Våldtäktsmisstänkt häktad igen


I juni satt han häktad misstänkt för att ha låst in och våldtagit en 23-årig kvinna. På torsdagen häktades den 31-årige Malmöbon för råa våldtäkter mot en annan kvinna.

De nya misstankarna rör fyra våldtäkter genomförda under flera dagar i månadsskiftet augusti-september. Den misstänkte 31-åringen ska, i ett av fallen, ha haft en jämnårig medgärningsman. I de tre andra fallen ska han ensam ha förgripit sig på kvinnan. Händelserna kom till polisens kännedom den andra september, samma dag som den sista våldtäkten ska ha inträffat. Trettioettåringen har varit frihetsberövad sedan dess.

Det är andra gången på kort tid som mannen står anklagad för grova våldtäkter. Så sent som i mitten av juni var han häktad, misstänkt för en grov våldtäkt på en annan kvinna, misstankarna mot honom lades ner i mitten av juli efter att målsägaren backat. Enligt egen utsago vågade hon inte medverka på grund av sin familjesituation och de konsekvenser hon riskerade.

Kvinnan som anmält 31-åringen för de senaste våldtäkterna är i 20-årsåldern och hemmahörande i Småland. För polisen har hon uppgett att hon blivit våldtagen i två lägenheter i Malmö. Polisen har nu två veckor på sig att utreda händelserna.

– Pettersson vill bara tala om att ljugmedia glömde nämna att den 31-årige Malmöbon och hans jämnårige medgärningssvin heter…

 •  Ilir Kuliqi 31, detta svin hör hemma i Kosovo
 • Mursel Miftari 30, detta svin borde ha stannat i Serbien.

 Båda svinen är albanska svin som aldrig borde ha fått komma hit…


6 responses to “Våldtäktsmisstänkt häktad igen

 • malmöbo

  stenbock
  Jag hade mer än gärna lämnat Sverige just för sånt folk som du , men problemet är att jag kom hit som liten, hade jag varit vuxen och vetat var vi var på väg hade jag hellre stannat i mitt hemland och upplevt kriget . man känner ju trots alla dessa 30 år i Sverige aldrig hemma här .I Sverige räknas man som utlänning, samma sak när jag är i mitt hemland på besök där räknas jag som utlänning så tro inte att vi utlänningar som bor i Sverige har det bra, för du har ingen aning om hur vi har det man är tvungen att leva här och ha med svenska folket att göra . En sak du och andra ska tänka på om inte det fanns så många utlänningar i Sverige hade Sverige varit ett misslyckad land .

  Gilla

  • domedagsmannen

   Sverige var ett mycket lyckat land innan sådana as som du tiggde er hit med snyft och ljughistorier om hur synd det var om er.
   Vi toppade världsrankingen i alla kategorier,,lägst arbetslöshet,lägst kriminalitet,lägst korruption,högsta utbildningsnivå,högst antal innovationer, högst antal storföretag per capita i hela världen, högst anseende utomlands osv. osv.
   Sen kom såna jävla nollor som du hit med en apkultur som vi aldrig ens kunnat föreställa oss,. Det var början på förfallet.
   Men du har ingen aning om något av detta för du kan ingenting och vet ingenting om någonting.
   Jag skiter i om du inte trivs här, åk tillbaka till din jävla grotta med stampat jordgolv och knulla på din mamma och dina systrar precis som ni alltid gjort!

   Gilla

 • Stenbock

  malmöbo:
  Om det nu är så tungt att bo i Sverige,så får du och alla de andra lyckosökarna gärna lämna landet..Inga skulle var lyckligare än vi svenskar,och inga lär hindra er att resa hem..Gute Fahrt !!

  Gilla

 • malmöbo

  Vill bara säga att att det är jävligt jobbigt att bo i Sverige bland alla svenska rasister som bara tror på sitt folk, som ljuger om utlänningar. Glöm inte att svenska tjejer vill bara ha utländska män, sen springer de till polisen och ljuger en massa om att de har blivit våldtagna fy på svenska tjejer som tänker på snabba pengar . sorry det funkar inte alltid .
  Jag blev intresserad av den här händelsen och fick fram att Mursel Miftari har familj och mycket skötsam man, han är frisläppt sen tre veckor , det jag inte förstår är att varför skriver man inte i tidningen om att han är frisläppt, utan låter folk tro en massa skit. så gott folk innan ni dömer någon tänk efter, svenska tidningar suger .

  Gilla

 • Pica pica

  Vid så många vidriga våldtäkter kostar det en kula. Nästa resa för samma sak knipsar vi kula nr 2. Lovar att han/de inte gör om det!

  Gilla

 • Peter

  Tror nog att det snart är dags för medborgargarden med stake nog att klippa till ordentligt.
  Och vad gäller de nyttiga idioterna till journalister så skrattar nog Fredrik gott varje kväll.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: