Syriska terroristers mål, att slakta barn till Assadtrogna familjer

Av Olli Rein

För brottet att delta i en Assadtrogen demonstration, blev en syrisk familj förföljd av islamister tills slutligen två av deras söner slaktades. Hör deras berättelse i denna utmärkta rapport av nyhetsorganet RT, om hur barn utnyttjas i det syriska upproret.

Olli tycker att det är väldigt fel att låta barnen få betala för de vuxnas krig. Barn startar inga krig på egen hand, utan är de med så utnyttjas dom på allehanda sätt. De används inom propagandan, men till och med som sköldar i krigsoperationer.

11 thoughts on “Syriska terroristers mål, att slakta barn till Assadtrogna familjer

  1. ollierein:
    Du har alldeles rätt,men glöm inte att vi bor i Absurdistan,och i ”vårt”land är alla USA-stödda regimer,som de i S-Arabien de rättmätiga…Dessutom rankas ju Absurdistan i Riad,som ett fredsälskande folk…
    Att sedan Assad-regimen söker förhindra,att de oliktänkande i landet skall utrotas,får här mindre betydelse…Huvudsaken en ”korrekt” återgivning av ”demokratiseringen”,utan att ”svensk PK-press” någonsin satt sin fot i områdena !!
    Jämför gärna om någon av oss båda,skulle doktorera i mineral-tillgångarna på Mars !!

  2. Saudiarabien är verksamma på de islamistiska revolutionärernas sida, tillsammans med flera andra sunnitiska arabländer, och deras framfart som man här kan se på videoklippet, är synnerligen avskyvärd. Deras agenda är att islamisera Syrien ytterligare. Det kan ju inte försvaras av någon vettig människa. Särskilt som vi nu har facit för alla andra revolutioner i MENA-länderna.

  3. Vad beträffar vapenleveratörerna till de ”upproriska länderna”,spelar det ju i och för sig ingen roll,om man blir skjuten av en väst-, eller öst-tillverkad kula.
    För flertalet av de analfabeter och indoktrinerade inom de olika klanriktningarna,kommer ju gemensamt i slutändans Paradis allah,att mötas på nytt… förr eller senare..

  4. Lars Å Månsson.
    Med min länk och min kommentar, vill jag bara säga det som annars inte får komma fram tydligt i dessa sammanhang. Jag vill på intet vis förneka de sanningar du skriver om. Jag tänkte istället att det jag kunde tillägga skulle kunna öppna ögonen på några fler.

  5. ollierein:
    Nja,jag visste nog från början vilka som har majoritet i svensk vapenindustri…
    Men eftersom jag knappast vill bli kallad ”antisionist”,tillsamman med redan ”nazist/främlingshatare” undvek jag att närmre gå in på detta ämne !!
    Men samtidigt ville jag för de dryga 90 % av landets befolkning,som ju inte känner till förhållandet,mörklägga Absurdistans roll !!
    Dacapo,Schalom…

  6. Jag hittade svaret på din fråga om aktieägarna på Affärsvärldens sidor om börsens största företag.
    Hela försvarsindustrin är numera samlad i SAAB AB, med HK i Linköping.

    De största aktieägarna och de största marknaderna finns här:

    http://bors.affarsvarlden.se/afvbors.sv/site/stock/stock_detail.page?magic=%28cc%20%28tsid%205596%29%20%28detail%20%28tab%20info%29%29%29

    Det står även om de mest efterfrågade produkterna i den länken, och adressen till HK. Om ni har starka intressen i bolaget,
    men inte abonnerar på AFV, så kan det vara bra att spara länken ovan.

    Var det dessa du menade Lars Å Månsson, eller trodde du att det fortfarande var staten.
    I så fall har de inte noterade A-aktier kvar. B-aktierna har sålts under en eller flera utförsäljningar, som började på 1990-talet.

    Assads trupper har mestadels rysk, sovjetisk, iransk eller kinesisk utrustning. Om de har kommit över något svenskt, så ska det väl i så fall vara granatgeväret M48/86, men det är främst tänkt till försvar mot pansartrupper. Där är själva granaten det viktigaste. Det finns även granater att skjuta mot infanterister och civilister. Men där har man egna granatgevär som ser helt annorlunda ut. Dessutom har man granatkastare och artilleri som har mycket högre eldhastighet, och dessa sägs ha använts flitigt mot civilbefolkningen, enligt våra Ljugmedia. Här finns en av många länkar till grg M48/86.

    http://www.forsvarsmakten.se/sv/Materiel-och-teknik/Vapen/Granatgevar-4886/

    Jag tror att den svenska exporten till just Syrien är försvinnande liten. Däremot får kanske Saudiarabien köpa mera, men först efter att den svenska riksdagen har sagt sitt. Försvarsindustrin i Sverige har en krånglig försäljningsavdelning.

  7. ollierein:
    Du får från min sida förlåtelse p.g.a din sammanblandning…
    För vem f-n har fötts med den omöjliga förmågan,att hålla reda på alla dessa mångtusentals ”olika folkslag”,som benämner sig inte enbart efter hembyn..utan också efter familjeöverhuvudet inom klanen !!
    Schalom o.Allah achba…

  8. Så länge vapenindustrierna i västvärlden hade monopol på olika förstörelsemedel,hette det alltid ”innre strider förekommer i (t.ex)LIBANON”
    Men efter att Ryssland och Kina kommit in som konkurrenter på marknaden,heter det numera allt efter resp.sidas politiska uppbackning,samt framtida möjligheter att ”utnyttja och tjäna storkovan i området”…
    ”Arabiska våren” kallas det i västvärlden,medan man i östra sfärerna har en annan benämning på ”dessa innre strider”!!
    För en ”korrekt svensk PK-press” en smått omöjlig balansgång,som därför oftast slutar i chaos !!!
    Folket i Absurdistan blir förda bak ljuset oavsett vilka nyhetsmedia man väljer.
    De få som möjligen glädjer sig över detta,är BOFORS som kan leverera till ALLA SIDOR av fronterna,med eller utan hjälp av 7-klövern !! Och vilka är det som är aktieägare i detta,och andra vapenfabriker i väst ??

  9. Ursäkta sammanblandningen Nedim. Jag vet mycket väl att det är som du skriver. Jag har haft med fotboll att göra lokalt i Sverige och därifrån har jag fått lära mig grunderna. Sedan har jag haft både kvinnliga och manliga syrianer som frisörer.
    Trötthet och okoncentration vid översättningen från engelskans Syrian, hjälpte nog också till.
    Jag ber om ursäkt för missödet/Olli Rein

Kommentera