Flygblad

Tack för att du besöker Petterssons och att du gör vårt arbete meningsfullt.

Vill du göra mer? Här kan du ladda ned flygblad som vi med glädje ser att du sprider till vänner, bekanta och närmaste omgivning. Har du något eget blad som du tror är intressant att sprida, skicka det till bloggens e-postadress.

Flygblad 15 – Nu expropieras era villor och bostadsrätter för att användas i invandringsindustrin, bakom det står hela Sjuklövern. Undrar om de är eniga och om man tittar mest på de stora paradvåningarna och de stora villor, som bara finns i Stockholmsområdet i hela Sverige. En sådan villa eller lägenhet kan ju lätt delas upp i olika avdelningar för att få in flera invandrare. De minsta husen är det ingen idé att ge sig på. De rymmer ju inte ens en hel invandrarfamilj.

Flygblad 14 – Stormakten Sverige – karta över EU-länderna och Norge med ländernas storlek justerad i förhållande till antal asylsökande.

Flygblad 11 och 12 Asylpolitik i Norden – Version i färg  –  Version i svart-vitt

Flygblad 10 Sverige i topp när det gäller våldtäkter. 

Flygblad 9 – Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet

Flygblad 8 – Sveriges välstånd rasar

Flygblad 6 – Arabernas grymma slavhandel

Flygblad 5  – Geert Wilders föredrag i Malmö, 27 oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 thoughts on “Flygblad

  1. Nu är ”främlingsälskarna” inne och häver ur sig sina invektiv.
    Håll er till fakta så kanske man orkar lägga några minuter på att undervisa er. Det är inte ”främlingsfientligt” att kräva att svenska lagar följs när det gäller invandring.

    Att personer som inte har giltiga asylskäl ska avvisas från landet, trots alla vänstermuppars försök att ändra det.
    Låt de med riktiga asylskäl komma hit i den omfattning vi klarar att assimilera. Att de blir lurade här har inte med saken att göra, inte heller att de Vill stanna. Få länder tar emot ekonomiska migranter. Tvivelaktigt att ge dem bidrag eftersom de inte uppfyller några kriterier i någon lagstiftning, bara i kärringars huvud.

    Läs Tino Sandajis bok, Massutmaning, där redovisar han enbart fakta som är allmänt gods och finns tillgängligt för alla. Det är en ruggig läsning om de enorma problem som invandringen skapat/skapar.

  2. Inland ropas det efter strängare straff. Varför det? Domstolarna utnyttjar ju i allmänhet bara den undre delen av straffskalan. Kanske behöver vi en ny kår av domare i stället och som kan utnyttja befintlig lagbok.
    Ändå bättre är förstås att stänga landets gränser. Sedan kan regeringen starta upp Ygemans avsomnade projekt att utvisa de 80000 (åttiotusen) personer, som illegalt vistas i landet och lever på brottslig verksamhet.
    Om inte platsar vi snart bland bananrepublikerna.

  3. Denna debatt om invandring är intressant. De som anser att det är trevligt att det kommer många invandrare till Sverige talar inte så mycket om kostnaden, utan tycker endast synd om dessa personer, som helst vill komma till detta land.
    De som inte vill ha dessa personer hit, redovisar oftast kostnaden noggrant och det blir en polarisering dessa emellan.
    Varför skall det svenska social systemet gälla för alla, som kommer till Sverige, med de kapital fördelar.
    De svenskar, som inte kan leva på den pension de får, eller de sparade kapitalet de har, efter ett livs ansträngningar, bör ju tas om hand av samhället först. Därefter kan man bedöma om de, som inte bidragit till samhället någonsin, skall ha mer än de, som bott och verkat i landet hela sitt liv.
    Förmodligen beror debatten på om man är kommunist eller ej. Är man kommunist, eller vänstervriden, är alla andras kapital viktigare än det egna. Det är den gruppen, som vill ha hit alla flyktingar. Varför ?

  4. Det låter väl dock inte som det vore sant. Upp till bevis.
    Ungefär som när fria tider skriver.
    Om jag skulle tro på detta!!!! Så du menar om du läser fria tider
    Så kan jag skriva att jag är hulken, fast jag är röd. Och du tror benhårt på att jag skulle vara röda hulken?
    Så korten på bordet.
    Har du bevis eller har du hört på ryktesspridning. Som somliga utalar sig om. Tänk på att det lätt blir en 🐔 av en fjäder.
    Så jag tror på bevis och ingen ryktnings spridning.

    Så de som kom till Sverige för 4 år sedan, fick konstigt nog inte det. Hur vet jag det ? Jo hon och hennes familj är vänner till mig. Och det var aldrig tal om något sådant, och sen har vi dess hemska arbetsgivaren. Som lurade min vän . Vad tror du hon fick betalt i månaden, hon jobba långt över 100% och lönen efter brutto knappt nio tusen. Semester kunde hon ta i två veckor. Varför jo hon visste inte om att arbetsgivare ljög och sa att hon inte fick betalt för de veckorna. Och då ingen semester ersättning eller . Men då jag fick detta till mig så tappade jag hakan. Men jag såg till att rätt ska vara rätt. Och så jag satt in mig i saker och ting, och det visade sig att arbetsgivarens fula 🐽 fick betala en jävla ersättning och det är med all rätt. Sen Ang körkort, så började hon att övningsköra, utan att få betalat. Utan det var pengar hon sparat. Sen kan jag hålla med om visa saker ” och det är att vi är till en viss del ” small, medium och large är alla rötägg. Men jag anser mig vara ” small ” och du / ni ha överseende för min dyslexi, / Maria

    • Maria:
      Har det tagit ett helt halvår för dig,att bokstavera dig genom texten ?
      Eller har du bara samlat mod för din kommentar ? 🙂

    • Vi har tagit in många rötägg som utnyttjar och lurar sina landsmän på ett så grovt sätt så att man kan snacka om slavhandel.
      Har svårt för mig att tro att din bekant arbetat för en helt vanlig svensk firma.

      • Nä tyvärr är det mest invandrare som utnyttjar andra invandrare och tvingar dem jobba 50 vitt 50 svart annars får de sluta när praktik är slut. Sedan skickar arbetsförmedlaren/släktingen till företagsägaren en ny praktikant om o om igen.

    • Kommer att välja flygblad 8 och sätta upp det överallt i Stockholm, Sverige ett U-land 2030!!

  5. Tack för bra flygblad! Önskar dock fler varianter i A-5 (två på liggande A-4). A5 är mycket enklare att sprida. Smidigare att få ner i brevlådor. Billigare att producera och enklare för folk att plocka åt sig jämfört med A-4.
    Fram med fler A-5 !

  6. Så mycket skit på denna sida så det är inte sant ! Man bara baxnar !!!!!!! Ni som administrerar denna sida verkar vara fukllkomligt intelligensbefriade! HUR MÅNGA av er på denna sida umgås privat med olika människor från andra kulturer? Eller är ni främlingsfientliga ? Ja,du som driver denna sida verkar uppenbart vara det och dina kompisar med som tycker som du! Tycker ni ska flytta från Sverige för ni har inget här att göra som gör skillnad på svenskar och svenskar!
    Visste ni inte om det kan jag upplysa er om att Sverige har haft invandrare sedan 900-talet så lägg ner ert fruntimmersgnäll och vakna upp.

      • Tog det dig c:a 14 dagar innan poletten trillade ner ?
        Tror inte du kan ragga intressenter för din blogg,hos Petterssons läsekrets ! Men ok försöka duger…. 🙂

      • Jag har aldrig sett denna blogg innan, men när jag råkade på den idag så tog inte mera 14 sekunder att förstå att detta var en främlingsfientligt forum. Det är klart att jag försöker omvända sådana som har hamnat på den ”mörka” sidan.

      • Tillhör du kanske Jehovas Vittne som besitter,en sååå enormt stor/stark tro ? Prova på V75,tror du har större chanser där !

    • Mellan år 900 och 1990 kan vi inte tala om en bråkdel av den folkvandring som vi drabbats av de senaste årtionden. Inte ens 50- och 60-talets arbetskraftsinvandring från södra Europa motsvarar det vi upplever eller,upplevt.
      Det är bar tramsigt och kanske vad värre allvarligt okunnigt av dig och påstå något annat.

    • Den som skrev jävla idiot, det var hans namn och presentation. Han är helt hjärndöd enligt min åsikt. Dessa alla proplem är ju att vi har en regering som har gett bort vår välfärd och vårt sparande gällande vår välfärd. De som vill kunde ju få kryssa i sin deklaration om de vill vara med och betala till dessa flyktingar ( enl israel parasiter) Jag tycker att sju klövern bör ställas inför en special
      l domstol samt ett nyval om folket vill vara utan välfärden som våra föräldrar har byggt upp Jag anser sju klövern har gjort ett av de grövsta landsförräderierna genom tiderna. Sverige (Zverige) lånar 1000-2000.000.000:- SEk varje dygn för att bekosta dessa s k flyktingar som Israel kallar för parasiter. Visste ni att Sverige har säsmt välfärd och pension med bara 57% mot andra länder som har 110 %. Jag kan bara komma fram till att sju klövern gör allt de kan för att skada alla svenskar. De bör ställas inför en folkdomstol. Jag anser om de blir dömda skall de betala för den skada de gjort det svenska folket samt utvisas ur sveriges land. Vad anser ni som blivit bestulna av sju klövern på många hundra tusentals kronor + att vi skall betala dessa nya lån som sju klövern tar upp. Jag vill veta vad svenska folket anser. MAN HAR HAFT ”BUDKAVLE” FÖR Sittuavationen kommer att bli som i syrien och Libyen + Irak inom kort. Det är krigsherrar som kommer till sverige för att vila upp sig enligt visa danska nyheter. Vad anser ni, vill ni ha detta? Jag vill ha ett samhälle för folket och inte för dessa sju klövern…. MVH Bertil Nilsson

  7. Gå in på nedanstående länkar där det finns mycket intressant fakta, videos m.m.

    http://ladycobra.wordpress.com/

    Nedanstående länk innehåller fakta om skattefria bidrag för invandrare samt ÄFS Äldreförsörjningsstöd som är skattefritt för invandrare och räknas inte som inkomst och som många skattebetalande svenska pensionärer inte ens kommer upp i det lägsta beloppet 10.000 kr /mån. i bruttopension..

    http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

    Tack för en bra blogg!

  8. hej pettersson hur får jag tag på en tröja med petterssons logga jag tillhör en av era bästa supporters jag har mycket fina kontakter med ekshärad värmland dagligen får jag kontakt med folk därifrån tror att ni kan ha nytta av detta . gits hallandia

    • Hej Stig.

      Tyvärr har vi inga tröjor eller något annat reklammaterial, vi är glada amatörer som till och med betalar en liten slant för att slippa reklam på bloggen.

      Tack för ditt stöd.

      Pettersson

  9. Tusen tack! Maken skrev tidigare ner nämnda siffror för att bevisa för sina kollegor fakta. Detta förenklar betydligt spridandet av fakta som media undanhåller. Läste igår i Fria Tider att Fp fick backa när de försökte dementera detta.

Kommentera