”SD dominerade debatten”

Nu gäller rubriken inte någon riksdagsdebatt utan budgetdebatten i Falköping. Falköping styrs av en röd-grön allians bestående av C, KD och S.
Att det blev som det blev i den lokala budgetdebatten berodde på att den borgerliga oppositionen i form av Moderaterna inte brytt sig om att göra någon skuggbudget. Istället blev det SD:s skuggbudget som kom att diskuteras och som i praktiken blev den röd-gröna alliansens utmanare.
När det ser ut på det viset kan man ju undra vem som egentligen representerar en seriös opposition. SD hade rationaliseringsförslag på totalt 23 miljoner kronor. Får man tro vår kära lokaltidning var Hanna Wigh från SD mycket aktiv i talarstolen.

Man skulle önska att Jimmie Åkesson på samma sätt kastade sig in i debatten när det gäller de problem rörande invandringen som nu är under uppsegling i kommunerna och som tidigare redovisats här på ”Pettersson”. Det är helt uppenbart att problemen kommer att eskalera ordentligt och nu gäller det för SD att vara aktiva från start.
Framför allt gäller det att vara tydlig på vilka lösningar man har på problemen och vilka konsekvenser det får.

Den utveckling som nu är på väg måste brytas. Annars kommer våra styrande politiker att skapa problem för Sverige som kommer att bli i stort sett olösliga för all framtid.

2 thoughts on “”SD dominerade debatten”

  1. Har du möjlighet att vidarebefordra lyckönskningar till Hanna Wigh via din lokaltidning eller lokalavdelning så gör det. Jag tror SD kan få mycket nytta av den kvinnan.

Kommentera