Svensk skyldig till terrorplanering

En 31-årig svensk man är skyldig till terrorplanering, slår Østre Landsret (hovrätten) i Köpenhamn fast.

Han anses skyldig till att ha deltagit i planeringen av en terroraktion mot Jyllands-Postens och Politikens gemensamma tidningshus vid Rådhuspladsen i Köpenhamn. Åtta nämndemän och tre juristdomare fann att mannen är skyldig. En av nämndemännen ville frikänna honom. Domstolen bestämmer straffet den 31 januari. I första instans fick han tolv års fängelse.

-Pettersson säger att den som ljugmedia kallar”svensk” är en skam för Sverige och borde dömas för högförräderi och minst livstid…han heter förresten Munir Awad och vi har skrivit om honom flera gånger tidigare. Läs HÄR.

 

 

 

8 thoughts on “Svensk skyldig till terrorplanering

  1. I SVT går ett program om ”svenska” hollywoodfruar. De är säkert amerikanska medborgare alla. Varför kallas de då svenska? Svårt med konsekvensen för den moralistiska eliten!

  2. Faktiskt så nämndes ”svensken” med namn vid 13.00-nyheterna på radion idag. Så nu vet alla att svenskar vanligen heter i stil med Munir Awad… kanske det blir ett par hundra till uppvaknanden runt om i landet om vad som betecknar en svensk… Vi vill ju så gärna vara som alla andra för är det inte det som är multikulti?

Kommentera