINDSTYRE!

  3. Täppas är en avskyvärd muslimälskande programledare som borde förflytta sig till jordstampat golv samt Koranen.Ut ur Sverige för evigt.

  4. Det var lika idag. Flera som gav sig på Täppas ha ha. Främst en som var väldigt bra, och satte det PK-aset riktigt på plats.
    Lyssna, om det bli på reprisen 20:35
    på P1 ikväll.

    Naturligtvis handlade det om islamkritik. B l a sa han som var bäst, att alla tjafsar om islamafobi, men ingen säger nåt om kristnafobi när kristna blir påhoppade. Mycket bra. Och länge pratade de också. Det börjar öppna upp tror jag, och bli mer accepterat att kritisera islam, annars skulle ju Täppas slängt på luren som förut. Kanske Mustafas-affären förde med något gott i alla fall.

  5. Absolut Lena99. Täppas är en helt inkompent nolla, som lever på lagrade groddar, eller vad man nu sjunger om i studentsången. (Jo, jag vet, jag skojade bara. he he 🙂 ) Hade han kommit fram som den fjant han är idag, hade han ALDRIG fått en plats i media.

  6. Till malmöbo : Att buddistiska munkar som är fredliga i sin tro reagerar våldsamt har jag all förståelse för även om jag ogillar våld. Tror att även andra fredliga en dag har fått nog och reagerar med våld, kristna, sekulära och faktiskt fredsälskande. Islam har en våldsam och förtryckande sida som inte går att bemöta med fred och kärlek, ledsamt nog !

  7. Shit vad ni tackar och bockar. Läs era kommentarer på Petterssons högt o spela in det. Lyssna på det sen o se att ni är lika skit och korkade ni också. Eller ni jublar för att ni har fått en till i ”gänget”? Sen när blev buddistiska munkar muslimer?

    • Tycks som du helt tappat koncepten,sedan din muslimbroder fick träda tillbaka från den utstakade tilltänkta platsen bland S-topparna !!
      I Sverige har vi ett ordspråk som säger:
      ”Man skall inte sälja skinnet,förrän björnen är skjuten ”…
      Nu hade ni allt för bråttom att fira,vilket naturligtvis känns tungt !!
      Trösta er med att det snart åter är freda, och dags för nya böner !!

  8. Ja det är ju bäst att avsluta samtalen när han
    är svarslös! Täppas Fogelberg är en naiv idiot,
    visserligen är han halvblind, men nog fan borde
    han kunna höra efter i alla fall hur den så kallade
    Arabiska våren har utvecklats sig, det är allt annat
    än vår, snarare senhöst ! Det är närmast pinsamt att
    höra hans försvar av en Religion som bara åsamkat
    dom länder det drabbat, krig förtryck och djupaste elände!
    Man måste nog vara en otroligt naiv PK människa från Sverige
    för att gå på alla bluffar som Muslimer kör med.

  9. Täppas är bedrövlig att lyssna på…det fanns en tid då jag tyckte han var ett trevligt inslag i etern….men det är mycket länge sedan. Han låter inte folk tala till punkt och han är rent av oförskämd mot dem som har en annan åsikt om ”nysvenskar”(berikare) än vad han har.

  10. Täppas okunskap visar här var kunskapsnivån ligger ungefär ute i stugorna. Folk är helt enkelt okunniga om vad som pågår. Detta är kusligt – måtte alla vakna innan klocka ringer för sista gången…

  11. Utmärkt bra, jag är störtförälskad i Karin Kindblad!

    Några små påpekanden: Serbien är inte katolskt, utan grekisk-ortodoxt. Kosovo är egentligen Serbiens hjärtland, men som olyckligtvis blivit invaderat av albanska muslimer, som när de nått majoritet brutit sig ur Serbien och bildat en egen stat. Med FN’s och EU’s välsignelse.Libanon var en kristen demokrati tills man öppnade sina gränser för palestinska flyktingar som på några år förvandlade landet till en mardröm. Så sent som 1980 var ungefär 70% av befolkningen kristen, 2009 hade andelen sjunkit till ca. 35%.

  12. Täppas hade inte en chans mot denna pålästa kvinna. En sak dock, Serbien är inte katolskt utan ortodoxt.

  13. Så långt dagens behållning..
    En kvinna som verkligen visste vad hon framförde !!Denna muslimkramare till programledare,framstod som ett litet barn….före skolåldern !

  14. Klaga inte på Täppas han gör så gott han kan. Vill däremot tala om min beundran över denna kvinnas lugna och sakliga ton. Något av de bästa och mest upplusande jag någonsin hört i detta ämne. Karin Kindblad du borde resa omkring och hålla föredrag i detta ämne. Grattis till dig Karin Vill höra mer av dig . Hoppas.

    • Klaga inte på Täppas?
      Varför inte??
      Han är ju en samhällsfara!
      Skönt att någon täppte igen truten på Täppas!

  15. Ett stort tack till Karin Kindblad, instämmer till fullo med din kommentar ”mari”. Blir mörkrädd när Täppas så öppet visar sin okunskap, hoppas att hans bristande nästan obefintliga kunskaper inte är representiva för svenska folket i stort, för då är vi illa ute.

  16. Stort Tack sanningssägare Karin Kindblad. Otroligt kunnig och påläst. Ett stort nöje att lyssna på dej. Tragiskt med Täppas som förnekar o hyperventilerar allt vad han förmår för att inte kvävas av sina egen önskan att vara PK och därmed få behålla jobbet. Detta kallar jag för att ha sin själ till salu. Uselt Täppas!

Kommentera