10 saker du behöver veta om slaveriet inom islam.

Arabiska barnslavar från Afrika
Arabiska barnslavar från Afrika

1. Den muslimska slavhandeln har pågått under 14 århundraden och fortsätter ännu i denna dag på platser som Mauretanien, Saudiarabien och Sudan.

2. Över 17 miljoner slavar (mest svarta kvinnor och barn) blev transporterade ut ur Afrika av islamska slavhandlare. Ytterligare 85 miljoner tros ha dött under transporten.

3. Profeten Muhammed praktiserade och gjorde slaveriet tillåtet, samt gav sina män direktiv till att göra detsamma.

4. Koranen ägnar fler verser att informera muslimska män om deras rätt att hålla kvinnor som sexslavar, än vad den gör för att tala om för dem att de ska be fem gånger om dagen.

5. Det arabiska ordet för ”svart” (Abd) är synonymt med ordet för ”slav”.

6. Muhammeds svärfar, Umar klargjorde att araber inte kunde göras till slavar, och befriade alla arabiska slavar. Detta ledde till den utbredda islamiska kampanjen att tillfångata slavar i Afrika, Europa och Asien.

7. Västs slavhandel utnyttjade afrikaner i första hand som arbetskraft inom jordbruk. Den arabiska slavhandeln å andra sidan, har oftare använt män som soldater, och kvinnor för sex och för att utnyttja deras livmödrar, för att producera barn som skulle bli muslimer.

8. Många muslimska ledare efter Muhammed har haft harem med hundratals (ja till och med tusentals) av ickemuslimska unga flickor och kvinnor för att betjäna deras begär.

9. Att omvända sig till islam är inte någon automatisk garanti för att ge slaven sin frihet, trots att detta påstås för att öka slavägarens himmelska belöning.

10. Enligt islamsk rättsuppfattning, får slavägare behandla sina slavar precis som de vill utan någon fruktan för bestraffning.

Eftersom Abd betyder slav på arabiska, så är alla namn som börjar på Abd gamla slavnamn, exempelvis Abdullah och Abdel.

Källa Radical Islam org.

Islamsk slavhandlare med sina afrikanska slavar
Islamsk slavhandlare med sina afrikanska slavar

.

33 thoughts on “10 saker du behöver veta om slaveriet inom islam.

  1. Vi har sekten i Vårt Fosterland !
    Vi bjuder sekten på den välfärd vi byggt!
    Enligt sektens ”lagbok” är vi fiender!
    Sekten har stridsledningscentraler
    i Vårt Fosterland!
    Sekten invaderar Vårt Fosterland med
    (stridsvagnar) = barnvagnar !
    Sektens mål är att ta över Sverige!

    Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland ?
    Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland ?
    VÅGAR vi ha sekten i Vårt Fosterland ?

    Socialddmokraterna har kontrakt med sekten!

    Vill vi ha socialddmokraterna i Sverige ?
    Kan vi ha socialddmokraterna i Sverige?
    Vågar vi ha sossarna i Vårt Fosterland?

    Gör du något åt det ?

  2. Allt som skrivs är fel och inte alls trovärdig. Jag tycker synd när jag läser sådana texter som bara vill ge felbild om Islam och vet att det finns människor som tro på allt som skrivs. De som konverterade till Islam lyssnade inte på allt de hört eller läst utan de läste och läste mer och sedan blev de säkra att Islam är den rätta religion.

  3. -son är slav namn inom Palmesocialistiska islam, och ska försörja både araber och svarta med bostad och utbildning m.m.

  4. Olli ber er ta er till källan, vilken är den enda länken till mitt inlägg. Där står i stort sett samma saker jag har skrivit på min sida, men med ett viktigt undantag, de har alla en länk till den riktiga källan, där Koranen är ett viktigt dokument, samt Haditerna. Detta är ju islams egen historieskrivning och de högsta bland era förkunnare kan ju inte blunda för de här delarna i Koranen, som Ali här gör. En Ayatolla, eller Shejk förklarar dessa bitar i Koranen också, men du som nyss börjat din utbildning, har ju ännu inte kommit till de mest luddiga delarna av Koranen. Välkommen dit på petterssonsblog.se

    • Aldrig fel att informera om den fredliga religionen,när just nu c:a 300 unga flickor har kidnappats i sina skolor.
      Detta hemska dåd i Nigeria är nu en världsomfattande nyhet som visar,vad dessa Islamister har i sitt verkliga sinne.Nämligen att sälja dessa små,på muslimmarknader som sexslavar !
      Orden ”Fy f-n”,räcker inte till för sådana dåd….

  5. Vi förstår Ali, att det är besvärande att bli avklädd
    ända in på pillesnoppen, men dessa 10 påståenden
    går ju att kontrollera, och det visar Islam i all sin vidrighet!

  6. Vilken meningslös diskussion med ”den enfaldige mördaren”. Vad tjänar det egentligen till. Man kan inte övertyga fanatiker om hur fel de har. Men det är ju bara att se den värld, som såna vidriga as har skapat. Det säger allt, och behöver inte ens kommenteras. Det finns inget gott där, bara satans krälande orm.

  7. Det är väl inget kontroversiellt alls med författarens sammanställning, detta är ju vardagsmat som vi vet är sant, det är bara betydligt värre.
    Det pågår ju än idag. De som åker och arbetar i t.ex. Saudiarabien, lever i ständig fruktan och behandlas som djur. Nedan en länk till halshuggningen av ett köksbiträde,många fler väntar på att halshuggas.

    Skrämmande är bara fönamnet.

    http://www.guardian.co.uk/world/2013/jan/13/saudi-arabia-treatment-foreign-workers

  8. Apropå slavar om det är någon som skulle behöva en eller flera ”slavar” så är det svenska familjer där båda måste arbeta och som inte har ekonomiska möjligheter att köpa hjälp. De jobbar emormt mycket för att inte bara försörja sig och sin familj utan att dessutom försörja allt som hejdlöst väller in i landet, de som är icke anställningsbara utom kanske svartjobb hos någon släkting som driver någon svartrörelse .
    Dessutom om de skulle bli anställda är det också i arbeten betalda av skattemedel, vilket kommer att öka arbets och skattebördan för de som arbetar.
    Detta på tal om slavar. Mer aktuellt idag skatteslavar.

  9. Ali1948, detta redovisas i Koranen, Haditherna och av islams skriftlärde om slaveri:
    http://wikiislam.net/wiki/Qur'an,_Hadith_and_Scholars:Slavery

    Här står det svart på vitt och om du underkänner detta så är du ingen rättrogen muslim. Hoppas att du inte använder dig av taqiyya och skriver att det är en felaktig översättning från arabiska.

    Två korta men informativa filmer:
    http://www.youtube.com/watch?v=pJhSejBDTPI&feature=player_embedded

  10. Patetisk lögnare. Din källhänvisning är ett radikalt skämt. Ni hatsajter refererar alltid till minst lika dumma rasistsajter. Nä du olli. Jag är trött på ditt ständiga skitsnack.

    • Ali:
      Här har du ju 10 påstående som du lätt kan kommentera och skriva vad som är fel, om du hittar några.
      Men som vanligt är det du som står för skitsnacket.
      Sagoboken 2:223. Era hustrur är för er [som] en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj [först] för era själar.
      Våldtäktsversen.

      • Torpeden. Varför vågar inte olli sätta hänvisning till citaten i koranen eller i haditherna? Vågar han inte visa vad islam säger om slaverit?

        Inkompetent som han är så tolkar han namnen som innehåller abd fel. Alla vi muslimer är guds slavar. Abdullah betyder just guds slav.

      • ….och ali hans maskformiga bihang. Du har ett visst underhållningsvärde ali.

      • Varför vågar du inte svara Ali? Är du rädd för mig en blond, blåögd vikingakvinna. Du är väl inte van vid att kvinnor säger emot dig? Suck it up Ali!

    • Ali….Du har förträngda minnen tror jag….Lyssna på ANN BARNHARDT på YOUTUBE….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”…..60 minuter kunnig undervisning i islam! LYSSNA OCH LÄR!!

Kommentera