Malmö: Man hällde frätande brandfarlig vätska på kvinna och tände på!*Uppdaterat


Uppdaterat 26-12-2012 Kl 17:30  Mannen som var kvinnans son utförde alltså sin avskyvärda handling på den beryktade Kantatgatan i Malmö. Där avrättades ju också den helt oskyldige Charles Limerius av en irakier vid ungefär den här tiden förra året. Charles Limerius härstammade från Polen, och var en mycket uppskattad ledare i basketklubben Malbas. Även mordbränder, misshandel, väpnat rån mot en mamma med barnvagn, där de hotade att döda barnet, våldtäkter och annat smått och gott har inträffat under en ganska kort tid. Om det hade varit på den gamla goda tiden, så hade man sett till att få bort drägget, så att hederligt folk kunde bo kvar i området. Mamman fördes till sjukhus med ambulans efter att ha tagit sig hem och larmat polis och sjukvård. Hon befinner sig nu på brännskadeavdelningen vid universitetssjukhuset i Linköping efter helikoptertransport, och brännskadorna har bedömts som allvarliga. Mannen använde två vätskor vid överfallet på sin gamla mor, en brandfarlig och en stark syra. Här kommer givetvis kvinnans liv att vara prio ett, men det finns redan nu mycket höga kostnader för samhället, som om kvinnan överlever kommer att röra sig om mångmiljonbelopp. En rättegång med fällande dom, bör ge minst omkring 10 års fängelse, och kosta det allmänna även här mångmiljonbelopp. Borde vi inte försöka gallra bort sådana som denne muslimske man redan under asylprocessen, eller åtminstone gett honom en plats på en psykiatrisk klinik, då jag inte tror att detta var första gången han gick till attack av något slag.

Tidigare

Mamman i artikeln fördes till sjukhus med ambulans efter att ha lyckats ta sig hem till sin egen bostad. Hon flyttades under söndagen med helikopter till brännskadeavdelningen vid Universitetssjukhuset i Linköping. Hennes brännskador är allvarliga. Troligen har mannen använt två olika vätskor vid attacken på sin mor, en brandfarlig och en syra.

Kvinna i 60-årsåldern vårdas med allvarliga brännskador efter mordförsök

Mannen ska ha kastat både frätande och brandfarlig vätska på en kvinna i 60-årsåldern i ett trapphus i Malmö i går kväll. Sedan tände han eld på henne. Kvinnan är allvarligt brännskadad. Polisen fick larmet strax efter klockan nio i går kväll. Uppgifterna gjorde gällande att det brann i kläder som fanns i ett trapphus på Kantatgatan i Malmö.

Senare visade det sig att ett fruktansvärt brott begåtts. En man i 30-årsåldern ska ha kastat både frätande och brandfarlig vätska på en kvinna i 60-årsåldern. Sedan tände han eld på henne. ”Hon lyckades släcka elden själv”, säger Cindy Schönström-Larsson, informatör på Skånepolisen. Kvinnan kunde ta sig hem till sin bostad, som ligger i närheten av flerfamiljshuset, och själv larma 112.

Hon fördes allvarligt skadad med ambulans till sjukhus. ”Hon har allvarliga brännskador, men uppges vara stabil”, säger Cindy Schönström Larsson. Mannen greps under gårdagskvällen och har nu anhållits misstänkt för mordförsök. Det är fortfarande oklart vad som ligger bakom dådet och om, och i så fall vilken, relation mannen och kvinnan har till varandra.

Brottsplatsen är avspärrad och polisen ska genomföra en teknisk undersökning av den.

Var i Världen annars än i Malmö är det vanligt att kasta syra på dem man ogillar på något sätt. Olli funderar så det knakar på om det inte är samma sorts kriminella personer, som brukar bestraffa sina kvinnor på det viset i Långtbortifrånstan. Jo så är det nog, och nu har många följt med lämmeltåget till Absurdistan och dess tredje största stad, och sina seder och bruk har de också tagit med sig. Det är väl behändigt och bra, istället för att ta seden dit man kommer. Nåväl den kriminelle är nu infångad och så småningom börjar rättegången, om det är rätt person man tagit. Då är det offentlig rättegång som hålls i Malmö tingshus. Till den kan man begära ut handlingarna, som är offentliga, eller om man har tid, så kan man bevista rättegången personligen.

AB

PS. På Kantatgatan i Malmö mördades förra året vid ungefär den här tiden en man av misstag. Inte ens sina mord kan dessa människor sköta ordentligt! Vad är det för galningar Malmöborna byts ut mot? Läs ni också Petterssons lilla notis om hur mycket pengar resten av våra kommuner som inte får dessa bidrag får betala för dessa skitstövlar till kriminella och alla andra mångkulturella oduglingar. Dessa pengar kommer att saknas för ervärdeliga tider, då någon bättring bland det nya gardet inte ens för ett ögonblick kan skönjas.


6 responses to “Malmö: Man hällde frätande brandfarlig vätska på kvinna och tände på!*Uppdaterat

 • Olli Rein

  Om det är våra PK myndigheter som ska försöka stävja detta så händer ingenting, sån beröringsskräck har dessa kärringar och orkeslösa gubbar.

  Gilla

 • Olli Rein

  Syra används väl i de flesta muslimska länder, men jag undrar om det inte är värst i Iran, Irak (särskilt bland kurderna)Afghanistan, Pakistan, men jag kan ha fel. Det är dock i dessa länder jag har hört talas om det mest, och även läst om det mest.

  Gilla

 • Tony

  Ja kanske hade modern kontakt med en Svensk
  man, och sådant går ju inte för sig i en viss religion.
  Hur det än är, så är man väldigt sjuk i huvudet om
  man utför en sådan gärning. Och när ska etablissemanget
  här i landet få upp ögonen för hur medeltida bestraffningsmetoder
  utförs mot kvinnor som följt med hit. När kommer den första steningen
  att utföras på Gustav Adolfs torg? Kommer någon att reagera från
  dom politiskt korrekta.? Eller kommer dom precis som Gudrun Schyman
  att ta på Skygglapparna och stoppa öronen fulla med Bilsom proppar?

  Gilla

 • Ruben

  Såg för ett tag sedan ett program på TV om just sånt här, det var i Pakistan som männen använde batterisyra och kastade på sina kvinnor.
  Vilka fruktansvärda följder det fick för kvinnorna, totalt förstörda i ansiktet.

  Gilla

 • Olle

  Tydligen var det sonen, så det är väl nåt hedersrelaterat igen..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: