Skärpta straff krävs för gruppvåldtäkt

Uppdatering 2012-07-02: Hovrätten fastslog idag domarna för de sju våldtäktssvinen från Afghanistan. Skadeståndet höjs till 600 000 kr men det lär väl aldrig någon betala.

Pettersson noterar att trots att svinen är dömda för ett extremt grovt brott namnges de inte och inga bilder publiceras av exempelvis skittidningen Expressen, det är samma tidning som dagligen visar bild på och namnger serieskytten Peter Mangs i Malmö trots att han ännu inte är dömd. Någon som begriper varför det är så? Länkar till kvällstidningarna i länklistan till höger.

Åklagaren krävde skärpta straff när slutpläderingarna inleddes i Göta hovrätt på måndagen om gruppvåldtäkten på ett asylboende i Mariannelund. Sex av männen bör dömas till sex och ett halvt års fängelse och den sjunde mannen till minst sju års fängelse anser åklagaren.

I tingsrätten var sex och ett halvt år det högsta straffet. Kvinnan vill också ha 1 150 000 kronor i skadestånd. I tingsrätten fick hon 475 000 kronor.

-Pettersson ser att ljugmedia fortfarande envist vägrar att namnge de dömda eller deras hemvist men vi är lika envisa så vi gör det en gång till men undrar om det bästa inte är att skicka iväg dem på en enkelbiljett bums…

De som dömdes i tingsrätten är

  • Morteza Afzali, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt, medhjälp till våldtäkt. Fängelse i sex år och sex månader. Utvisas ur Sverige 2027.
  • Mohammadi Aziz Ahmad, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt, medhjälp till våldtäkt. Fängelse i sex år och sex månader. Utvisas ur Sverige till 2027.
  • Rafi Bahaduri, medborgare i Afghanistan och huvudsvinet. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Slipper utvisning med anledning att han var under 15 när han kom till Sverige. Detta huvudsvin har ett brottsregister som borde ha gjort honom förhindrat att begå nya brott i vårt land för länge sedan. Olovlig körning, narkotikabrott, misshandel, övergrepp i rättsak, olaga hot, våldtäkt m.m.
  • Rustam Ghafory, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i fyra år och sex månader. Utvisas ur Sverige till 2027.
  • Hedayat Rahmati, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027-04-11.
  • Hashemi Salahedin, medborgare i Afghanistan.  Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027.
  • Mohammadi Zia, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027.

7-0 till bortalaget. Inte så mycket att säga om tycker Pettersson, det är rätt så normala siffror.

9 thoughts on “Skärpta straff krävs för gruppvåldtäkt

  1. 6.5 years is ridiculous. Swedes, you must protest against this sentence. They must be all hanged.

  2. thomas
    Bra fråga!
    Förmodligen sparar de maxstraffet för svenskar som gör samma sak.
    Nu har det aldrig hänt, men blir vi tillräckligt influerade av mångkulturen kanske den dagen kommer.
    Då kommer även maxstraffet att utdömmas.

  3. Varför dömmer man inte till maximala straff när det är sveriges värsta våldtäkt genom tiderna ? Väntar vi på något värre ?

  4. Skicka hem slöddret till Talibanerna hoppas de gör processen kort med dem. Tack !!!

Kommentera