Ärligt om muslimer

Lee Kuan Yew som är en av de mest framgångsrika statsmännen under nittonhundratalet, har lett Singapore till självständighet och byggt en blomstrande välmående ministat med en ekonomi i världsklass ur en etniskt blandad befolkning.  När han avgick var han den statschef  som varit längst i tjänst , och vid 87 års ålder har säger han fortfarande vad han tycker.  I sin nya bok ”Hard Truths to Keep Singapore Going” säger han igen att ”vi kan integrera alla utom muslimer” och han råder de muslimer som redan bor i Singapore att vara ”mindre strikta” beträffande sin religion. Ät med oss säger han!

LEE  87 år i år
Hans uppriktiga åsikter om integrering av muslimer är ärliga och uppriktiga, men ändå häpnadsväckande i en värld av politisk korrekthet och undfallenhet för muslimernas idioti, inkompetens och våldsdåd!
Singapore har en betydande muslimsk minoritet, de flesta malajer men även en del indiska muslimer. Under hela sin historia har Singapore strävat efter att minska de etniska spänningarna bland dess befolkning (etniska kineser är den största gruppen [74%], följt av malajer [13%], indier och andra – däribland många västerlänningar).
Nu har Lee publicerat en bok om Singapore framtid och i  boken, säger Lee om multikulturalism i Singapore,: ”Jag måste tala öppet , men jag vill inte förolämpa det muslimska samfundet.
”Vi gick stark framåt  tills den kraftiga ökningen av muslimer kom och om du frågar mig om mina synpunkter så har alla andra grupper lättare att  integrera sig. ”Vårt största problem är resultatet av den stora ökningen av muslimer från arabstaterna. ”
Lees nya bok
2014-05-11_1615
 Han tillade: ”Jag skulle säga att idag, kan vi integrera alla religioner och raser utom Islam.”
Mr Lee berättar hur hans egen generation av politiker som arbetade med honom har integrerats väl, bland annat genom att sitta ner och äta tillsammans.  Han säger : ”Går du på en skola med muslimska  och andra elever  finns det en halal och icke-halal avdelning,  å även universiteten och muslimerna sitter separat för att inte komma i kontakt med något som är ”förorenat”  enligt deras tro.  ”Det blir en social klyfta… ”
Resultatet blir en ”slöja” över muslimerna.  På frågan vad muslimer i Singapore behöver  göra för att integreras, svarar han: ”Var mindre strikt med islamiska ceremonier och säg” Okej, jag äter med er. ’”
 

FjärranÖsternRedaktionen  kommentar:

 Lee har varit med i ledningen för Singapore i 52 år, Singapore fick viss politisk självständighet från Malaysia 1959 och vart en egen stat 1965.  Singapore är  bara ca 45 kilometer från öst till väst och ca 30 kilometer i nord sydlig riktning, men har ungefär 5 miljoner invånare . Staden-landet är rent och prydligt, har väldigt lite korruption och är mycket välskött jämfört med de muslimska grannländerna Malaysia och Indonesien.

Redaktionens personliga uppfattning är att har man flyttat till Sverige och anser att man inte äta bruna bönor och fläsk eller ta en nubbe till sillbiten så har man kommit fel!

Tips till Svenska politiker: Politikerna i Singapore är de högst betalda i hela värden, detta infördes för att det inte skulle finnas något som helst incitament för korruption , som är mycket omfattande i grannländerna samt för att det skall vara intressant för topp krafterna inom den civila sektorn att söka sig till politiken.  En stor del av politikerna i Sveriges regering och oppositionen uppvisar ett intellekt som får mig att undra över deras förstånds gåvor, hjälpklassare ? Verkar vara ont om hederligt , rak ryggat och begåvat folk till topposterna inom den Svenska politiken!

14 thoughts on “Ärligt om muslimer

  1. Din sista mening: ”Verkar vara ont om hederligt, rakryggat och begåvat folk till topposterna inom den svenska politiken”, det är nog ”huvudet på spiken”. Märktes tydligt, övertydligt i Lundadebatten mellan Ullenhag och Åkesson. Ullenhag satte återigen ett ansikte till ovanstående. SD har en hel del riktigt bra debattörer, en av dem är Åkesson en annan är Jomshof.

  2. Därför måste islam utrotas. För den tolererar inget annat än sitt eget. Och betraktar alla andra än sina egna som orena. Det är en psykotisk sociopatisk ”religion”, som inte hör hemma i ett civiliserat mellanmänskligt samhälle.

  3. […] -Pettersson rekommenderar att ni kopplar av en eller ett par veckor där om ni har en stund över, saknar ni pengar så varför inte ringa migrationsverket – de verkar ha obegränsad budget och kanske kan låna ut för en studieresa till ett land som lyckats trots en etnisk blandad befolkning. Läs HÄR. […]

Kommentera