Katrin Stjernfeldt Jammeh – Malmös starka kvinna

Efter nästan två decennier med Ilmar Reepalu tar Katrin Stjernfeldt Jammeh över som kommunstyrelsens ordförande i Malmö i sommar. Det blir första gången som staden styrs av en kvinna. Men i partiet är det inte längre något ovanligt. Socialdemokraterna styrs idag av kvinnor i Sveriges sju största kommuner.

Katrin Stjernfeldt Jammeh har fem år bakom sig som kommunalråd med ansvar för sociala frågor och skolan, bland annat. Hon är påtagligt nöjd med den skattehöjning i Malmö som ska ge mer pengar till just skolor och förskolor.

Katrin Stjernfeldt Jammeh intervjuas på plats på Socaldemokraternas kongress i Göteborg och berättar om hur hon tycker att framtidens Socialdemokrati ska se ut.

-Pettersson säger inget, hur hennes omdöme är får väl tiden utvisa, men kanske syns lite av framtiden nedan…

Nedan Katrin Stjernfeldt Jammeh och hennes man Basiru Jammeh, som har bröder och släkt åtalade och dömda för grova brott. Jammeh

SR

21 thoughts on “Katrin Stjernfeldt Jammeh – Malmös starka kvinna

    • De flesta kvinnliga sossar har gått sängvägen. Då blir det till sist bara en sådan ful kärring kvar som vill ha henne för makt och pengar. Ja negern ser ju definitivt ut som en åttioårs kärring, eller hur Freja du lystnadens Gudinna.

  1. Tack för att ni visar hur det nya Sverige bör se ut enligt somliga. Jag gillar nog de ”gamla” normerna – det var faktiskt bättre förr. Malmö är som Sverige blir om 20 år. Totalt dominerat av mångkultur och sossar.

  2. Hon måste väl ha ett rejält klys och lägga upp. Hon är en klösig katta med gröna ögon, och begär efter stora saker här i Världen.

  3. Malmö behöver en skånsk Thatcher, Indira Gandhi eller Golda Meir för att lösa sina problem. Någon som inte backar för någon och som med krafttag kan vrida staden på rätt köl igen. Har mycket svårt att tro att en socialdemokrat kan genomföra detta. Tvärtom, socialdemokrater fungerar oftast som problemmagneter. Se bara på Södertälje, Borlänge, Malmö, Göteborg, Borås m.fl.

    • Det finns att rota i och lägga upp om man vill. Klart är att Malmös blivande sossepumps kommer att röra sig i kretsar som jag aldrig varit i närheten av. På flashback kan man hitta en hel del, likaså på avpixlat. Sist men inte minst är herr Basirus Jammehs vänlista på flasback.

      https://www.flashback.org/t1788863

      • Det har med inte alltför vild gissning nog alltid varit mer eller mindre nära relationer mellan ”makten” och den mycket grova kriminaliteten. Tidigare fick vi inte veta så mycket då internet inte fanns för vår information.
        Maffian över hela världen är mycket nära etablissemanget, där kan vi se mönstret av kusingiften och klantänkande, fullständigt förödande för demokratin.
        De här kriminella typerna kryper ofta innanför skinnet på de enfaldiga ”makthavarna”. Med smicker och lögner som haglar över miserabla ”makthavare”, går det den kriminelles väg. Folket som har röstat på dessa ”makthavare”, står förvånat ”med skägget i brevlådan”och i bästa fall behagar att notera,”vad är det som händer”. Finns inga vinster att hämta för skattebetalare och hederligt folk, allt är vikt åt de korrupta.

      • ”Maffia” är ett arabiskt ord, som tillfördes italienarna när islam härskade i södra Italien. Det finns mycket likheter i beteendet: Utpressning, beskyddarverksamhet, kidnappning, lösensummor, avrättning, klanmentalitet, knarkhandel, etc.
        Europa kämpar tusen år senare fortfarande med sviterna av den injektionen.

      • Till TheMinimizer : Tack för förklaringen, jag har länge tyckt att det är skrämmande lika mentalitet mellan de här grupperna, såsom du ger exempel på.

      • Lite uppbackning från svenska wikipedia:

        Etymologi

        Det finns flera olika teorier om varifrån ordet mafia ursprungligen kommer. De vanligaste antagandena är:

        ma’afir som var namnet på den arabiska stam som härskade över Siciliens huvudstad Palermo på 900-talet.

        mahias som för 900-talets arabiska ockupanter betydde ”skryt”

        arabiskans mu’afa som betyder ungefär ”beskyddad”.

        mafie som är ett sicilianskt ord för de grottor i Trapani som brottslingar ofta gömde sig i.

        grekiskans morphe (skönhet) under den grekiska ockupationen av Sicilien

        från den toskanska dialekten där ordet mafia alltid haft en negativ betydelse

      • Nu är även denna dagen förstörd, hela klanen har Sverige och Norge under occupation. Det finns inte vad jag vet en lag som säger att jag måste tycka om detta inte ännu i varje fall, så jag tänker att inte gilla det här så länge som jag kan. Stackars etnitniska svenskar i framtiden. Tänk att man kan uppskatta att inte vara ung, det är otäckt.

  4. Tur att man läser Petterssons, har alltid undrat över hennes efternamn.
    Det hade jag inte en a-a-aning om….
    Tack!

  5. Han till höger, det tydligaste beviset syns på bilden går inte att dölja ,tummen upp ! Hmm bröder och släkt dömda och åtalade för grova brott, det låter ju betryggande ”Sverige är fantastiskt” ——vidrigt är vad det är.
    Smärtsamt men jag tror att Malmö är utom all räddning, för att snabbt följas av övriga Sverige.

    • Ja tyvärr är det nog så, att ha kriminella i släkten
      bekymrar inte dagens politiker, det verkar snarare
      som om det är en merit.

      • Det var den fulaste neger jag någonsin sett, men spett har han väl och det är svansen som bestämmer, sa Allan Edvall i filmen Tuppen

Kommentera