”Hatets vind blåser mot romer och mångkultur i Europa”

”Junikväll 2012 i Nyköping: Uniformerad polispatrull gör husrannsakan hos romsk barnfamilj i invandrartätt område. Bara barnen är hemma. De chockas, ringer till pappa som springer hem. Bostaden genomsöks utan förklaringar. Barnen skriker och gråter. Byrålådor och köksskåp genomsöks. Grannar funderar: romerna, jaja. Orsak: misstanke om häleri. Förundersökningen läggs ner. Ingen grund för misstanke. Jag kontaktar Polisen: Skulle denna åtgärd kunna ske i likande former i ett område med infödda svenskar med hög levnadsstandard? Jag får inget svar på min fråga. Romer, jaja….”

Ovanstående är början på ett inlägg i vår lokaltidning Södermanlands Nyheter av Kjell Wiklund präst, frivillig socialarbetare, rättsligt ombud i asylmål, socialdemokrat.

-Pettersson svarade naturligtvis Wiklund men det svaret försvann fortare än en avlöning, SN är inte mycket för oliktänkande…svaret nedan med skärmdump.

Kjell, det behövs två för att dansa.

Många romer behandlas illa men många av dem har själva bäddat för det. I november 2012 dömdes Stefan Palison för grovt häleribrott och narkotikabrott efter att på sin gård förvarad mängder med stöldgods och narkotika. Palison har i drygt 40 år varit officiell ledare för romerna i Sverige. Hans fru Vilma dömdes för stölder och bedrägerier vid samma tillfälle. Stefan Palison förekommer drygt 20 gånger i belastningsregistret och de organisationer han företrätt – Nordiska zigenarrådet som bytt namn till Romernas riksförbund har fått miljontals kronor i stöd.

När romernas ledare inte ens kan hålla fingrarna i styr hur tro du…

sn romer

Idag ska romerna fira sin nationaldag, inget fel i det men hur hänger det ihop med att Vi är alla svenskar?

14 thoughts on “”Hatets vind blåser mot romer och mångkultur i Europa”

 1. Till och med Rumänien har gett upp det sociala experiment som gick ut på att försöka civilisera zigenare genom att bygga nya hyreshus i betong, vilka beräknades hålla i minst hundra år. Efter bara några årtionden är nu komplexen fallfärdiga; obeskrivligt skitiga ruiner, där råttorna tvingas dela husrum med zigenare som vräker ut soporna från balkonger utan räcken.
  Detta är bara ytterligare ett i raden av dystra monument över grusade integrationsförhoppningar.
  När nu hela världen har resignerat, så ska naturligtvis Svenska politiker med högfärdsvansinne och med dårars envishet omedelbart upprepa misstagen, för VÅRA skattepengar, och på bekostnad av VÅR trygghet:
  http://www.dailymotion.com/video/xn4ycd_hotell-paradiset_lifestyle#from=embediframe

  Den kriminelle prästen Kjell Wiklund (som medverkar aktivt till att gömma och hysa brottslingar som befinner sig illegalt i Sverige, och det är ett brott mot utlänningslagen), är kanske inte medveten om att han också är en ”nyttig idiot”, en liten kugge i en internationell gigantisk zigensk maffiakartell, som bygger lyxvillor på hemmaplan, medan naiva människor som Kjell aktivt underlättar för de utsända fotsoldaterna att etablera sig i drabbade länder, för att stjäla, tigga, bedra och prostituera sig:
  http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=LGDj0B5WQaA&NR=1

  När kommer SVT att följa BBC:s exempel, och göra en dokumentärfilm om de importerade zigenarklanerna som i en tilltagande ström invaderar naiva, handlingsförlamade västerländska samhällen, och på sikt förvandlar även dem till plundrade ruiner.

  Detta väldokumenterade skräckscenario uppfyller media-kommunisternas våta drömmar och idéer om egendomsutjämning som handsken, och får därför i vanlig ordning varken belysas, debatteras eller kritiseras.
  Som vanligt är det i stället de mest högljudda och destruktiva masskulturknarkarna, som Kjell Wiklund, som dominerar pissrännorna med sin bedrägliga och tillrättalagda propaganda.

 2. När jag var liten kille, på 60-talet och gick på bio mattine och såg
  Astrid Lindgrens film ,Rasmus, Pontus och Toker så kom det ett tivoli till staden där fanns en svärdslukare som hette Alfredo en zigenare, och kan ni
  ana vad den filuren gjorde om nätterna jo han for runt i kyrkorna och stal
  kyrk silvret i byns alla kyrkor man kan undra, vad kyrkans man Kjell
  Wiklund hade sagt om han varit med på den tiden, och så kan man undra
  vart vår kära Astrid Lindgren har fått sin historia om zigenar tjuven
  Alfredo ifrån

 3. Det är fullkomligt sanslöst hur man ältar 500 år av diskriminering och utanförskap för zigenarna men ALDRIG en antydan av ifrågasättande av deras egna ansvar och förmåga att anpassa sig till det samhälle man lever i.
  Endast ”Myten” Ullenhag,mannen som gett floskelretoriken ett ansikte,verkar vara korkad nog att gå på detta dravel.

 4. Ja visst såg en del för jävligt brackiga ut, men det fanns ju de som var lite mindre iögonfallande. Jo jag minns de människorna som satt där, och sedan var det en kvinna vi pratade med, utländsk men från Europa tror jag, och jag har för mig att det var hon som sa att det nästan alltid fanns folk runt dessa gravar. Jag skrev kyrkogårdsvaktmästare eftersom jag trodde det skulle verka mer trovärdigt i SN. Men några av de här gravarna hade kostat miljoner att utföra, det tar jag inte tillbaka på. Men om du minns bättre och har lättare att ta en titt på dessa gravar igen, så litar jag helt på ditt omdöme. Men vissa var ju i marmor och andra slipade stenmaterial, kanske porfyr från Älvdalen i Dalarna. Där har jag sett mycket porfyr vid kyrkan och inne i kyrkan. Från Älvdalen går ju tjejvasan på 30 km ner till Mora. Min fru var med och lärde sig nog mer om dessa brunspräckliga stenar, som slipades till samma yta som marmor.

 5. Fanns det även starkvaror vid stenarna ?? På ryska kyrkogårdar är det vanligt,att man ställer ut en flaska wodka,om ifall…..

  • Kyrkans`s SILVERPJÄSER, KOPPARSTÖLDER,och andra typer av metallstölder,t.ex statyer,gravsmyckningar!! Bl.a

 6. Så länge Zigenare lever av att parasitera på andra
  människor, så kommer dom att bli behandlade som
  parasiter, konstigare än så är det inte, snabba på att
  få på sig offerkoftan är dom också.

 7. man borde bura in kjell Wiklund den gamle prästen som får skriva
  i SN.hela tiden för några år sedan höll han på med att gömma illegala
  fflyktingar då var han väll anställd av staten det är väll en kriminell
  handlingmen han har kanske varit och biktat sig

  k

  • Thomas, hans sista 5-10 år var han det näst finaste en präst kan bli efter biskop. Han var då stiftsprost i Strängnäs domkyrka. Katedralen, för det är en mindre sådan i Strängnäs, har haft ett ganska stort stift, där Örebro är största stad och Vättern största sjö. Alltså ingår en stor del av landskapet Närke i stiftet, men jag är osäker på hur långt stiftet når, gentemot Stockholms län, någon mer landskapsgräns finns i vart fall inte åt det hållet och i norr bildar ju Mälaren en naturlig gräns, dock finns där många stora och bebodda öar, vilka ibland tillhör Strängnäs stift och ibland ärkestiftet Uppsala och längre västerut Västerås stift. Detta tillhör avdelningen onödigt vetande, men det skiter jag i, då det är det stift jag bor i.

  • Alla som vill se vad romerna lägger sina slantar på, ska vara varmt välkomna till Zigenarkyrkogården i Malmö. De storslagna monument över döda romer som finns där, överträffar nog ofta diktatorernas sista vilorum. Jag vet inte om det är så överallt, men i Malmö skyr man inga kostnader vid begravningar av sina döda. Kanske de pengarna hade kunnat göra mer nytta till något annat. Jag såg dessa skapelser i somras, och där fanns nästan alltid någon där bland de fina monumenten, sa kyrkogårdsvaktmästaren när vi frågade. Det är en del av en stor kyrkogård, men det namnet har jag glömt. Fråga efter Zigenarkyrkogården, det är namnet den har, och det finns bara en. Nu har jag fått reda på namnet till kyrkogården.
   Den heter Mellersta kyrkogården http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=659137

Kommentera