40 thoughts on “Korsfästning i Jemen

  1. Läs också vad den kloka MXP skriver på sin blogg, om korsfästningarna runt presidentpalatset i Kairo Egypten, redan för två veckor sedan.

    http://missionxp.webblogg.se/2012/august/egyptens-kristna-varnas-for-kommande-tider-av-korsfastelser.html

    Har någon sett något om detta på SVT eller i den svenska pressen, eller hört om i SR.
    Är det inte en stor nyhet att ett land som Egypten har startat med att korsfästa människor,och med den nya regeringens gillande.
    Jo överallt annars skulle det vara stora nyheter, men nu hände det ju i det gulliga muslimska arablandet Egypten. Då går det ju inte att publicera något sånt. SD kan ju få vind i seglen. Det måste ju förhindras till varje pris, och med hur mycket lögner som massmedia kan hitta på.
    Och vad gör FN?

  2. ali:
    Bara ett sista ord från mig på det här inlägget.
    Jag har aldrig skrivit några inlägg hos Petterssons,däremot har jag KOMMENTERAT.Dina egna KOMMENTARER skall vi övehuvudtaget inte gå in på,de tillhör verkligen inte intelligentians elit precis.Ditt skriftspråk är under all kritik.Tror du inte att du bör överväga att uppsöka en ”förbättrad” SFI kurs.

  3. Ska egentligen inte behöva skriva något, ni klarar av Ali så bra men några saker stämmer inte för mig.
    – Är Ali verkligen muslim?
    – ”Inom islam ansvarar var o en för sina handlingar” Absolut inte, ingen islamist erkänner något, dessutom är det kollektivet som gäller, ingen individualism accepteras – tig och lyd! Däremot fungerar han som en muslim vad gäller historia (totalt okunnig) och Koranen som används mycket selektivt.

  4. Du kan inte ens de lagar som styr i Sharia, Ali.
    Känns det inte lite konstigt att en otrogen får lov att tala om vad som gäller.

    Clare Lopez på Center for Security Policy citerade kapitel och vers från Koranen för att förklara att korsfästelser är inte bara normalt för islam, de krävs.

    ”Korsfästelsen är ett hadd- straff som föreskrivs i Koranen, Sura 5:33, och därför en obligatorisk del av Shariah,” säger Lopez. ”Det har varit ett traditionellt straff inom islam sedan början, även om det inte uteslutande är islamiskt. Romarna använde det också.

    ”Det egyptiska Muslimska brödraskapet har inte möjlighet att inte inkludera korsfästelse inom deras lagsamling. Det är obligatoriskt att följa Shariah”, säger Lopez.

    Lopez har en varning för Egyptens kristna och jämför den kommande behandlingen av de kristna för judarna i Tyskland.

    ”Kopterna måste ut ur Egypten så snart som möjligt – för de många miljoner som inte kommer att kunna ge sig av förväntar jag saker som kommer att fortsätta att försämras – precis som de gjorde för Tysklands och Europas judar från 1930-talet och framåt,” säger Lopez.

    ”Varningarna fanns långt innan gettona och enkelresorna med tåg till koncentrationslägren började på 1940-talet”, säger hon.

    Om ni tror att detta bara är ett egyptiskt problem, så har ni fel. Helt fel. Läs “Muslim Mafia: Inside the Secret Underworld That’s Conspiring to Islamize America”.

    Källa WND: Arab Spring Run Amok: ’Brotherhood’ Starts Crucifixions.

  5. Pettersson. Koranen är den mest tillförlitliga boken.

    Pettersson. 1:a o 1:a världskriget. O amerikanska imbördeskriget o kolonialismen. Hur många 100 miljoner dog? Ingen kan mätas med dessa siffror. O atombomben, fosforbomber, klusterbomber. Allt detta är flitigt använt av ickemuslimer.

    Muslimerna har inte kommit till en bråkdel av brutaliteten som jag precis nämnt o som är allmänt känt.

    • Ali, det går inte att lita på dig. Nu är plötsligt en gammal bok sanning men nyss var inget äldre än 200 år trovärdigt.
      1:a värdskriget var knappast USA eller Israels fel men mång dog. Amerikanska inbördeskriget fördes för att avskaffa slaveriet med c:a 600 000 döda. Hur många slavar har islam dödat under 1 400 år? Hur många länder har de imperialistiska araberna ockuperat med miljontals döda som följd. Islam är det värsta som någon gång drabbat mänskligheten och mycket mycket värre än den demokrati och mänskliga rättigheter som har uppstått under kapitalism och kristendom. Islam är en mänsklig tragedi för hela världen men mest för muslimerna.

  6. Jag antar att även i USA och Israel, får man stå för sina egna handlingar, eller tror du något annat Ali.
    Men i dessa korsfästningar är det inte enskilda handlingar, inte ens i Syrien heller. Det är islamistiska terrorgrupper som står bakom dessa bestialiska mord, och i Egypten står presidenten Muhammed Mursi och hans Muslimska Brödraskap bakom dessa avskyvärda korsfästningar. Tyvärr är det också en majoritet av befolkningen, som ligger bakom dessa terrorister i hela den muslimska Världen. Det har ju varit det enda positiva med ”den av journalisterna kallade arabiska våren”. Valresultaten talar ju sitt tydliga språk. Detta kan inte utraderas förrän efter ett nytt val med helt andra siffror än i de senaste valen.

  7. Pettersson. Jag har alltid sagt att jag inte litar på era lögner. Ni är vana vid att rabbla massa lögner. O du babblar om miljoner hit o dit. Hur ska jag förlita mig på lögnare?

    Det enda relativt trovärdiga dokumenterade vi har i historieböckerna är de senaste 100-200 åren. O vem som dominerat mordstatistiken under dessa år känner både du o jag till. O de värsta morden nånsin är de 2 atombomberna som usa fällt. Ingen kan mäta sig med deras ondska. Ska det räknas till kristas eller sionisternas brott? Eller handlar det bara om vissa galningar som beslutade sig för att släppa bomberna? Ni på denna hatblogg verkar tycka att dessa proportioner inte spelar någon roll. Olli sa tidigare att antal döda är inte så viktigt. Det löjligaste jag hört

    • Vad menar du Ali??? Är de enda trovärdiga historieböckerna 100-200 år. Vad kallar du då koranen? Tack Ali men akta dig för nu är nog Allah och Mohammed förbannade på dig, påstå att de inte är trovärdiga…aj, aj,…

      Atombomberna var hemska och flera hundratusen människor dog men de avslutade också kriget snabbt så Japan kapitulerade. En traditionell bombning i månader med efterföljande invasion hade blivit mycket värre, framförallt för japanerna.

      Turkarnas folkmord på armenier och andra med mellan 800 000 och en miljon döda i början på 1900-talet är inte dåligt.
      Närmare i tiden ligger folkmordet i Sudan – Darfur där muslimska araber begår rasistisk folkmord på den svarta urbefolkningen.

      …men visst Ali, du har lite rätt. USA krossade Japan och Tyskland och har hjälp Israel och du ser hur det gått för de länderna. Demokrati och välstånd sådant som islamister och muslimer hatar. Ni verkar trivas bättre med krig och elände.

  8. Och må dessa horder av imbecilla avarter,som likt Egyptens gräshoppor drabbat vårt land,dra sig tillbaks med sina indolenta trosfränder,kusiner,sysslingar och bryllingar där de är kommna ifrån.

  9. Olli. Inom islam ansvarar var o en för sina egna handlingar. O allt ni hittills visat är relativt lite i förhållande till USA’s o israels terror. Ska man räkna dessa till kristendomen eller judendomen eller till galna banditer ?

    • Ali, var inte du ekonom? Då borde du kunna räkna men det verkar dåligt med det när du påstår att islams härjningar är relativt lite i förhållande till USAs och Israels terror.

      Ska vi börja med Muhammed när han mördade judar och stal deras egendomar för 1 400 år sedan. Sedan lågan han bakom 74 krig och deltog personligen i nio. Han var en mordtörstig rövare. Sedan kan vi hålla på över Egypten och hela Nordafrika, genom mellanöstern till Wiens portar, du vet väl att Konstantinopel var kristet i 1000 år. Indien kallas världens värsta förintelse med kanske 80 miljoner döda. Vart tog Afghanistans buddister vägen tror du? Ända bort till Indonesien har ni härjat och då har jag inte nämnt slavhandeln där väst under 350 år verkade väldigt amatörmässiga jämfört med arabernas handel med svarta, asiater och européer i 1 400 år.
      Jag har sagt det förut, ni borde lämna tillbaks allt ni stulet och tänka på alla hundratals miljoner dina förfäder mördat och förslavat och vi ska vara storsinta, ni får behålla den arabiska halvön trots att judarna var där före er muslimer.

  10. Det har nu samlats så många bevis på islams vedervärdiga rättssystem kallat Sharialagarna, att Ali känner sig tvungen att dra sig tillbaka till sin kammare och be Gud om förlåtelse, för vad hans släkt och vänner utfört och fortfarande är beredda att utföra.
    Detta är början till islams undergång. Ju fortare det går dess bättre är det! Eller vad tycker ni?

  11. ali:
    Du har väldigt svårt med läsförståelsen,om du försöker läsa en gång till,så ser du att det var menat åt JUBELÅSNAN!
    Nu har du ju själv utnämt dig till dess namne,så…

  12. Olli o pettersson. Menar ni min kommentar till ruben? I så fall bör ni läsa det han skrev till mig först så kan ni se vem det var som satt igång det först.

  13. Det är kanske det här!

    När ni kommenterar eller gör inlägg: Var saklig, vårda språket, inga könsord eller hot mot varandra eller någon annan, kort sagt använd vanligt sunt förnuft.

    Enligt lagen om elektroniska anslagstavlor är den som kommenterar ansvarig för sina egna inlägg.

    • Ali, titta i högerspalten på bloggen och läs om kommentarer men du är inte ensam. Nu är Pettersson en fridsam man så här förlåter vi inte sju gånger utan sju gånger sjuttio men passa dig, om Muhammed och Allah ser och hör ditt språk blir det antingen korsvis stympning eller stening…

  14. ali NAKBA:
    Eftersom de flesta här på bloggen plockar ner dig i atomer,har jag insett att det inte är värt besväret att ytterligare chikanera dig,du har blivit till ett allmänt driftkucku,men det är du helt inkompetent till att begripa!

  15. Ruben, din jävla åsna. Gå o lägg dig . Du har aldrig kommit me nåt vettigt o jag har därför inte kommenterat dina barnsliga inlägg.

    Olli o månsson. Jag det finns som sagt inget som bevisar att detta inte är israelers hets mot afrikaner. Många av dessa afrikaner är från sudan som är arabisktalanda. O det finns många israeler som kan arabiska o ofta skriker död åt araber. Det gäller att va källkritisk. O denna hatblogg har ofta hittat på eller ljugit förr

    Olli. Infowars.com
    Tack för den sidan. Där finns massvis med antiwar- material. Lyssna o lär. O sprid denna sida Tack. Nu börjar du komma med något vettigt o nyttigt. Infowars.com

    • Ali, du som är välutbildat och kan vårt vilda tungomål flytande. Kan du inte ta att läsa reglerna för kommentarer en gång till. Eller har du som andra araber egna regler i vårt samhälle?

  16. Ali1948:
    Titta noga på denna video som Ollie tagit fram.
    Inte är väl skriften ovan honom på Hebreiska !!
    Tror du fortfarande inte på autentiska bilder från din kusiner i Jemen,vet jag inte om jag längre skall ta dina kommentarer för seriösa !

  17. Det spelar ingen roll vad du än tar fram som bevis åt JUBELÅSNAN,han förkastar det ändå som lögn och förbannad dikt.

  18. Tyvärr så blev det fel med tidningen, men som väl är så har Egyptens president Muhammed Mursi också börjat korsfästa folk från den egyptiska oppositionen, och det är här det kommer från den stora tidningen i UK. Varsågod och testa om dina favoriter håller för din granskning. Kritisk granskning av galningar är ett måste. Håller du inte med?

    Muslim Brotherhood has ’started crucifying opponents of new President’, claims website

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2190258/Mohammed-Morsi-Muslim-Brotherhood-started-crucifying-opponents-new-President-claims-website.html#ixzz25FXoJ1AG

  19. ollierein:
    Tyvärr förstår nog inte Ali engelska…Skada vi inte kan översätta texten till honom på arabiska.
    På svenska anser han ju att det är enbart
    ”löjliga inlägg”..
    Kanske har du helt rätt ollie,när du misstänker att han är hjärntvättad sedan barnsben !!

  20. Ja du Ali,det dina imamer har präntat in i ditt huvud från barnsben kommer nu att få en chock och kanske ska visa dig hur fel du har. Detta har jag googlat fram på engelska, för våra media rapporterar bara det de vill att ni oupplysta ska tro. Som väl är finns internet och oberoende media som Petterssons att titta på.
    Här kommer du att återse den korsfästa mannen i Jemen, men nu i en sor tidning från UK.

    Accused U.S. Spy Crucified for Placing Drone Sensors in Yemen
    http://www.infowars.com/accused-u-s-spy-crucified-for-placing-drone-sensors-in-yemen

    Läs och försök förstå att du tyvärr är hjärntvättad, men det finns bot för sånt. Det här är ett sätt.

  21. Löjligt inlägg. Vad är det som säger att detta inte är i israel som just nu håller på att förfölja afrikaner? O vem säger att detta inte är någon satanistisk ritual utförd av kabbalister?

    Detta har inget med islam att göra o det vet detta hatgäng.inget inom islam tillåter korsfästning. O alla vet att dettA brutala straff uppfanns långt innan islam kom.

  22. Jag hade kunnat visa sådan halsavskärning a´la halalslakt mycket tidigare, från Bloggen Allahu Akbar som numera är nästan nedlagd och mest används som arkiv, men efter att konsulterat hela redaktionen på Petterssons, så kom vi fram till för ca ett år sedan att inte publicera. Men efter att allt har blivit mycket grövre, så förstod vi att vi också skulle behöva visa ett och annat för att hänga på trenden. Dock har vi försökt att varna för mycket starka bilder. När det gällde den här var det nog inte möjligt, då där fanns en stillbild. Ett antal bilder från Thailand och den malajiska muslimska gerillans grymma avrättningar har jag också sagt nej till, tillsammans med vår Fjärranösternredaktion.
    Det var bilder jag hittat på en blogg från USA tror jag åtminstone att det var. Jag är inte helt säker. Den här videon blev jag inte tillfrågad om, och visste lika lite som du, detsamma gällde kon, och den har jag faktiskt inte ens velat titta på själv, då jag sett några förut som jag mådde illa av. Vi är inte helt förtappade ännu.

  23. Lisa:
    Varför i hela fridens namn besöker du Petterssons om du ryggar för sanningen? Det är ju just det den här sidan gör,avslöjar och visar den krassa verkligheten. All idioti och mygel som sker i den förhatade religionens namn.För mig ter det sig som om du bara går in för att kverulera lite.

  24. Lisa:
    Många behöver se verkligheten för att vakna upp. Speciellt i totalitära länder med censurerad press !!
    Har gett många av er rådet,att själva åka ner i dessa arabländer,för att med egna ögon skapa er en uppfattning.Kan försäkra att de bilder ni mötes av,inte har något gemensamt med den bild svensk PK-press förmedlar!!

  25. Olli, ja du visade ju upp det värsta hittills med den stackars mannen som fick huvudet avskuret.
    Du varnade och jag brukar inte titta men gjorde det.

    Och det hemska jag såg hade jag väldigt svårt att slå ifrån mig, det dök upp då och då i mina tankar långt därefter.

    Du tror man blir väckt men det tvivlar jag på. Dessutom kan man inte göra något åt det, inte heller åt alla som blir dödade och lemlästade i krig.

    Om hemska avrättningar skulle förekomma i Sverige skulle man ju däremot kunna kämpa emot det och göra något.

  26. Vem är sjukast Lisa? Den som visar bilderna? Eller den som tar bilderna? Eller de som har hängt upp denne man på korset efter att först ha misshandlat honom å det grövsta, och därefter skurit upp något jack, som gjort att mannen långsamt har förblött som vid en halalslakt? Blodpölen under offret visades också på klippet medan det visades. Tanken bakom publiceringen är väl att försöka väcka det sovande folket. De som bara tittar på råheterna på actionfilmer. Där är det ju på låtsas. Här är det på riktigt.

  27. Vem vill egentligen se alla dessa hemskheter ni visar upp på människor och djur som plågas till döds.
    Det känns litet sjukt.

  28. Det är fruktansvärt att se hur dessa barbarer bär sig åt i modern tid,vore intressant att veta vad det står på skylten ovanför mannen.(kanske husmussen kan översätta?)
    Det lär väl inte vara ”Jesus från Nasaret,judarnas konung” i vart fall.

  29. Det är inte första stället i arabvärlden. Runt presidentpalatset i Kairo lär Mohammed Mursi ha samlat ihop delar av oppositionen och korsfäst dem. Normalt brukar de där få en tvärslå att sätta fötterna på. Det saknas ju på bilderna från Jemen.

Kommentera