Mikael Ölander, prisbelönt journalist – en skam för sin yrkeskår

Av Pettersson

Micke Ölander är en svensk journalist och reporter. Han är flerfaldigt prisbelönt och nominerad, bland annat till Stora journalistpriset. Han arbetar på Expressen där han ingår i tidningens grävgrupp. Ölander arbetade först på Kvällsposten.

Läs gärna Ölanders artikel om den ”SKÅNSKE” ficktjuven HÄR och jämför Petterssons artikel HÄR och ställ er frågan hur kan denne prisbelönt journalist manipulera, dölja och ljuga så in i helvete för sina läsare? Lägg sedan namnet Micke Ölander på minnet och tro aldrig på vad han skriver.

Vill ni fråga honom varför han manipulerar nyheter så är hans e-post micke.olander@expressen.se

Orkar ni inte läsa artiklarna så heter Micke Ölanders”SKÅNSKE” ficktjuv  Mohamed Rarah och är ett så kallat ”ensamkommande flyktingbarn” som först uppgav sin ålder till 15 år men nu har blivit daterad till 19 år men det nämner naturligtvis inte Ölander…skäms du inte Ölander, kränka alla skåningar?

8 thoughts on “Mikael Ölander, prisbelönt journalist – en skam för sin yrkeskår

  1. Även jag har skickat mail.

    Vad är det för skåning du talar om Micke Pixander. Du menar att det finns fler kanske än den Afghanske ensamkommande ungdomen, som minst är 19 år och som heter
    Mohamed Rarah. Hur fan kan du ha samvete att skriva som du gör. En dag Micke kommer du att ångra dina lögner, men än finns det ju tid för uppvaknande. Det är journalister som du, som har förstört Sverige inifrån.
    Hoppas att du blir överkörd av tåget eller något liknande. Kanske ihjälslagen av ett muslimskt ensamkommande barn. Det skulle vara maximalt.

    Jag skulle gärna vilja att några fler använder länken sn.se och går in på Imamfruns blogg och skriver några ord i en kommentar.Jag vill att det ska svida, när man anklagar vår sjukvårdspersonal och anser dem som mindre vetande och kallar dem för Idioter!!!!!!!!!!

  2. Har också sänt et mail till denne ”journalist”
    Skrev bl a:
    Fast när det gäller dig så är det väl mer i osanningens tjänst.

  3. Micke, var är du? Att du är här och läser är en självklarhet när du ingår i ”grävgruppen”. Som du kan se så skiljer det en hel del på vad du kan gräva fram och vad Petterssons får fram för fakta. Vad är det som blockerar era hjärnor så till den mildra grad att ni beter er på detta viset. Vad är det som ni är rädda för? Jobbet? Vad tror du det beror på att ni har så dåligt anseende bland vanligt folk?

  4. Landskapet Skåne har allt sedan terroristen Karl XI inledde brandskattandet,översållats med en massa dreck.Varför ett äran och hjältarnas folk, skall behöva lida på detta vis,och under ett tillstånd som dagligen förvärras,kan jag inte hellre förstå…
    Om nu den ”ryggradslöse” Täby-bon,nödvändigtvis vill ha hit sina urfäders släkt från Afrika.Kan han ju lämpligen inbjuda dem till sin hemort i Stockholmsregionen…
    Denne Ölander är tydligen också en”nybyggare”, kanske rent av en undercover-agent från 7-klövern.Av namnet att döma med bestämdhet ingen ur vårt folk..därav kanske utmärkelsen !!

  5. Det jag har lärt mig är att aldrig lita på vad journalister och muslimer säger. Större lögnare än dom finns tydligen inte. Efter dessa är sju(k)klöverns politiker placerade, inte mycket till övers till dom heller.

  6. Jag som skåning vill inte dras över samma kam som en sådan 🙁 Nu blev jag ledsen, Expressen har gjort mig ledsen.
    Eva-Marie, och tack Pettersson för att du muntrade upp mig 🙂

Kommentera