Islamistiskt barbari

FjärranÖsternRedaktionen

Ung kvinna dömdes till döden genom stening i Sudan

Praktisk tillämpning av Sharialag

En sudanesisk kvinna, som tros vara runt 20, har dömts till att stenas till döds för äktenskapsbrott.
Kvinnan, Intisar Sharif Abdalla, dömdes den 22 april till stening av en sharia domstol.  Abdalla är analfabet och hade ingen advokat eller tolk i rättssalen, arabiska är inte hennes modersmål.
Arabiska är huvudspråk i den överväldigande muslimska nationen, men en rad mindre språk talas också, särskilt i klanområden. Det var oklart var Abdalla kom ifrån. Spöstraff är ett vanligt straff i Sudan för brott som att dricka alkohol och äktenskapsbrott. Medan stening är ovanligare.
Efter en militärkupp 1989 införde Sudan sharia lagar.
Reuters

FjärranÖsternRedaktionen undrar:

Vad den av omdömeslösa moderater, inkvoterad muslimske riksdagsblatten tycker om denna tillämpning av ”den fredliga religionen”?

8 thoughts on “Islamistiskt barbari

  1. Lars Å:
    Annat hade det varit om han varit invandrare och aldrig bidragit med en endaste ynka krona i skatt: då hade han fått full täckning för bostad, tandvård m m.

    Skickade Reuters länk till 32:an Reinfeldt och nämnde det han sagt at svenskt var barberi och jag undradfe vad man skall kalla dett man ser på bilderna?
    32:an och co tror att islam förändras bara den passeras svenska gränsen!
    Vi

  2. Hane:
    Då skall du veta att jag träffade en skolkamrat för en tid sedan.Denne berättade då för mig,att han tvingas flytta från sin tvårumslägenhet,som han och hans avlidna fru hyrt i över trettio år.
    Orsaken var att man nu hade minskat hans ”bostadsbidrag”,till en sådan låg nivå,att han inte längre kunde betala hyran om c:a 5.500/mån..Nu sökte han med ljus o. lyckta efter en billig 1-rummare. Detta är tacken för ett livslångt arbete och inbetalda rekordhöga skatter !!
    Inga medel finns för pensioner,men 10 miljarder kan man skänka bort till GREKLAND..Illamående kan man bli för mindre !!

  3. Här kan man prata om barberi, Reinfeldt!
    Våra 7-klöverpolitiker har ingen aning om verklighetens islam. De tror blint på allt det imamerna ljuger om!
    Sudan får av oss (SIDA) 557 MILJONER/år!

  4. Det var en jävla brutal video, Ruben!
    Tänker på den förbannade äggskallen som sa att det ursvenska är rena barbariet. Han föredrar förmodligen denna kultur….

  5. Vet ej om detta funkar,kolla in denna video från Pakistan om två bröder 15 o 17 år gamla som blir dödsmisshandlade av ”mobben”
    OBS! MYCKET STARKA SCENER.

  6. Carina:Om detta har de ”styrande-7 ”,ingen som helst annnnunnnggg !!!Möjligen har Absurdistans ”statsminister”genom sin farfar,hört talas om det tillstånd som råder i släktens hemtrakter !!

Kommentera