"Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser." – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19
Jag har aldrig tyckt om Negerbullar, fast nu frågar jag
på ren djävulskap var gång jag kommer in på ett fik, om
dom har NEGERBULLAR, om dom säger ett annat namn
på den, ja då ska jag inga ha, efter som jag ska ha just
negerbullar!
Du är för djävlig Tony! Gör du så om det även finns baarn av den sorten i salongen?
Tony jag har heller aldrig gillat de där negerbullarna.
Tar en vanlig vit istället eller en Mazarin.
Men är det taklagsfest, så ska beställaren bjuda på två vita och en brun till hela bygglaget.
Det är en fin tradition från långt tillbaka i tiden. Lite tilltugg ska det vara också förstås.
Vad sägs om bruna bönor och fläsk och till efterrätt en Nogger Black.
Ja när det gäller Mazarin, frågar jag alltid efter en
Marjasin, du vet efter den lille Klipparen och klistraren
Sigge Marjasin, Sossen som tillverkade sina egna
avdragsmöjligheter.
Laddar in …
Marjasin finns på vår blogg. Sök så får ni läsa om ”klipparen”
Laddar in …
En Negerboll är en negerboll och kommer alltid att vara en negerboll.
[…] På mormors tid var receptet som på länken och Kungens negerbollar var snarlika. […]
[…] mormors tid bakades sådana HÄR ”kalla det vad du vill […]
Och jag har receptet på negerbollar i ICAs Sju sorters kakor med det förträffliga tryckåret 1988.Vårdar boken ömt!
[…] mormors tid bakades sådana HÄR ”kalla det vad du vill […]
[…] På mormors tid var receptet som på länken och Kungens negerbollar var snarlika. […]
Jag har aldrig tyckt om Negerbullar, fast nu frågar jag
på ren djävulskap var gång jag kommer in på ett fik, om
dom har NEGERBULLAR, om dom säger ett annat namn
på den, ja då ska jag inga ha, efter som jag ska ha just
negerbullar!
Du är för djävlig Tony! Gör du så om det även finns baarn av den sorten i salongen?
Tony jag har heller aldrig gillat de där negerbullarna.
Tar en vanlig vit istället eller en Mazarin.
Men är det taklagsfest, så ska beställaren bjuda på två vita och en brun till hela bygglaget.
Det är en fin tradition från långt tillbaka i tiden. Lite tilltugg ska det vara också förstås.
Vad sägs om bruna bönor och fläsk och till efterrätt en Nogger Black.
Ja när det gäller Mazarin, frågar jag alltid efter en
Marjasin, du vet efter den lille Klipparen och klistraren
Sigge Marjasin, Sossen som tillverkade sina egna
avdragsmöjligheter.
Marjasin finns på vår blogg. Sök så får ni läsa om ”klipparen”
En Negerboll är en negerboll och kommer alltid att vara en negerboll.
Tack för det härliga receptet. Det är det gamla ursprungliga som jag minns. Mums !
Ooh, det där receptet ska vi prova redan till jul! Kul!