17-åring: Jag våldtogs av flera män

En 17-årig pojke har anmält att han våldtagits av flera män i närheten av en kyrkogård i centrala Växjö. Enligt pojken deltog fem, sex män i övergreppet natten till lördagen, skriver Smålandsposten på nätet.

Pojken har undersökts av läkare och förhördes på lördagen av polisen. Ingen misstänkt är gripen. Ett större område mellan kyrkogården och järnvägen har spärrats av eftersom det kan bli aktuellt med kompletterande undersökningar.

Är det någon läsare av Petterssons som har något att tillföra denna sorgliga historia. Jag vet inget mer, men det luktar MENA – länder så det stinker, då det rör sig om fem sex stycken i en gruppvåldtäkt. Det är nästan bara den gruppen människor som har sådana bland sig.

Möjligen även andra afrikaner, afghaner, somalier eller någon sekt. Dessa grupper har ju utmärkt sig tidigare och några har ju till och med lagförts, och ett mindre antal av dessa har även dömts till fängelsestraff. Men den övervägande delen av dessa våldtäktsmän promenerar omkring bland vanligt folk, troligtvis pigga på ett nytt äventyr . Ett äventyr som oftast lämnar offret med men för livet.

De som bor i närheten till där just det här senaste våldtäktsbrottet begicks, ombeds ringa polisen 114 14 om ni vet något, eller har sett eller hört något misstänkt. Tänk på att det kan vara er tur nästa gång, eller otur skulle jag kanske ha skrivit. Alltså Polisen 114 14.

SN

17 thoughts on “17-åring: Jag våldtogs av flera män

  1. Jag gissar att det aldrig skedde någon våldtäkt, utan 17åringen drog till med en vals hemma för sina föräldrar för att han kom hem försent. Idiot , kostar samhället en massa resurser och späder på rasisters snuskiga fantasi

    • Borde du inte hört efter med tingsrätten i Växjö, istället för att gissa?
      Jag skrev det här 4 dagar före min resa till Australien förra hösten. Då fanns inga gärningsmän anhållna eller häktade. Men det är inte försent att begära ut en kopia av en eventuell rättegång ännu.

      • olli du påstår saker du inte har belägg för, då skall väl du kolla upp om någon dömts inte jag. hur vågade du åka till australien där bor ju inga svenskar, hoppas du inte blev våldtagen

    • Så det du gissar är således rätt. Då borde du ju kunna försörja dig på tips och V75, när du tror dig veta att du har rätt när du gissar.
      I Australien tar de inte längre emot dina älsklingar med sargad kuk och igenväxta ansikten. Dom får du så gärna ha för dig själv här i vårt förstörda Absurdistan, men skyll inte mig för den totala dyslexi dessa lider av.

  2. Går hem två på natten helt ensam och är berusad. Då får han ju nästan skylla sig själv om någonting händer. Ungdomar idag tror att ingen kan röra dom, tycker att han fick sitt straff.

    • Aldrig i livet Stig. Man skall kunna gå hem i natten utan att bli våldtagen. Ett sådant straff är inte något jag önskar någon 🙁

    • Vad är du för sorts människa Stig Hammarström, som skuldbelägger offret. Att du tillhör PK-arslena och står så långt ut till vänster att du kommer att ramla i vattnet om jag kommer förbi dig på högersidan någon gång. Du om någon är en vidrig rasist, om du menar vad du skriver. Annars är det nog bäst att du skriver ironi på ditt inlägg, för det finns inget i inlägget som tyder på detta.

    • Stig:Detta låter nästan som en kommentar från en kriminell invandrare som skriver under pseudonym?

  3. Är man inte illamående,blir man det efter att ha läst detta !! Sådana bastarder är det alltså som 7-klövern importerar..Det är detta avfall från MENA-länderna,som man söker inbilla de ”frånvarande” ska vara en birikning för landet.Fy f-n…

  4. Jag blir så ledsen över att läsa sånt här,vad är det för en snedvriden och abnorm sjukdom som drabbat vårt land. Något dylikt fanns inte i Sverige för några decennier sedan. Det var någon i en kommentar här som föreslog att vi skulle inrätta särskilda hagar med får och åsnor så att dessa sjuka individer fick förlusta sig på dem i stället.
    Men då är det ju synd om djuren,vilket dilemma vi fått på halsen!

    • Ruben: Ja, det var jag som föreslog det men det var med sarkasm. Är det någon som står på djurens sida så är det jag, kände bara att jag var tvungen att föreslå något för vanliga samhällsregler eller sunt förnuft hjälper ju inte för att förhindra detta, Håller helt med dig det är för sorgligt att sådana här ”nya” fenomen inträffar. Kanske blir överfallslarm och pepparspray årets julklapp 2012? Dvs om inte julen hinner avskaffas innan det? 🙂

      • Freja:
        Jo jag förstod att det var sarkasm,men frågan är om ”individerna” inte hade tyckt att det var mycket bättre med djuren.

  5. Vaga, var det alltså svårt i mörkret att se deras anletsdrag. Hörde offret inga ord sägas, på den tid det måste ha tagit. Hur är det med Sidsjön, var alla patienterna inlåsta som de ska, eller hade några kanske permission.
    Finns där någon asylförläggning, eller annan av migrationsverket driven verksamhet i närheten.

Kommentera