De stjäl mitt liv

Av Pettersson som tackar för tipset.

Kader Bencheref kommer till Sverige 24 juli 2006 och söker asyl.  20 september 2006 begår han fyra fall av försök till våldtäkt, ofredande, olaga hot, misshandel och döms till tre och ett halvt års fängelse och tio års utvisning den 13 december 2006.

Den 21 september 2008 har han avtjänat sitt straff (3,5 år går fort ibland) och tas i förvar av polisen. 

Den 9 oktober 2008 beslutar migrationsverket att Kader Bencheref ska ut­visas till Marocko. Den 23 oktober får han avslag på nådeansökan och den 29 oktober 2008 söker han asyl igen och får avslag.

Sedan blir det avslag ungefär varannan månad och han sitter fortfarande inne och har hittills kostat mer än 4 miljoner.

Ljugmedia gör en snyftartikel om att han fortfarande sitter fängslad trots att han avtjänat sitt straff.   

Kader själv gnäller – De stjäl mitt liv ifrån mig, jag sitter i fängelse utan att ha ett straff att avtjäna, – Jag har inga rättigheter. I snart fyra år har jag hållits inlåst, nästan hela tiden i isoleringscell, utan att jag har gjort något. Det enda jag vill är att bli fri, säger han.

Anledningen till att Kader Bencheref inte utvisats är, enligt polisens dokumentation, att ”Marocko ej medger återtagandet av Bencheref”.

-Pettersson tycker att svinet ska skickas tillbaks ändå, är han inte marockan så kan han ruttna på flygplatsen i Rabat. Svinet har förverkat sin rätt att vara i vårt land.

8 thoughts on “De stjäl mitt liv

  1. Elsa:
    Tack för dina fakta i fallet..Det förefaller nu som om detta beslut,är ETT av mycket få,som man kan lovorda de ansvariga för.
    Må detta avskum bli kvar o. isolerad,tills han inser att erkänna,vem han är och var han kommer från !!
    Samtidigt skulle jag vilja kasta likadant ”bajs” på Aftonlögnen,som tack för att de avsiktligt går ut med osanningar och tårdrypande reportage,kring ett sådant svin…
    Här kan man verkligen tala om att föra sina läsare bak ljuset !!

  2. Denna man är en riktig idiot och jag kan tillföra lite om varför han inte släpps ut. För det första har han massiv misskötsamhet på anstalten. Det var bara ett par veckor sedan som han kastade sitt eget bajs som han samlat, på en vårdare, vilket för mig talar om att han är sjuk. Han säger att han suttit isolerad nästan hela tiden vilket stämmer, undrar varför! Han får fortfarande plötsliga våldsutbrott och tro mig, man vill inte att han får det ute på gatan. Att släppa ut denna galning är just samma misstag som med Rocco Jensen

  3. Du har kanske rätt Lars Å Månsson, men som dom brukar säga: Ingen vet var haren har sin gång. Men det ordspråket gäller inte vid spårsnö.

  4. ollirein:
    Var inte allt för självsäker på att denne ”afrikan”,verkligen kommer från Marocko..
    Han kan lika väl stamma från någon förort till Paris,eller SOHO i London…Sen är det ju upp till honom själv,att uppgiva vem han är o.vart han kommer ifrån.Detta för att få returbiljett till sitt hemland,efter Aftonlögnens obligatoriska tårdrypande berättelse…F.ö tar denna blaska alltid parti(för som Pettersson uttrycker det ”svinet”),medan offren helt glömmas bort !!

  5. Här har i alla fall evolutionen tagit ett rejält snedsteg. Hade det här här hänt i djurvärlden hade han inte funnits kvar. Djuren har i alla fall vett nog att ta bort det som är farligt för rasens framlevnad. Vi människor tycker tvärtom och massinvandrar evolutionära snedsteg. Vi människor kallar det mångkultur. Det lustiga i kråksången är att vi människor också är djur. Vi är tom så stöddiga att vi kallar oss det mest utvecklade och bästa däggdjuret som någonsing trampat på jorden. För att särskilja oss från de övriga djurern kallar vi oss människor.

  6. Det troliga är väl att han har gjort så mycket skit i Marocko att de inser att det är bättre att han får stanna i det land, där han knappt ens hade fått sitt asylärende öppnat, innan han hade hunnit begått så många brott, att till och med svängdörrsinstitutet migrationsverket fått nog innan ärendet öppnats. Det är bara att överlämna honom med hanfängsel på, till de Marokanska myndigheterna. Det är deras bord.

  7. Israel kan så varför kan inte vi bygga läger med taggtråd runt och vakttorn med kulsprutor. Är man illegal, identititetslös eller allmänt kriminell så är mat och tak över huvudet vad man kan kräva. Uppge din verkliga identitiet och du får sjuts hem på momangen.

    Svårare än så är det inte

Kommentera